Kjøpte Pc via Proshop. Etter kort tid begynte den å restarte hele tiden. Ble sendt i retur og Elcare skiftet hovedkort, så kom problemet tilbake men ikke så ofte, sendt tilbake da påstår de at de ik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Minulla oli drone huollossa ja kyseisen laitteen mukana oli Kauko ohjain missä oli muistikortti. Kyseinen laite, kun tuli takaisin ohjaimesta olikin hävinnyt muistikortti. Otin yhteyttä heihin kysyin... Mehr ansehen
Jeg sendte inn pc min og trodde det ikke skulle gå langt tid jeg venter først i 3 uker og så fikk jeg mail om at det skulle ta 3-4 dager til jeg skulle fått den tilbake men det gjorde det aldri jeg ve... Mehr ansehen
Skrivaren blev fixad och fungerar nu bra; var lite orolig först eftersom bläcket tycks ha torkat under frakten, men det löste sig. Började bli orolig för att paketet kommit på villovägar när jag int... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Elcare Nordic offers a unique Nordic concept for service and repairs of home electronics. Our 3 large central workshops combined with an extensive transport and logistics setup serve the 4 Nordic countries with a wide range of services. In addition to being a service partner to manufacturers, retailers and other B2B entities, we also offer our services to the consumer market.
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.elcare.com
Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Angående samarbejde elgiganten og elcare
Har ventet over en måned på få lavet min skærm onsite via elcare fra elgiganten, stadig intet fået lavet noget endnu.
Dålig service
Väldigt dåligt kundservice. Dem har en Norsk kille som inte kan kan förstå vad han säger för något. Har skickat min mobil 3 gånger på reperationer och får samma trasiga mobil. Dem har sagt att mobilen inte går att laga men sista gången säger dom att vi har beställt reservdelar till mobilen när dom har sagt att det inte går att laga två gånger.
Takaisin huoltoon..
Ilmeisesti Philipsin ohjeiden mukaan tv vaan päivitettiin siellä. Sama vika jatkuu edelleen ja tv on tulossa uudestaan huoltoon.
Nopeaa toimintaa ja kaikki tuli…
Nopeaa toimintaa ja kaikki tuli hoidettua.
Sony korvanapit uusiksi
Takuuta oli korvanapeissa vielä voimassa. Vain toisen akku ei pitänyt virtaa ja silti molemmat koneet vaihdettiin. Ja toimitus takaisin oli mukavan nopeaa. Kiitos siitäkin.
Toimitus ei tullut sovittuna päivänä ja…
Toimitus ei tullut sovittuna päivänä ja sitä yritettiin toimittaa päivinä jolloin olin etukäteen ilmoittanut että olen töissä. En ole vieläkään saanut toimitusta.
De gjorde ingenting
De gjorde ingenting. De debiterade mig för testning och frakt (åter och tillbaka) utan någon förklaring till vad som var fel med TV:n. Kundsupporten tillhandahåller inte information utan en tekniker, tekniker är inte tillgängliga via kundsupporten, de svarar inte på e-post. De bör absolut undvikas.
Elendig service
Elendig service. De kan ikke fikse skaderne, og så vil de oveni købet have penge for at have “tjekket” det igennem.
Jeg skulle sende dem mit fjernsyn, som var blevet beskadiget. Selvom man tydeligt kunne se på de tilsendte billeder, at displayet på fjernsynet var i stykker, ville de gerne have at jeg alligevel sendte det ud til dem. De melder så tilbage at de ikke kan fikse det, oveni købet kræver de at jeg så skal betale for fragt og arbejdstid. Det ikke fair overhovedet. Det kunne de sagtens have fortalt mig ud fra billederne…
Det har et andet firma ihvertfald kunne, som jeg har fået det fikset fra.
Var kontakt med företaget när min…
Var kontakt med företaget när min robotdammsugare,Dreame,inte fungerade som den skulle. Fick info om att jag skulle göra en reklamation på nätet och sedan skicka in den vilket jag gjorde. Nu fick jag tillbaka den utan åtgärd med info att Elgiganten, där den är köpt ska skicka in den till Elcare Nordic. Dessutom får jag en faktura på 800 kr ???
Hur är det möjligt!!!
Elendig denne gangen også…
Sendte inn en bærbar PC. Ikke noe av arbeidet ble utført. Ble sendt tilbake uten noe videre forklaring eller dialog. Dette har skjedd tidligere også med andre produkter som har blitt levert til Elcare i forbindelse med reklamasjon.
Korjaustyö oli todella nopea
Korjaustyö oli todella nopea. Lähetin tuotteen keskiviikkona huoltoon ja se tuli postilla takaisin korjattuna lauantaiksi.
Nopea palvelu
Imurin vika saatiin korjattua nopeassa aikataulussa
Retur utan åtgärd
Det var ni, Elcare Nordic, som bad om ett omdöme. Här kommer det – rakt på sak.
Jag skickade in min skrivare eftersom bläcket förbrukades onormalt snabbt. Jag gjorde flera felanmälningar till Epson och beskrev problemet tydligt varje gång. Till slut fick jag en fraktsedel och skickade skrivaren för reparation – med hopp om att äntligen få en lösning.
Istället fick jag tillbaka skrivaren helt utan åtgärd. På följesedeln stod det att den returnerades eftersom “bläcket inte var original”. (två av de fyra patroner) Det är absurt. Jag använde originalpatroner från början och blev till och med ombedd att skicka in bilder som bevis – vilket jag gjorde. Det var först efter alla mina försök att få rätt hjälp som jaganvände två ersättningspatroner – eftersom originalbläcket kostar orimligt mycket och inget hjälpte. Problemet fanns alltså redan med originalbläck och förändrades inte av vilken patron jag använde.
Det mest provocerande i det här är att ingen ens har försökt felsöka skrivaren med originalbläck, trots att det var mitt ursprungliga problem. Ingen kontaktade mig, ingen uppföljning, bara returnerad utan åtgärd – precis som Epson-supporten gjorde tidigare. Jag känner mig totalt nonchalerad.
Jag har lagt ner enormt mycket tid, energi och pengar på att försöka få hjälp – och står nu fortfarande utan fungerande skrivare och utan råd att köpa en ny. Det här är under all kritik.
Ni har 68% negativa omdöme (som jag ser nu). Kan det vara en signal på att det är väl dags för er att se över era rutiner.
Mer info tack
Inga reservdelar fanns (inte ert fel), men att betala för den informationen utan att få svar på frågor kring felet tycker jag är trist.
Dårlig med tilbakemelding og lang…
Dårlig med tilbakemelding og lang reparasjons tid. Ber om betaling når jeg har ventet i over to mnd, å det tokk over en mnd fra de motokk produktet til de begynnte å undersøke og reparere det. Rett og slett Dårlig service
Kommunikoinnin puute
Kommunikoinnin puute. En ole saanut tätä arvostelulinkkiä ennen mitään yhteydenpitoa missä päin mennään
Fikk en telefon som er skadet med riper…
Fikk en telefon som er skadet med riper i kamera linsen tilbake som heller ikke var rengjort fra tidliger bruker, de sier de sender grade a eller a pluss telefoner tipper de bruker samme kvalitetsmaling som de som svindler på ebay
Elkick som inte laddade
Vi lämnade in en elkick då den inte gick att ladda. Den va helt död i ca 2 månader. När vi får tillbaka den så funkar den igen, helt utan åtgärd och sen vill dom ha 1500 för besväret.

Antwort von Elcare Nordic
De sendte en erstatningsmobil som ikke…
De sendte en erstatningsmobil som ikke funket.

Bestilte 3 vare og fik 2
Bestilte 3 vare og fik 2 , har skrevet tilbage på fak og fik mail at de desværre ikke har med salg at gøre … !!!men de kan sende ordrebekræftigelse og fak !!!meget mærkeligt , jeg skal skrive til en anden mail adresse og de vender så ikke tilbage !! Og man kan ikke ringe Hvad gør man så ??? Varen er selvfølgelig betalt og trukket på mit kort …… det er op af bakke

Antwort von Elcare Nordic
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.