Opdringerige en onbeschofte mensen
Als je nee zegt blijven ze je toch bellen op elk tijdstip van de dag.
De volgende dag belt iemand anderszeg je dat je al gebeld bent dan gooit men de hoorn erop
Als je nee zegt blijven ze je toch bellen op elk tijdstip van de dag.
Ik ben niet tevreden over mijn ervaring met Duurzaam Garant. Ik ben echt meerdere keren benaderd en dat voelde erg opdringerig. In totaal hebben ze mij wel zo’n 10 keer gebeld, en dat gebeurde zelfs met 5 verschillende telefoonnummers.
Ondanks dat ik meerdere keren heb aangegeven geen interesse te hebben, bleven de telefoontjes doorgaan. Dat gaf mij het gevoel dat er vooral gefocust werd op het verkopen van een contract, in plaats van respect voor de keuze van de klant.
De manier van contact opnemen vond ik storend en niet klantvriendelijk. Het constant blijven bellen, ook via verschillende nummers, maakte de ervaring alleen maar erger.
Voor mij is dit geen prettige manier van werken en ik zou anderen aanraden goed na te denken voordat ze op dit soort telefoontjes ingaan.
Gebeld door dit bedrijf, bij navraag gedroeg de medewerker T. van Dijk zich onbehoorlijk. Hij verbrak de verbinding. Hij belde met een anoniem nummer. Terwijl ik de telefoon op luispreker zette miste ik de eerste woorden die hij zei en vroeg daarom om dit te herhalen. Hij reageerde meteen ontzettend onfatsoenlijk en ongeduldig. Dit zette door toen ik nog een vraag stelde waarna hij zelf de verbinding verbrak.
Beste medewerkers van duurzaamgarant jullie hebben een medewerker die eric van de berg heet die man is grappig en een perfecte verkoper aplaus voor hem
Populaire verkoper die op een opdringerige wijze zn orders binnen wil slepen. Op de vraag of ik langer bedenktijd kon krijgen dan 10 minuten regeerde hij doodleuk: Hoeveel tijd heeft uwe Hoogheid nodig? Totaal onnodig en mij te populair om mee in zee te gaan. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
Put me in a electricity contract saying that after calculations of electricity use I will only need to pay around 124 euros. I get a contract for 270 euros, I contact them and they never replied. Horrible service, SCAMMERS!!!
Anton van Brussel van duurzaamgarant heeft mijn geholpen met een energie contract ik heb heel veel contracten getekent via telefoon en niemand was tot nu zo duidelijk en eerlijk echt goed van hem ik wil hem van hier nogmaals bedanken
Ik ben gebeld nadat ik mijn gegevens heb achtergelaten, heb een goede aanbod van duurzaamgarant gekregen bedankt.
Russel de Vries vond mij grappig.
Vertelde dat stroom 25 cent p/ kwh is en gas 1 euro31 Dit zou mij 55,28 per maand kostten bij verbruik van van resp 300 en 60 kwh per maand.
Dit maakte mij nieuwsgierig naar de mail die hij wilde sturen maar ik weigerde want dan zit ik er waarschijnlijk aan vast. Dat je niet zelf de moeite neemt om te rekenen dat je 100 euro te laag zit. Wat zou rr in die mail gestaan hebben? 55.euro?
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.