Energinet.dk Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er rystet over Energinet!! Magen til prop i vores udvikling her i DK skal man da lede længe efter. De må have sparet deres udviklingsafdeling med veluddannede og updatede medarbejder væk??

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Målerportal som man kan hente er ubrugelig. Indtastet login oplysninger oplysninger fra regning på 3 leverandører. Dem kan den ikke finde. Andel elselskab kan den ikke finde osv. Hvordan kan m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er åbenbart kommet bag på energinet ejet af staten Danmark. Danskerne bruger 5 procent mere strøm, der er jo heller ikke kommet flere elbiler og varmepumper som er blevet proppet ned i halsen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemme at få kontakt til. God service og hjælp til problemet. De skulle oplyse hvilken leverandør der var koblet på vores nye adresse og hvordan vi fik denne leverandør koblet af.

1. Versorgungsdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Vi ejer og udvikler el- og gasnet i Danmark for at indpasse mere vedvarende energi, opretholde forsyningssikkerhed og sikre lige markedsadgang til nettene.

Ungenügend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skal Datahub forestille at være en kundeservice eller support

Skal Datahub forestille at være en slags kundeservice eller support?
Jeg har et problem med at hente data og sendte en e-mail med forklaring og dokumentation. Dagen efter fik jeg en e-mail tilbage uden nogen ideer til hvad problemet kunne være, men med besked om at min sag var lukket, og at jeg kunne henvende mig hvis jeg ville genåbne sagen. Jeg genåbnede og blev lukket igen. Hvordan i alverden kan man tillade sig at lukke et problem uden at prøve at finde en løsning og uden at have kommunikeret med klager ? Energinets Datahub,hbad det så en er, kan åbenbart. Jeg synes det er ringe.

20. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virksomheden der med et pennestrøg i…

Virksomheden der med et pennestrøg i samarbejde med staten fjernede det kontraktuelt sikrede økonomiske grundlagt for solcelle-ejere i Danmark. I skulle lukkes og de ansvarlige sendes i fængsel.Håber stadig at DENFO vinder retsagen så solcelleejerne i Danmark kan få den afregning som var aftalen.

10. März 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Når blot 1 medarbejder tager ansvaret er der håb om løsning

Jeg modtog mail fra Energinet vedr. fejlrettelse. Dvs. SEAS skal refundere el-afgitf for en periode i sommeren 2017. Jeg har kontaktet SEAS, der kan sende mine penge om 4-6 mdr. Hvordan kan der i dagens Danmark være en sagsbehandlingstid på 1 1/2 år? Hvordan er borgerens retssikkerhed overfor energiselskaberne? Som el-aftager kan jeg ikke sige til SEAS at jeg betaler dem det jeg skylder om 1 års tid..........

13.11.2018 Din sag hos Energinet vedrørende Henvendelse vedr. manglende el-varme registrering og andet er nu afsluttet.(Det er korrekt registrering, der nu efter 1 1/2 år er korrigeret hos Energinet. Der er ikke udbetalt refusion fra Naturenergi. Som jeg heller ikke har hørt fra)

Hej Lene
Jeg er glad for at kunne fortælle dig, at der nu er registreret El-varme tilbage i tid på din adresse. Dermed står det korrekt i DataHub.

Det betyder, at nu kan din elleverandør korrektionsafregne for det periode hvor der uretmæssigt ikke har været registreret El-varme på din adresse.

Jeg håber dermed, at der kommer helt styr på din sag.

XXXXX
I løbet af de næste fem dage har du mulighed for at genåbne din sag via dette link.

Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde.
Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Fra: Energinet.dk
Sendt: 30. oktober 2018 15:31
Emne: Henvendelse vedr. manglende el-varme registrering og andet

Hej Lene
Som aftalt via telefonisk samtale i dag, sender jeg her følgende informationer:
• Roller og ansvar: Søg Energinet - Hvad er datahubben
• Introduktion til DataHub og Engrosmodellen
• Klageinstans: Energianke - Vil du klage?

Du nævnte, at du har modtaget mange forskellige henvisninger, om hvem Natur Energi skulle have kontakt med, du nævnte både Cerius og SEAS.
SEAS skriftede navn til Cerius pr. 1. januar 2018 og der har derfor været tale om den samme henvisning.
Som allerede nævnt på telefonen, så mister du din registrering af Elvarme, da du skifter til Natur Energi, da denne registrering ikke følger med automatisk. Dermed får du ikke den el-varme reduktion som du er berettiget.
For at få El-varme registreret på din adresse igen, skal der komme en anmodning fra Natur Energi til Cerius, en anmodning som går via DataHub.
Vi kan se i systemet, at Natur Energi har sendt en meddelelse til Cerius om at få påført El-varme på din installation tilbage i tid. Det skete den 10. september og rykkede for svar 26. oktober 2018.
Vi har været i dialog med Cerius og de meddeler at de får det rettet i systemet snarest. Vi holder øje med at det sker.
Så snart at rettelsen er sket tilbage i tid, hvilket vi forventer sker ingen for de nærmeste 5 arbejdsdage, vil du dermed også modtage en tilbagebetaling på den manglende refusion. Tilbagebetalingen vil du modtage fra Natur Energi.
Jeg skriver tilbage til dig indenfor de næste 5 arbejdsdage, når jeg forhåbentlig kan bekræfte at din el-varme markering er kommet tilbage og refusionen kan være på vej til dig.
Udeladt personnavn

Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde.
Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her
FromAndReply

31. Oktober 2018

Energinet goddag - hvad kan vi IKKE hjælpe med

Har aldrig oplevet noget lignende!
Jeg forsøgte at købe strøm til MIT hus. Det skulle vise sig at være helt aldeles umuligt!
Niveauet på kundeservice ligger klart under nul. Total mangel på lyst til at afhjælpe og løse problemet. (Som et andet elselskab så løste på 5 min)
Kan på ingen måde anbefale Energinet - øv

20. Februar 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr