DSB Rejsebureau Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sidder her, skal hjælpe min mor med bestilling af togbillet. Jamen, det er bare op af bakke. Appen siger, bestil sæde, det kan man ikke på den rute. Den bliver ved, det er så dårligt. Er det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en skuffende oplevelse med lange og uforudsigelige forsinkelser. Fra København til Århus. 50 minutes forsinkelse som løber 10 minutter ad gangen som ikke giver muligheden for at tilpasse rejse... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu i 3 uger forsøgt at få fat i DSB udland på telefon. Har ringet weekend, hverdage og på forskellige tidspunkter. Det er bare ikke muligt at komme igennem. I dag sad jeg først 45 min i kø. La... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bliver presset til at ændre rejsekort til APP. Dette skaber trængsel på Sjællands eneste fysiske DSB rejseinformation/billetkontor Hovedbanegården. En times venten for at få udstedt et basisk... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Amatører...

Skidt at have så lidt styr på ens leverandører at der man tit skal vente alt for lang tid på forsinkede tog.

Det kan kun være en flok amatører, der forhandler kontrakter med underleverandørerne, hvis man seriøst mener, at de forsinkelser der opstår som følge af Bane Danmarks problemer er hændelige uheld til ulejlighed for pendlerne.

2. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DSB må have titlen for mest upålidelige selskab.

Gang på gang på gang sørger DSB for jeg kommer forsent på arbejde, er så træt af deres elendige system aldrig fungere, to gange har DSB sørget for at der skulle stå ca 50 børn og vente på mig, flere gange er jeg kommet forsent til min mødetid, på trods af at jeg planlægger at være der 30 min før tid, jeg er så træt.

27. Juli 2021

The worst experience ever

The worst experience ever. The one that checking for tickets talks bad to us and we ask it nicely. I dont know why people like that is still working in public transportation if they dont have enough patience with all the questions we are asking.. we are not using much train thats why we need assistance. But him the guy that is working today intercity 8673 ,dated 26.07.21 We just ask why is it the wagon number is always changing number all the time since we started seating so that we know what to do and where to go. We come back and fort 3 times just to follow what it is written to the wagon number because its always changing!! Unbelievable!!!

26. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvordan skal man komme på arbejde når…

Hvordan skal man komme på arbejde når der ingen pladsbiletter er at få fat på dagen inden og der ikke indsættes ekstra vogne eller togbusser. Og det hjælper åbenbart ikke at bestille pladsbilletten 2 dage inden, for så er toget blevet aflyst uden der er givet besked om det. Sørme ikke i orden. Do better DSB, do better.

10. Juli 2021

Dårligt

Seriøst hver 3. Tog jeg tager er forsinket. Det er for vildt! ( Allt mellem 15-40 min) så ja, jeg har fået en del refusionsbilletter men jeg vil hellere komme til tiden.
Hvis de bare ikke havde Monopol... Men det er bare nemt når de ved de ikke har andre konkurrenter.
Dårlig, dårligere, dårligst, DSB

16. Mai 2021

Dyreste offentlige transport

Dyreste offentlige transport og samtidig kan i ikke køre et tog til tiden. Priserne er absurd høje bliv konkurence dygtige det her er ikke fair for jeres kunder.

23. April 2021

Monopol

Hvis det ikke var fordi DSB havde monopol på togrejser, måtte de dreje nøglen om for årtier siden. De har ikke bare nogle vanvittigt høje priser, men der sker også så mange fejl både elektonisk og logistisk, at det ikke kan regnes for en pålidelig transportmetode. Og til det kommer det absolut værste personale, som ikke viger tilbage for at håne, ydmyge og true deres kunder. Helt igennem en skændsel.

1. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst public transport in whole…

The worst public transport in whole Europe I never experienced I don't know where taxes go but for sure not to the transport probably to the queen pocket really reach country but the most poor public transport

1. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En skændsel for offentlig transport.

I løbet af 1 uge har jeg oplevet 3 aflysninger, og dette forholder sig desværre ikke til sjældenheder. På samme tur oplever vi 2 timers forsinkelse pga. 1 aflysning og 2 forsinkelser.
Absolut til grin.

Der er ikke noget at sige til, at DSB's omdømme er blevet til en joke om offentlig transport i Danmark.

5. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fantastisk man vi bruge så mange…

Fantastisk man vi bruge så mange offentlig midler på en virksomhed der ikke kan noget som helst.
Lad os få noget konkurrence på de skinner, så vi kan få DSB udryddet og vi andre kan komme fra a til b.

29. Jänner 2021

Forfærdelig kontrolløroplevelse

Jeg skulle rejse to stationer. Jeg køber her på NT's billetapp. Ved en fejl køber jeg så en 2-zoners billet i stedet for en 3-zoners billet. Kontrolløren kommer hen og spørger hvor jeg skal hen og kigger på min billet. Hun fortæller mig desuden at jeg skal huske at være i bedre tid næste gang jeg køber billet.
Jeg undskylder og hun går videre. Da vi har passeret den første station kommer hun igen. Nu forlanger hun at jeg skal betale en kontrolafgift for at købe en billet til en zone for lidt! Det var en yderst oprivende oplevelse ISÆR taget i betragtning af at hun kunne have ladet mig gå af ved den 1. station og billetten der havde været i orden. De 4 kroner jeg ved en forseelse havde sparet mig selv er nu blevet til 750 kroner grundet en grisk DSB-medarbejder der snyder mig til en bøde. Føj for den!

22. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Føj for en ambassadør oplevelse

Der er fejlagtigt trukket 102 kr på min konto 24/6 kl 16.25 efter køb af månedskort 500 kr Kl 14.15 ca i automat på Hovedbanegården. Der er to timer mellem de køb og jeg var i Hvidovre havn til St. Hans middag betalt i forvejen og købte 2 øl (bevis) kl 17
En billet 65+ til Slagelse som jeg ikke har købt eller brugt, kan nok bevises via video (det kan DSB så ikke finde ud af.)
Sagen afvist i kundecenter..1. Klage 4 ugers ventetid 2. og 4 ugers ventetid og ambassadør 3. klage og 4uger igen og afvis. Jeg kan så anke og miste flere penge på uduelige medarbejderen hos DSB nej tak.
Jeg har bil rejsekort og månedskort.
Ansæt nogle kompetente medarbejdere der kan læse og se “tekster” for et bedre miljørent DK i fremtiden tak !!!

18. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tricks tyveri DSB kontrol afgift DSB…

Tricks tyveri DSB kontrol afgift DSB Apps pludselige forsvandt i min Android telefon selvom jeg har månedskort bekræftelse mail hos DSB som købt vil ikke se på. Første gang Februar har betalt kontrol afgift fordi DSB påminde mig med gebyr 950 selvom har månedkort DSP Apps gav mig kontrol afgift udover bekræftet kvittering. DSB Apps tricks tyverie ringede 4 gange DSB kundeservice fra min klinik han bad mig om at Log in på PC hjemme ikke på telefon. Måtte købt billet på vej hjem 36kr. double betalt udværre 3 gange afgift på 1 dage. Da jeg kommet hjem ringede til en kunderservice en venlig damme kunne godt gav migsin egen kode så jeg kunne Log in gik stærkt at min månedskort overført igen på min Android telefon. Spildt tid flere opkald kunderservice endnu mere stress og dårligt dag kontrollør chikane frihedsberør. Uanset min bekræftelse DSB mail og Mobilpay kvittering han gav ikke lyttet. Jeg har fået kontrol afgift engang selvom jeg har månedskort idag er 2 gange skete. Dette er FAKTUM DSB APPS digitalt SYSTEM igen må læse alle 1 stjerne kommenter og fjerne venligst kontrollør balademager chikane ophørt værre end Politi. Hold vagt med ung rocker respektløst generet med mennesker i toget ring til politiet i stedet for så vi få tryghed og behagelig tur på vej arbejde og hjemme intet Traumatic nytteløst meningsløst stress i toget. Har været på DSB Hovedbanegården måtte købe billet på vej hjem fordi min DSB Apps er væk kan kun download hjem på PC. Hvorfor i alle verden juridisk kontrollør mand vil ikke se og tro på kvittering af DSB jeg har månedskort juridiske Digitalt må alle tro. FJERN DSB Apps BALLADEMAGER SPAR PENGE TIL nytteløst spild af tid flere nytteløst kundeservice undvære kommet sent til min Booking i klinik. MÅ TRO MAN FÅ HØJT Blodtryk og traumatic stress mod nytteløst slagsmål rettigheder diskuteret og skændtes tricks tyveri DSB APPS. Venligst være effektivt ikke primitivt helt tilbage til gyldig PAPIR månedskort, PHOTO OG ID. Jeg klager over Februar fik ikke svar men et påmindelse glemt kontrol afgift med gebyr må derfor betalt med det samme ellers Encaso trick tyverie tjener millioner fra fattige og ofre af Apps Digitalt Hacker. Venligst Stop DSB APPS
NU! hilsner divine Sports Yoga Massage 5 stjernet 80 Proofs kunder Google, Krak. Dk, Trustpilot og Facebook Beautician Healer Therapist, Fisketorvet. Du klager over med kontrol afgift fik aldrig svar men et påmindelse kontrol afgift ned gebyr 950 Digitalt Apps Hakker Tyverie Stop!

6. September 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fungerer næsten altid

Kører næsten altid til tiden og har altid fungeret. Bare lidt træls at et tog i første omgang meldes til at være forsinket med 13 min, derefter 46 min, 1 time og 20 min for til sidst at blive aflyst, især når klokken er 01 om natte ikke skide fedt at de vælger at trække den så langt.
Og så er personalet i toget bare skide sure

24. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Befolkningen burde betales for at kører med DSB

Uacceptabel. Oplever aflysninger og forsinkelser flere gange om ugen. Selvom man vælger at tage et endnu tidligere tog end nødvendigt for at møde til tiden kommer man alligevel for sent på job.
En strækning som DSB beskriver på 40 min, tager 120min. Ryger de mon crack? Det er jo vanvittigt at de kan blive ved med at slippe af med det? De frarøver befolkningens tid, penge og mit tilfælde at kunne hjælpe meget syge mennesker.
#DSBstopsmokingcrack

29. April 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr