DRIPS CPH Bewertungen 133

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fornøjelse at modtag sine pakker og tøm papkassen for de lækkerige man har bestilt. Som regel hurtig levering. Pakket godt, så trods til tider hårdhændet fragtmand er indhold intakt. Kæmp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dope service, fede produkter på hylderne og lynhurtig levering. Kæmpe skud ud til gutterne bag DripsCph!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville egentlig ikke give 5 stjerner, fordi det ofte giver et misvisende billede. Men efter at have undersøgt markedet for maling og herunder specifikke produkter som 2 komponent klarlak, metallic-fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastic store made to feel welcome soon as I walked in the door on both visits one visit I was picking up paint second Time I was just browsing both great experiences very helpful staff Highly... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

DRIPSCPH - din kilde til kreativitet inden for spraymaling, tusser og meget mere, til det dynamiske street miljø. Opdag vores brede udvalg af kvalitets produkter og find alt det du behøver for at skabe dit unikke mesterværk.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Professionelt

Altid lynhurtigt ekspedering af ordre & forsendelse. Forsvarligt indpakket, & har endnu aldrig oplevet fejl i det modtaget.. 👍

29. August 2025

F*c*ing fedt!

De har mange super fede ting og priserne er mere en rimelige 🤙😎
Virkelig hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg har købt hos drips og jeg vil klart anbefale dem 🤓

14. August 2025

Would recommend

Highly recommend for artists and writers
Great selection of paints and other supplies

18. Juli 2025

Seriøst hurtig betjening

Altid god betjening og super hurtig leverings tid.

God kundekontakt hvis der lige er nogle af de vare man har bestilt som er blevet udsolgt i mellemtiden.

Keep up the good work DripsCPH 🤟🤟🤟

13. Juli 2025

Alt spiller bare....

De har bare alt hvad man skal bruge, til gode priser. Derudover modtager du også en ekstra lille gave. ;-)

Jeg fyldte mit lager op med 30 nye dåser. Og allerede 2 dage efter jeg havde bestilt var de her.

8. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed betjening i butikken

Super fed betjening i butikken! Meget hjælpsomme til at finde de rigtige ting, og en super fed vibe. Hvis du mangler maling eller tilbehør så sving her ned

11. Juni 2025

Fem farverig stjerne.

Fem farverig stjerne.

En lille butik med et kæmpe, kvalitetsmæssigt fantastisk, sortiment OG en skøn service fra start til slut.

24. Juni 2025

Det virker bare.

Har nu flere gange bestilt hos Drips CPH og super god service hver gang. Har både fået tilsendt og afhentet varer fysisk i butik og det er et meget imødekommende personale der altid har et godt råd hvis man er I tvivl.
Stort udvalg og kan klart anbefales.

8. Mai 2025

Imødekommende personale..❤️👍

Imødekommende personale..❤️👍
Hurtig levering og god service.
Når jeg er i butikken, tager jeg selv hvad jeg skal bruge, uden nogen blander sig og det passer mig perfekt. ⭐⭐⭐⭐⭐
@theoldanddirty

10. Mai 2025

Perfekt

Fantastisk hjemme side/fysisk butik
Var der inde for at købe nogen småting og blev mødt af meget sødt personale
Besluttede mig derfor at kæbe lidt fra deres webshop og der var super hurtig levering kan klart anbefale dem

3. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr