So after being happy paying for the top package from them for all the tnt sports in 4k 5.1 sound with NO ADVERTS on my now jurassic 2019, lol, tv i now find AFTER buying a brand new 2025 Hisense QLED... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
I have watched cycling on Discoveryplus for several years. It used to be £6.99 per month and there were no adverts. Now it is £33.99 per month with lengthy advert breaks every 15 minutes. They would n... Mehr ansehen
I'm watching the Australian Open on Discovery plus and am somewhat amazed that looking thru' the list of "ended" matches that have the players names showing I can't find Cameron Norrie anywhere ? S... Mehr ansehen
Mye dyrere i Norgen enn på ALLE andre land, hno max følger med i mange land men koster 100 lapp til i norge. Men sikkelig dårlig utvalg og ikke verdt en tier. Dplay nå d+ koster for mye for hva er ege... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Det hakker konstant på mit lg tv
Det hakker konstant på mit lg tv. Har prøvet og sætte lan stik i TVet hjælper ikke en skid. Har ingen problemer med alle andre app på mit tv. Streamer jeg det på Chromecast fungere det fint. Men så har jeg ingen undertekster. Så en utrolig dårlig app. Har hele tiden små fejl konstant.
Så dårlig en app
Så dårlig en app, det er helt utroligt. Hvordan kan man lave en så dårlig app der fungerer så ringe.. den hopper hele tiden af når man streamer på tv også skal man se reklamer igen og igen og igen når man genstarter, fordi den spoler tilbage i programmet. Klart den ringeste streamingapp der findes til dato. Fix det dog..
Så dårlig en app
Så dårlig en app , stopper mindst 2 gange pr afsnit af program man ser. Virkelig ringe, de har rigtig gode programmer men jeres app er ikke en krone værd. Har allerede opsagt igen
I need to cloce app almost every time
I need to cloce app almost every time
I change what ro see on stream.
Or else I can't get subtitles
I am on android mobilefon casting.
Be aware of these hassel before buying
From gay one
App genstarter mindst 1 gang i hver…
App genstarter mindst 1 gang i hver episode jeg ser, så skal jeg ind i appen på tv igen, finde episoden og spole frem til hvor jeg var nået til, og se reklamer igen igen.. skuffende
På nyt smart tv..
Dårlig kundeservice bliver smidt af to…
Dårlig kundeservice bliver smidt af to gange.
Håbløs kundeservice eller mangel på…
Håbløs kundeservice eller mangel på samme! Jeg betaler via Appel men bliver smidt af hver gang vi når til betalingsdagen. Kan se jeg ikke er den eneste, hvorfor løser i det ikke?!?
I vender heller ikke retur på mail! Under alt kritik!
Discovery opsagt i dag !!!
Jeg har flere gange chattet med kundeservice.
De har ikke kunnet finde ud af hvorfor alle programmer "hakker" .. Virkelig irriterende ..
Nu er det opsagt !!!!
Kvaliteten er simpelthen for dårlig
Jeg må tilslutte mig koret af negative anmeldelser.
Jeg har Norlys, og kører streaming af sport igennem deres app på mit Sony Smart TV.
Jeg har en 1000/1000 kablet linje, og oplever ingen problemer på feks 3+, TV2 Sport, X, Eurosport etc.
Men 6’ern og 9’ern er da noget værre bras. Bolden er helt gennemsigtig når den kommer op i luften, og efterlader et langt slør når den trilles langs jorden.
Det er uforståeligt at i ikke har kunne sammensætte en app der gør op med disse fejl. Dette var grunden til at jeg afmeldte mit Discovery abonnement sidste gang for 3 år siden, og sørme om der ikke er sket nul og niks i mellemtiden. Slapt!
Elendig strømmetjeneste!!!
Det er helt utrolig at ikke denne strømmetjenesten har blitt bedre etter så mange år med dårlig anmeldelser. Den dårligste strømmetjenesten jeg noen gang har vært borti!! Får ikke spilt fremover, den begynner alltid helt forfra. Tekst er helt kaos.. Noen serier står det at det kommer nye episoder hver onsdag, men det gjør det ikke. Dette gidder jeg ikke å betale for lenger.
Piv ringe app!
Nu har jeg flere år betalt 129.- for
adgang til Eurosport(som solidt sidder
på rettigheder til Grand Slam Tennis)
Da jeg er stor tennis fan er jeg jo
tvunget da ingen andre viser disse.
Jeres elendige app hakker alt for tit
i det og fryser. Jeg fatter ikke at efter
alle de år at appen overhovedet ikke
er blevet bedre.Få det nu fixet!
Godt at man kan opsige efter en måned!
Helt absurd dårlig app
Helt absurd dårlig app - forbindelsen på live sport er ikke rimelig at bede folk betale penge for
der er altid et problem med et eller…
der er altid et problem med et eller andet.
login og den med nyt betalingskort er osse en klassiker.
der er bare problemer
Watching football on the app on iPad or…
Watching football on the app on iPad or iPhone is useless. Constant buffering and stops. This does not happen with any other TV app ever and did not happen with BT Sport. I’ll give it a few weeks to see if they can update this woeful app and if not then I’ll cancel my BT TV subscription.
Dybt rystet over den kundeservice jeg…
Dybt rystet over den kundeservice jeg lige har fået i dag d. 25. August. Jeg undre mig meget over man kan have en ansat der er så lidt kundemindet. Totalt ligeglad, vil ikke høre på ens problemer med ikke at kunne logge ind. Smider så til sidst røret på uden jeg havde fået svaret hende.
Har lige talt med en medarbejder
Har lige talt med en medarbejder, angående undertekster. De er klar over problemet og abejder på højtryk. Kommer det ikke snart op og køre ja så har de en kunde mindre.
Discover plus should be minus
I mirror other other reviewers totally hopeless customer service all email no customer service no I have it free with sky and they won't even talk to them
Har fået et gratis prøveabonnement men…
Har fået et gratis prøveabonnement men underteksterne virker ikke engang så nej tak herfra. Der er ingen svar når man kontakter kundeservice så opsiger igen
Elendig streamingkvalitet
Elendig streamingkvalitet. Hakker og stopper, og nej, det er ikke mit udstyr eller forbindelse, da andre streamingtjenester fungerer perfekt. Og ja, jeg har også prøvet en anden browser uden held. Det er bare skidt.
Igen problemer
Igen problemer. I adskillige dage har der været problemer med undertekster. De overlappes af et andet sprog så det er umuligt at læse..Onsdag fik jeg at vide at der arbejdes på problemet, men fungerer stadig ikke.. Irriterende når man betaler for at se det
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.