Discoveryplus Bewertungen 706

TrustScore 1 von 5

1,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

So after being happy paying for the top package from them for all the tnt sports in 4k 5.1 sound with NO ADVERTS on my now jurassic 2019, lol, tv i now find AFTER buying a brand new 2025 Hisense QLED... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I have watched cycling on Discoveryplus for several years. It used to be £6.99 per month and there were no adverts. Now it is £33.99 per month with lengthy advert breaks every 15 minutes. They would n... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I'm watching the Australian Open on Discovery plus and am somewhat amazed that looking thru' the list of "ended" matches that have the players names showing I can't find Cameron Norrie anywhere ? S... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mye dyrere i Norgen enn på ALLE andre land, hno max følger med i mange land men koster 100 lapp til i norge. Men sikkelig dårlig utvalg og ikke verdt en tier. Dplay nå d+ koster for mye for hva er ege... Mehr ansehen

1,2

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Falsk reklame.

Falsk reklame.
Jeg kontaktede Discover for at spørge om jeg kunne bruge det i udlandet. Ja ja det kunne jeg godt. Men det var ikke korrekt da de ikke havde rettighederne i den del af verden (Filippinerne)

4. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er den dårligste oplevelse jeg…

Det er den dårligste oplevelse jeg nogensinde har betalt for! Super dårlig kundeservice!!! Købte et abonnement UDEN reklamer for 129kr. Altså det dyreste. Og der var KONSTANT reklamer😖 Kontaktede dem, og de sagde at de forstod min frustration, og bad mig slette Aab’en m.m. Og starte en ny aab, hvilket jeg gjorde. IGEN væltede der reklamer ud😖 Kontaktede dem igen, hvor jeg skrev, at hvis det fortsatte, ville jeg ikke bruge det mere. Hvorefter de slettede mit abonnement😖 Altså…kunne kunne de ikke efterleve deres REKLAMEFRI abonnement… TOTAL FIASKO!!! Som jeg i flere måneder betalte for. Så nu er jeg GLAD for at slippe af med et totalt misvisende abonnement, og total amatøragtigt, og FUP så det driver! Så hermed er I advaret!!!

17. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The things that are wrong….

Honestly the worst thing they did was create this app, the technology behind it makes it seem like a college student or uni student made it in there spare time, the only reason we have it is for our favourite 90 day shows, a lot of the time it will log out on the tv so you have to go on the app on your phone and spend half an hour trying to log back in, also a lot of the time the episodes don’t load mostly if they’re new ones (which is my problem today but it’s loading on the app on the phone but if we go on the app on the tv it won’t load blaming the internet connection but the internet is working perfectly, the other problem is the amount of adverts I get adverts are needed but there’s to many per episode isit ridiculous like 10 per episode it’s crazy and you can’t skip past them or anything and the adverts are getting longer and longer they used to be like 20-30s now are just under 2 minutes and when you have a bunch of them it gets frustrating, the final problem is that sometimes it loses track of how much you have watched and puts you back at the start and then when you fast forward to where you originally where it will play an add just to take you back to the start.

17. Juli 2023

Det var så prøve Nr 2

Det var så prøve Nr. 2. Jeg tilmeldte mig 1-7-23 ihåbet om, det var blevet bedre end for et år siden, men NEJ, intet som i intet er sket, har set 8 udad 14 etaper uden store fejl, men det er langt fra godt nok, så har opsagt alt, pr omgående.

15. Juli 2023

Ringeste streaming tjeneste.

Ringeste streaming tjeneste.
Det er HELT sikkert den ringeste streamingtjeneste jeg har prøvet. Den stopper flere fange midt i et program. Der kan ikke sættes undertekster på. Når der står der er en hel sæson af et program er der ind i imellem kun enkelte afsnit.

14. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Få nu fixet det streaming!!!!

Få nu fixet det streaming!!!!
Det hakker og stopper konstant!!
Få styr på ghost adventures..
Vi er MANGE der har jer, kun pga ghost adventures...
Og hvad sker der for kun og ha' en enkelt sæson midt i det hele..
Fx sæson 6 og så intet andet???
Trættende...

6. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Streaming med for meget hak

Må desværre tilslutte mig alle de andre med dårlige anmeldelser. Utroligt mange udfald og stopper hele tiden når man streamer Tour de france 😡
Har ellers kørt fint med andre cykelløb men når presset bliver for stort går det galt øv øv.

6. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

App virker ikke. Håbløs kundeservice.

App virker ikke. Utrolig mange fejl. Næsten værre end Yousee’s app hvis man kan tro det er muligt,- men det er det. Hvis der er noget indhold at se på appen som ingen andre (bedre) udbyder har, så regn ikke med at få lov til at se indholdet uden en masse problemer og afbrydelser. Jeg har skrevet 2 gange til kundeservice om problemerne, men får blot håbløse standard svar tilbage der ikke løser noget som helst eller ændre ved noget.

5. Juli 2023

Ekstremt skuffende indhold

Jeg benytter kun discovery plus for at se nogle enkelte serier. Det er dog bare fuldstændig til grin, når disse serier går på sæsonpause efter blot et par afsnit, eller de tager 6 måneder ad gangen før der udkommer noget nyt. Det er en kæmpe fadæse og dette er vel bare en fortsættelse af den allerede nedadgående kvalitet fra discoverys side.

29. Juni 2023

Manglende kommentering

Jeg har kun købt abonnent, for at se cykelløb, som normalt kommenteres super godt. Så starter Schweiz rundt, og så er der SKU ingen der kommentere. Det er bare ikke godt nok. Øv øv

11. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fuldstændigt ubrugeligt, utilregnelig og komplet spild af folks penge.

Hej. Efter uttalige afbrydelser, konstante hak og ophold i afspilninger. Lag og artifakter i billed kvalitet. Samt adskillige fejlkoder fra 6006-6014 må jeg erkende at jeres produkt er komplet ubrugeligt og ikke værdig nogen form for betaling.

Selv med 7 andre streaming tjenester installeret på mit tv der ikke har nogle problemer med afspilninger eller streaming og billedkvalitet.
Selv med et nyere smart tv fra 2022 af fabrikanten LG. Selv med en fast og stabil optisk 1000/1000 internetforbindelse.

Logg af på alle enhedder.
Reinstallstion af appen disceocery +
Opdatering af tv.
Genstart af router
Genstart af appen discovery +
Test af forbindelse fra internet udgiver.
Firmware opdatering af router
Firmware opdatering af tv.
Fabriks gendannelse af tv.

Altså alt hvad jeg som forbruger kan gøre og optimere på. Ja, så virker jeres produkt fortsat ikke. Jeg forventer selvfølgelig fuld tilbagebetaling for alle måneders betalt abonoment omgående.
Da det jo har været fuldstændigt ubrugeligt, utilregnelig og komplet spild af folks penge.

11. Juni 2023

Stenalder-app

Man betaler for et sports abonnement. Betalingen går straks igennem. Systemet bekræfter med det samme ens abonnement. Du er klar, siger det. Alligevel kan man ikke få lov til at se, hvad man har betalt for, da serverne er uendeligt langsomme til at opdatere. Så nu har man betalt for ingen ting. Det er simpelthen ikke i orden. Det er at gøre grin med folk. Det er penge ud af vinduet. Ingen tennis-kamp - for det magter Discovery ikke at levere streamingen af.

7. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har købt jeres live abonnent for 129 kr…

Har købt jeres live abonnement for 129 kr så jeg kunne se AGF-Brøndby!
Billedet går i stå hvert 5 sekund i ca 1 sekund…
Kan se at jeg ikke er den eneste inde på jeres fb side, så det må væres jeres app/streamingservice der er virkelig ringe..
Jeg forventer en eller anden form for kompensation.
Ingen af de andre streamingtjenester har det problem

4. Juni 2023

Streaming hakker helt vildt

Streaming hakker helt vildt. Non stop. Helt elendig service. Næsten værre end den gamle Eurosport app, der også var ubrugelig. Det bliver en hurtig opsigelse her fra. Føler mig snydt. Men kan se at jeg ikke er alene. Underligt at det ikke bliver fixet. Det er jo ikke noget andre aktører mislykkes med (?).

30. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr