God service og fine priser😀 Jeg har benyttet dincykelservice af flere omgange og hver eneste gang har jeg været fuldt ud tilfreds. Min cykel er blevet hentet og afleveret med et smil og jeg har være... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds
Afhentning på dagen, hvor opgave oprettet. Retur dagen efter. En helt fair og grundig vurdering af, hvad der skal laves.
Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.
Kontaktinformationen
Tagmosevej 21F, 8541, Skødstrup, Dänemark
- info@dincykelservice.dk
- www.dincykelservice.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Værste service jeg har oplevet
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Rasmus der står bag firmaet er en sur og ubehalig mand, der råber af sine kunder så snart man ikke er tilfreds. Hans forklaringer skifter endnu mere end hans humør, og den ene dag kan han love dig noget, som han “glemmer” dagen efter. Har brugt utroligt mange penge på en cykel der har det værre end da jeg afleverede den. Mega dårligt service og firma, ville aldrig anbefalede den til nogen, om så det var det sidste firma der fandtes på jorden.

Antwort von Dincykelservice
Dygtige fagfolk med fokus på kvalitet og hurtig service
Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid).
I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren sender mig en meget informerende video over watch app, hvor han lidt hektisk, men i detaljer forklare, hvilke andre ting jeg kunne have gavn af at få repareret. Der er intet pres og der bliver sendt to tilbud, som jeg kan vælge i mellem. Det fungerede virkelig godt!
Kommunikation over telefon var lidt kortfattet og (efter min smag) for direkte. Mit indtryk er dog at dette skyldes travlhed.
Det indtryk jeg efterlades med er en virkelig dygtig fagperson, som bare kan sit kram og gerne vil arbejde hurtigt.

Antwort von Dincykelservice
God personling betjening, ok service, synes det var dyrt
Jeg synes den personlige service var rigtig fin.
Dog ærger jeg mig over at min cykel forsat knirker efter service. Det havde jeg forventet var blevet fikset.
* jeg har efterfølgende fået tilbudt at de kigger på cyklen igen. Det var super service. Jeg er godt tilfreds.

Som ny cykrl
Det er som at få en ny cykel, nu den har været ved Dincykelservice.
Det er første gang vi prøver Dincykelservice men bestem ikke sidste gang.
Cyklen har fået den bedste service, tusind tak.
Ses.

Antwort von Dincykelservice
God service og grundig guidning
God service med afhentning af ladcykel. Skønt at det er efter 17.00, så man ofte er hjemme og ikke skal tage fri for at det passer. Jeg modtog en god og deltaljeret video og tilbud jeg kunne forholde mig til. Kan helt klart anbefales.

Hurtig service
Min cykel blev serviceret hurtigere end forventet - 1dag. God sms service.

Antwort von Dincykelservice
Her er en mekaniker der ved hvad han…
Her er en mekaniker der ved hvad han laver og priserne ser rimelige
😄

Nem og ligetil kommunikation
Nem og ligetil kommunikation.
Rigtig fin service og information.
Fik lavet service + div. Tillidsvækkende og virker yderst kompetent.

Antwort von Dincykelservice
Super hurtig cykel afhentning og retur…
Super hurtig cykel afhentning og retur med ordnet cykel

Super service
Super service, rigtig god kommunikation og fin information omkring arbejdet.

Racetjek og bremseklodsskift
Racetjek og bremseklodsskift. Vældig tilfreds hurtig service til en fair pris.

Antwort von Dincykelservice
En rigtig god oplevelse hele vejen…
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem, kommer igen.

Antwort von Dincykelservice
Hurtig og god vejledning i fejlsøgning…
Hurtig og god vejledning
Fine videoer med påvisning af fejl og reparationsbehov.

Antwort von Dincykelservice
Har svært ved at nå at få min cykel til…
Har svært ved at nå at få min cykel til cykelmekaniker på grund af mit arbejde. Derfor kunne de komme og hente min cykel mandag og jeg fik min cykel tirsdag eftermiddag.
Det er bare den bedste service jeg har fået ved en cykel mekaniker i årevis. Derfor 5 stjerner ud af 5 😀👍👍

Antwort von Dincykelservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.