Sidder her, skal hjælpe min mor med bestilling af togbillet. Jamen, det er bare op af bakke. Appen siger, bestil sæde, det kan man ikke på den rute. Den bliver ved, det er så dårligt. Er det... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Endnu en skuffende oplevelse med lange og uforudsigelige forsinkelser. Fra København til Århus. 50 minutes forsinkelse som løber 10 minutter ad gangen som ikke giver muligheden for at tilpasse rejse... Mehr ansehen
Jeg har nu i 3 uger forsøgt at få fat i DSB udland på telefon. Har ringet weekend, hverdage og på forskellige tidspunkter. Det er bare ikke muligt at komme igennem. I dag sad jeg først 45 min i kø. La... Mehr ansehen
Vi bliver presset til at ændre rejsekort til APP. Dette skaber trængsel på Sjællands eneste fysiske DSB rejseinformation/billetkontor Hovedbanegården. En times venten for at få udstedt et basisk... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Sølvgade 40, 1307, København K, Dänemark
- www.dsbrejsebureau.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Pinligt - de har ÉN opgave... Én som de ikke kan finde ud af.
Latterligt og amatøragtigt foretagende som burde privatiseres.
DSB tager ikke hensyn
DSB tager ikke hensyn til ældre gangbesværede mennesker.
Man får ikke oplyst at man skal bestille handicap billet hvis man skal have hjælp til at komme af og på toget.
Så igår da min kæreste skulle hjælpe sin mor om bor på toget i Horsens smækkede togførerne bag ham og han havnede i Vejle.
Bilen stod så med risiko for en P bøde.
Så jeg måtte ringe efter min far så vi kunne hændte bilen inden den fik en P bøde.
Og derefter kørte han til Vejle efter min kæreste.
Glædelig jul DSB 🤬😡
DSB er det værste man kan udsætte sig…
DSB er det værste man kan udsætte sig selv for.
Tag jer lige sammen, og ansæt bedre chaufører!
Ufatteligt ik ogs om jeres amatør toge og deres chauffører er en flok amatører....! Jeres togchauffør vælger at køre 12:27 fra Thisted at. Hvor den skal køre 12:28, og vi kommer med en bus der har været forsinket, at han så ikke lige vælger at vente 20 sekunder så vi kan komme... nej vel! Magen til amatør og sjusk i arbejdet...
Boykotter sgu jeres amatør service frem over! Amatør firma!!! 🖕
Opgiver at finde egnede billetter til…
Opgiver at finde egnede billetter til skiferie i Østrig.
Hjemmesiden fungerer simpelthen så dårligt samtidig med den er uigennemtænkt. - Vi ville gerne køre i tog i stedet for fly, men hvis jeg skal bruge meget lang tid på at finde 2 sølle billetter fra Kbh H til Innsbruck i februar, tager jeg fly (til Salzburg) i stedet. Bestemt ikke i tråd med tidens trend om mindre belastning o.s.v.
Usympatisk monopol
DSB ejer hverken servicemindedhed, konduite eller gennemskuelighed. Jeg modtog en kontrolafgift på DK 750,- for et pendlerkort, der ikke var optanket. Dette kørt blev netop valgt, da man skulle få at vide, hvornår det var tid at tænke op. Det gjorde jeg ikke, og vupti er man 750 kroner fattigere. Ved elektronisk henvendelse til DSB er brugergrænsefladen så uigennemskuelig og kompliceret, at man opgiver; men det er måske også DSB's strategi? Ved telefonisk henvendelse for at få et stamkortnummer, der ikke fremgår af ens brugerprofil, venter man i hele og halve timer, for så at blive henvist til Rejsekort.dk, der rettelig henviser tilbage til DSB. Med DSB som monopol betaler man dyrt for dårlig service, manglende konduite og et helt igennem ringe produkt.
DSB ska der te
Vi kørte fra Randers søndag 1058. Afgang på minutten. Stillezone var et godt valg bortset fra en tåbe som hele tiden gjorde opmærksom på det var stillezone. 2 returbilletter til København til uhyre billige kr.516. Hjemturen forløb ligeså planmæssigt. I ka godt.
No words can describe how bad they…
No words can describe how bad they are...
Ringe som altid
Ærgerligt at der ikke kan gives mindre end 1 stjerne.
Det er ikke en gang nødvendigt at beskrive min oplevelse, da det jo er almindelig kendt, at I aldrig forbedre jer - trods befolkningens enighed om jeres elendighed.
Altid forsinket
Altid forsinket, medarbejdere altid sure, prisen altid dyr, det er danmarks absolut værste virksomhed hele molevitten burde fyres og sendes adhelves til
Ulidelig ventetid
Hvorfor kommer jeres toge aldrig til tiden?. Det er næsten helt komisk, at høre hvordan andre folk på perronen sviner jeres selskab til. Det må vel være det eneste positive der kommer ud af DSB.
Sublim kundeservice i DSB rejsecenter Kbh H
Toget fra Malmö forsinket 24 minutter var præcis nok til vi ikke nåede toget fra Kbh H til Aarhus H.
Billetterne var orangebilletter og kan derfor ikke refunderes, ændres eller noget som helst jf betingelserne.
Alligevel forsøgte vi os at hente lidt hjælp og forståelse i DSB billetsalg på Kbh Hovedbanegård, hvilket endte med en fantastisk oplevelse med sublim kundeservice og forståelse for problematikken.
- vi fik en erstatningsrejse inkl pladsbilletter med toget en time senere end planlagt og endda en venlig behandling.
Tak for det til den søde medarbejder og tak til DSB for at udvise god kundeservice i en ellers ærgerlig situation. I sparede os lige for 800 kr!
Oplevelsen fortjener 5 stjerner, men får 4 fordi det trods alt var DSBs skyld vi i første omgang ikke nåede vores planlagte afgang.
Du kan ikke ændre efternavnet på billetten?!?!?
Du kan selvfølgelig ikke ændre et efternavn på billetten, men du skal købe en ny?! Min kæreste bestilte billetten til mig og min mor og glemte at fordi mine forældre er skilt, at hun derfor ikke har den samme efternavn som mig. Meget syg, at de ikke bare kan indtaste og ændre efternavnet, som du kan gøre på et andet rejseselskab for et symbolsk beløb? Nu skal jeg købe en ny billet til 1500 dkk igen, fedt!
man kan ikke bruge nemid når man skal …
man kan ikke bruge nemid når man skal købe personligt rejsekort
DSB står for Dansk Skod Butik
Luk DSB
Skal man bestikke kiosk for at forny mimmerkort?
Hvorfor skal det være så bøvlet at forny sit mimmerkort? DSB siger jeg skal medbringe erklæring fra Borgerservice , Borgerservice siger at de ikke længere. Udsteder sådan erklæring og at sidste udbetaling er rigeligt og kan printes fra eboks , DSB afviser.
Det er unødig fjollet fordi enhver 7elve og trafik kiosk kan udstede det mod et smil eller... Det kræver ingen speciel nøgle. Så, skal vi bestikke vores kioskmand for at få fornyet pensionist zonekortet? unødig fjollet.
Dårlig behandling og inkompetente DSB medarbejdere
Jeg ville gerne give min mentalt handicappede bror et rejsekort på hans fødselsdag kommende lørdag. Jeg har pårørendefuldmagt og ringer ind til rejsekort først, for at være sikker på at jeg har de nødvendige papirer, og dokumentationen i orden. Alligevel blev jeg i går afvist at få kortet udstedt ved personlig henvendelse, fordi jeg ikke havde kopi af hans ledsagekort - fair nok, det står på blanketten. I dag tropper jeg igen op, bliver igen afvist denne gang fordi jeg ikke har id på min bror indeholdende personnummer. Det kan jeg ikke læse mig til nogen steder, og 2 stk. personale har haft muligheden for at oplyse mig, uden at de hjælper på nogen måde. Nu må jeg gøre det på nettet hvilket betyder at jeg ikke kan glæde min bror på dagen. Tak - NOT DSB for "udvist smidighed". Trods jeg stiller med juridisk gældende dokumentation for at jeg må agere på vegne af min bror, møder jeg ubehøvlet personale der ikke så meget som kaster et blik på mine papirer. En skændsel af dårlig behandling.
Urimelig ventetid i hovedbanegården
Vi venter over en halv time på at kunne bestille International billetter, i al den tid flytter billet-counteren sig 1 nummer, fordi alle rejsekort billetter får førsteprioritet. Vi ender med at måtte opgive, eftersom vi var 3 numre fra at blive betjent, men med en udmattet kæreste kunne vi ikke holde til at måtte vente halvanden time mere på at blive betjent.
kører altid lidt skidt
der er jo altid forsinkelser desværre
Elendig timing ALTID
Toget er forsinket (igen) fordi der holder et andet tog på stationen, da man så selv skal skifte er det nye tog man skal med kørt fordi man er 2 min forsinket. Ide til DSB, har i hørt om koordinering eller går i efter konstant at ødelægge folks dag og få dårlige anmeldelser?
altid forsinket
Jeg kører for lidt til at opleve at det bare kører. Når man kører så sjældent som jeg så er det bare hver gang at der forsinkelse. Jeg tror ikke på statistikken om 81% rettidighed på intercitytog.
Desværre blev 7 minutters forsinkelse på Hovedbanen til 30 minutters forsinkelse før jeg var hjemme fordi jeg missede en afgang i Hillerød
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.