DeStofzuigerzak.nl Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na eerst zelf een achterafverkeerde keuze voor de stofzuigerkop re hebben gemaakt, konden we deze mooi omwisselen. Nu werkt het samen met alle nieuwe filters perfect! Goede service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In plaats van een goed werkende stofzuiger te moeten weggooien vanwege een kapotte slang, kon deze door De Stofzuigerzak gerepareerd worden. De slang in kwestie was niet meer te leveren door Philips.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat we op donderdag avond een mail hadden gestuurd ivm een verkeerd geleverde stofzuigerslang,kregen we vrijdag gelijk een reactie. Kregen link door om via whatts app contact hierover te hebben do... Mehr ansehen

1. Reinigungsmittelanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!

Hervorragend

45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Topper!

Snelle verzending.
Na een probleem met mijn bestelling ontzettend goed geholpen en het probleem snel opgelost.
Vlotte communicatie met de medewerkers en top service. Deze webwinkel is een echte aanrader

24. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel, betrouwbaar en vriendelijke klantenservice

Betrouwbaar, Behulpzaam, goed bereikbaar, snelle levering, fijn contact met de klantenservice.

De stofzuigmond werkt niet goed op ons apparaat. Wij hebben contact gehad met de stofzuigerzak.nl en ze hebben ons goed ondersteund in het vinden van de eventuele oorzaak en oplossingen.

14. April 2026

Prima service

Ontzettend goed geholpen door de klantenservice (Pim).
Levering ging heel snel, prima verpakt, goede kwaliteit.
Bestel gerust bij de stofzuiger.nl.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voordelige prijs en erg fijne service

Voordelige prijzen, vooral als bundel met een filter. Daarnaast leverden ze erg fijne service, waarbij ze mij goed en uitgebreid uitleg gaven over het bestelde filter. Volgende keer besteld ik zeker weer hier :)

29. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik schrijf niet vaak een recensie

Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is stofzuigen ineens een plezier, omdat er grote wielen onder gemaakt zijn. Slim bedacht, goede kwaliteit en goed advies in aanloop naar de aankoop. Echt blij mee!

26. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service goed bedrijf prima opgelost

Goed bedrijf, er was iets niet goed gegaan, Ze gaan het gelijk oplossen (Pip) Service goed werd gelijk zelfde dag terug gebeld voor de oplossing, uit service nog extra service gekregen. Vertrouwen is zeker weer terug voor mij bij dit bedrijf, super dank. J Benard en C van de Langkruis.

2. Jänner 2026
DeStofzuigerzak.nl-Logo

Antwort von DeStofzuigerzak.nl

Beste Sjaak. Dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Ik heb me ingelezen in het contact dat u met mijn collega had. Ik maak hieruit op dat er wat verwarring is over gratis retournering. Wij bieden dat in beginsel niet aan en dat informeren we overal ook duidelijk op onze webshop. Echter, als er aan onze kant is fout is gegaan dan ligt dat anders. U heeft een motorfilter besteld dat niet goed in uw stofzuiger past. Mijn collega had u om die reden direct een gratis retourlabel aan moeten bieden zodat we dat om kunnen ruilen of het geld daarvan terug kunnen storten. Hieraan kleeft dan meteen een gelukje voor u; u kunt dan ook meteen de tweede borstel die u heeft besteld terugsturen, dan kunnen we die ook meteen crediteren. Ik zorg dat u binnen binnen een half uur een gratis retourlabel ontvangt en ik neem morgen nog even telefonisch contact met u op om te bespreken of en waarvoor er nog geruild moet worden. Onze welgemeende excuses dat wij uw case niet direct juist hebben afgehandeld en ik hoop dat u ons de gelegenheid wilt geven dit recht te zetten. Voor nu een fijne zondag gewenst nog.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stofzuigerzakken voor mijn oud toestel goed ontvangen

Stofzuigerzakken voor mijn oude stofzuiger, die ik in de handel niet meer kon vinden, besteld bij DeStofzuigerzak.nl.
Alhoewel het verlangde aantal niet in voorraad was, hebben ze hun uiterste best gedaan om mij op zeer korte tijd de gevraagde hoeveelheid in perfecte staat toe te sturen en in tussentijd mij ervan op de hoogte te houden hoever het stond met de levering.
Steeds zeer beleefd en dus een zeer fijne ervaring met stofzuigerzak.nl. 👍👌
Arsène Van Snick

20. Jänner 2026

Toppers !

Heb mijn bestelling gisterenavond geplaatst en vandaag al ontvangen. Snelle nette afhandeling, prijs/kwaliteit verhouding perfect, goede service en supersnel!
Zeer tevreden

15. Jänner 2026

Fantastische professionele service!!!

Fantastische professionele service!!!
Super kundige en vriendelijke klantenservice. Kunnen veel bedeijven een voorbeeld aan nemen!

Probleem kwam door PostNL
PostNL had mijn pakket kwijt gemaakt maar wel laten weten dat het was bezorgd. Stofzuigerzak.nl heeft dit heel netjes opgelost met mij en waarschijnlijk een coulance met dat rommelige postorderbedrijf bedrijf.

Zeer dankbaar ❤️🙏🏼

30. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en kreeg de goede zakken

Ik twijfelde of ik wel de goede stofzuigerzak kon bestellen bij. Ik heb over en weer met een geduldige medewerker geappt die al mijn vragen beantwoordde. Uiteindelijk de zakken besteld en was blij te merken dat het de goede waren. Fijn, want ik kocht ze voorheen bij Blokker, maar dat kan niet meer.
Verder een snelle levering en goed verpakt.

11. November 2025

Aanrader!

De Triactive zuigmond en de pistoolgreep zonder afstandbediening aangeschaft voor de Philips XB9154/09 want de standaard zuigermond en handgreep met afstandbediening van Philips zelf werkte niet fijn. Ik was even bang dat het niet zou passen, aangezien andere sites aangaven dat het niet zou kunnen. Het past allemaal prima en ik ben er erg blij mee. Meteen ook maar eigen merk filters mee besteld, wat een aanzienlijk bedrag scheelt t.o.v. de originele. Het bestellen ging ook erg goed. De volgende dag had ik het al binnen en bezorgd door PostNL. Dik tevreden, ik bestel hier weer.

13. November 2025

Top service!!

Top service!!
Postnl had de zending uit eigen beweging retour gestuurd, maar na mailverkeer tussen de klantenservicemedewerker Claudia toch een nieuwe slang voor de stofzuiger mogen ontvangen.
Dit bedrijf is echt een aanrader als je iets voor je stofzuiger nodig hebt.

31. Oktober 2025

Doen wat ze beloven

Bestellen kipsimpel, bericht dat het klaar stond kwam als de brandweer en de bezorging idem dito. Schoolvoorbeeld van belofte doen én waarmaken ook. Gewoon een heel dikke 10!

20. Oktober 2025

Wat een fijn bedrijf

Ik moest onverhoopt een nieuwe stofzuiger kopen, maar was een parket zuigmond gewend. Ik had de oude per ongeluk mee naar grofvuil gebracht. Via Google zocht ik een universele en zo kwam ik uit bij de Stofzuigerzak. De volgende dag had ik hem in huis. Heerlijk. Toen bleek echter dat ik niet goed had gekeken en paste hij niet. Gebeld met het bedrijf en het is zo netjes opgelost. De oude hoeft niet terug om onnodige kosten voor mij te voorkomen en de nieuwe ontvang ik voor de meerprijs zonder verzendkosten. Ik ben zo blij dat ik hier heb besteld en niet bij Bol.com of een andere dropshipper die als eerste naar voren komen op Google. Hier kun je nog gewoon telefonisch contact hebben, wordt er meegezocht en meegedacht. Bijzonder fijn. Ik raad ook zeker aan om bij twijfel contact op te nemen zodat in 1x het juiste wordt bezorgd. Beter voor iedereen. En aanbevelen doe ik dit bedrijf absoluut.

15. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr