Dincykelservice Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fine priser😀 Jeg har benyttet dincykelservice af flere omgange og hver eneste gang har jeg været fuldt ud tilfreds. Min cykel er blevet hentet og afleveret med et smil og jeg har være... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afhentning på dagen, hvor opgave oprettet. Retur dagen efter. En helt fair og grundig vurdering af, hvad der skal laves.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

70 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ganske enkelt fremragende service

Ganske enkelt fremragende service. Cyklen blev hentet om aftenen ved 20-tiden og leveret tilbage næste eftermiddag. Samtidig fik jeg en udførlig forklaring på, hvorfor det ikke var lykkedes mig at fikse cyklen selv, så jeg selv kan klare opgaven næste gang.

31. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid tip-top service!

Som altid tip-top service!

På min fredagscykletur Thorsager-Risskov T/R punkterede jeg på halvvejen. Desværre var hullet på et uheldigt sted på slangen lige på kanten af en eksisterende lap, så jeg kunne ikke få den tæt. Jeg valgte derfor at trække cyklen forbi Rasmus i Skødstrup i håb om at han holdt åbent og at jeg der kunne købe en ny slange. Det viste sig, at Rasmus netop var vendt hjem fra velfortjent ferie OG han ville gerne hjælpe mig, selv om jeg kom uanmeldt. Det endte med at jeg på meget kort tid havde to nye slanger og to nye punkter-resistente dæk på, i stedet for de gamle tyndslidte dæk og mange gange lappede slanger, så nu kan jeg cykle videre med ro i sjælen. Held i uheld :-)

25. Juli 2025

God service på cykel

God service på cykel, hurtig afhentning (og tilbagelevering) og rigtig god oplevelse med kommunikation på sms og video.

Jeg sender helt klart min cykel afsted igen en anden gang

3. Juli 2025

Hej Malene,

Mange tak for din gode anmeldelse - det sætter jeg stor pris på. Jeg er glad for at du værdsætter kommunikationen. Håber at se dig igen på et senere tidspunkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god og venlig service

Virkelig god og venlig service. Jeg kan 100 % regne med det vi aftaler.
Tak!

2. Juli 2025

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er meget glad for at du værdsætter servicen. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe og vejlede. :-) Vi glæder os til at se dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og virkelig god service

Hurtig og virkelig god service. Jeg fik afhentet alle vores 3 cykler mandag aften, og de var tilbageleveret tirsdag.
Jeg modtog en kort film om, hvad han foreslog blev lavet og accepterede tilbuddet online. Jeg kunne også betale faktura via MobilePay.
For mig betyder det også rigtig meget, at tingene kan klares nemt elektronisk :-)
Rigtig god oplevelse.

9. Juli 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det sætter jeg meget stor pris på. Jeg er glad for du sætter pris på kommunikationen og processen - vi forsøger at gøre det så nemt som muligt for jer kunder som muligt. :-)

Fortsat god sommer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god og grundig gennemgang der afslørede væsentlige, uventede mangler

Foretog et nøje check af cyklen og kom op med nogle punkter, der gik ud over hvad jeg selv havde forestillet mig. Alle punkter var velbegrundede og nødvendige.

7. Juli 2025

Hej Torben,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for du sætter pris på den grundige gennemgang. Vi forsøger hele tiden at gøre det nemt og overskueligt for jer, at være kunder og modtage information vedr opgaverne. :-)

Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig afhentning, tilbud pr. mail, der er nemt at acceptere, hurtig reparation og mulighed for afhentning og levering. Er meget tilfreds og kommer igen :-)

4. Juli 2025

Hej Kirsten,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for du sætter pris på kommunikationen og processen omkring håndtering af din opgave. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe jer kunder bedst muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Defekt motor på ladcykel

Jeg havde indleveret en ladcykel til reparation da den meldte en fejl kode og ikke kunne bruge elmotoren. Efter Rasmus havde prøvet ALT som i ALT, blev vi enige om den sidste udvej var at skifte motor på cykel. Det har været en meget lang rejse Rasmus har haft med vores ladcykel, men han fik den til at køre igen, så en kæmpe anbefaling herfra. Han stopper ikke arbejdet for alt er afprøvet og afsøgt. Så en kæmpe tak for det gode arbejde skal det lyde herfra.

25. Juni 2025

Kære Frederik,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse - og tak for "kampen". :-) Det var godt nok en længere omgang, som i den grad stillede store krav til begge parter.

Jeg vil gerne takke for jeres tålmodighed, det har jeg virkelig sat meget stor pris på. Tak!

Jeg er meget tilfreds med at vi nåede i mål, og fik det hele til at spille igen. Jeg har aldrig oplevet en driveunit og gearsystem skabe så mange problemer. Utroligt, at hver gang vi lykkedes med at løse ét problem, opstod et nyt - som før ikke fandtes pga af det første.

Sjældent har jeg været så glad for at skulle ringe til en kunde og sige - "NU virker det!". :-)

God sommer til jer, og vi ses sikkert på et andet tidspunkt..

Mvh Rasmus

Dækskifte på en velomobil

Jeg fik skiftet dæk på min velomobil som er et specielt køretøj. Selv om han ikke havde prøvet det før fandt han hurtigt ud af det. Virker meget proffessionel.

30. Juni 2025

Hej Svend Erik,

Tak for din anmeldelse. Det lykkedes at lave den - jeg lærte noget nyt og vi fik dig afsted igen. :-) Det var jo en god dag. ;-)

Vi ses igen på et andet tidspunkt.

Mvh, Rasmus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent og venlig service og hurtig…

Kompetent og venlig service og hurtig ekspedition ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. Juni 2025

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for du værdsætter servicen. :-)

Vi håber at se dig igen på et andet tidspunkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad er det værd med anmeldelser

Jeg anser disse anmeldelser for nul og niks når man bare sletter de dårlige.
Endvidere svarer man en knap så dårlig anmeldelse fra en kunde at man ikke lige kan huske hvad der blev lavet ved første reparation og i samme svar skriver at kunden kommer med en klage og siger at det ikke har sammenhæng med den første … hvordan ved man det hvis man ikke kan huske hvad der blev lavet ? … useriøst … ! Og stadig er der ikke grund til at overfuse en kunde ved at råbe hende lige ind i hovedet så hun græder uanset hvor uenig man så er

24. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Marietta,

Vi aner ikke hvem du er og du har aldrig været kunde her hos os. Du laver en falsk ubegrundet anmeldelse, på en baggrund jeg ikke kender.

Jeg kan kun gætte mig frem til, at du må have relation til en tidligere anmelder. Jeg tager på det kraftigste afstand fra enhver af dine ubegrundede anklager og din anmeldelse kan alene betegnes som decideret chikane.

Intet af det du skriver har nogen som helst hold i virkeligheden.

Jeg kan kun gætte på hvem du henviser til. Vedkommende har jeg mødt én eneste gang i 2 min da jeg hentede vedkommendes cykel - for snart 5 uger siden. Efterfølgende har jeg kun haft telefonisk kontakt med denne person. Så alene her er din anmeldelse faktuelt usand og opdigtet.

Jeg er rystet over at du kan finde på, at skrive en så decideret usand, krænkende og injurierende anmeldelse, med det eneste formål at chikanere os.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr