Har købt en fin bil hos era biler. Ok service i forbindelse med køb. Service er altid besværligt. Ser ikke noter når man booker. De ombooker tider uden at tjekke inden. Har ikke priser, reserv... Mehr ansehen
Hentet min nye Toyota C-HR+ hos ERA Biler i Hillerød. Gennem mere end 10 år har jeg været glad kunde hos Toyota både i Tåstrup og nu i Hillerød. Æren for mine gode oplevelser skyldes overvejende og i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har desværre flere erhvervsbiler købt gennem Era biler, flere af bilerne jeg har haft har været smækfyldt med fejl. Den ene af biler har det haft på værksted 10 gange uden at kunne udbedre motorfejlen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ERA biler i Frederikssund skylder vi stor tak! Vi har fra dag et, da vi med nogen skepsis overgik dertil fra Fiat i Frederikssund, der lukkede, kun været glade. To biler senere, senest en Corolla, ha... Mehr ansehen
Über ERA BILER
Vom Unternehmen geschrieben
Se nye Toyota og Iveco biler her https://www.erabiler.dk/biler
Se vores brugte biler her https://www.erabiler.dk/brugte-biler
Læs om vores værksteder her https://www.erabiler.dk/vaerksted
Reservedele, Ekstraudstyr, Tilbehør, Værktøj, og Merchandise
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
ERA-Biler Frederikssund
Imødekommende sælger (Claus)
Hos Claus følte jeg mig godt tilpas, han giver sig tid til kunderne på sin Egen meget rolige facon, kæmpe plus!!!
Corona kom desværre forbi, og spændte ben for alt og alle, så hen ad vejen fik jeg nogle gode samtaler med Claus som jo intet kunne gøre i dette tilfælde, andet end at informere på bedste vis. Vi kom i hus i juli mdr. så var alle glade👍😃

Antwort von ERA BILER
Supergod oplevelse at købe bil hos Era…
Supergod oplevelse at købe bil hos Era Frederikssund.
Claus, sælger hos Era biler Frederikssund gjorde den store forskel. Vi stod meget akut og skulle bruge en ny bil, Claus var igennem processen meget informativ og altid tilgængelig når vi havde mange spørgsmål. Og på trods af sommerferie og corona udfordringer fik vi vores nye bil ☺️

Antwort von ERA BILER
Ved køb af en brugt Toyota Yaris, fik jeg en fantastisk service af Era Biler, og specielt af Claus, som stod for salget.

Mangel på kundeservice
Ugidelig og informativ kundeservice i Fiat-leasingafdelingen. E-mail forespørgsel om debitorskifte ved køb af ny bil, besvares eksempelvis med "Det kan vi ikke" uden uddybning eller alternative forslag. Når man selv spørger ind til hvad man så skal gøre, for at komme af med sin leasingbil bliver der igen svaret med "Så må du sende en opsigelse på en anden mailadresse", stadig uden uddybning af hvilke informationer der skal bruges i denne mail, eller varsling om eventuel opsigelsesperiode mm. Dette er selvom kundeservice har bedt mig skrive til første mailadresse. Personlig service er på lige linje, ringe og arrogant.

Dårlige værksteder.
Jeg fik en god betjening, da jeg købte bilen, men efterfølgende har jeg haft flere dårlige oplevelser. Efter rep. af bilen efter sammenstød, var der flere mangler. Bilen var ikke blevet sporet, hvilket har kostet mig 2 x nye dæk på forhjul, da det først blev opdaget ved næste service hos en anden mekaniker.
Tågelygterne var heller ikke blevet indstillet, hvilket kostede mig ekstra besvær og besøg hos Era, hvilket tog lang tid, da de ikke kunne finde ud af det. Heldigvis havde politiet ikke nået at stoppe mig.
Da bilen i starten kom til service i Era Hillerød, hvor man betaler for støvsugning, var dette ikke blevet gjort, hvilket jeg ikke ville betale for. De sagde, at jeg bare kunne komme forbi en anden dag og få det gjort.

Antwort von ERA BILER
Fantastisk service hos Era biler i Frederikssund.
Med to Fiat 500 på matriklen er det virkelig godt at have fundet et værksted der går den ekstra mil for kunderne.
Da vi har lidt langt til værkstedet, men gerne kører ekstra for god service og fair priser, er det fantastisk Era biler gør det næsten umulige for at få reservedele og bilen klar samme dag mens der ventes.
Det har vi nu oplevet flere gange og senest igen i dag.
Altid smilende Brian giver den bedste service og tryller det umulige.
Mine allerbedste anbefalinger, vi kommer ikke andre steder fremover.

Super oplevelse
Fra allerførste kontakt til det endelige køb en super oplevelse! Det er detaljen, der tæller, og det er der fuldstændig styr på hos ERA biler i Frederikssund. Jeg følte mig velkommen, set og hørt - også selvom det var sælger Dennis' (vistnok) første salg her. Jeg er nu endnu en af de mange Toyota-fans! Og nå ja, så ELSKER jeg min lille hvide demo-Aygo, der kører som en drøm!

Antwort von ERA BILER
God oplevelse fra start til slut
Vi har netop afhentet vores nye Alfa Romeo hos ERA biler i Hillerød, og har haft en fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Fra den første mail til vi fik nøglerne til vores helt egen bil, har vi følt os i gode hænder af Frederik Brøcker. Selvom vi gik over lukketid da vi skulle have vores bil, sørgede han for at give os en god gennemgang af bilen inden vi kunne køre hjem.
Mine varmeste anbefalinger!

ERA Biler, Hillerød - 5 stjerner herfra
Vi, jyder havde set os lun på en auris hybrid hos ERA Biler, Hilerød.
Vi kom i snak med Bjørn Rosenstrøm som var hurtig i forbindelse med en byttehandel. Vi endte med en byttehandel - fra start til slut tog det 6 dage. Bjørn Rosenstrøm er en behagelig sælger, han svare på alle spørgsmål, gør alt for at det skal blive en god handel samt forstår jysk humor. TAK Bjørn Rosenstrøm, vi er SÅ glade for vores ny-brugt bil.

Antwort von ERA BILER
Dårlig kundeservice og manglende ekspertise
Vi sendte vores bil til reparation af bagkofanger + baglygter en mandag som de lovede færdig inden for max 1 uge. Fredag eftermiddag ringede og skrev vi til dem, da vi ikke havde fået nogen klarmelding af bilen, dog fik vi intet svar. De kontaktede os mandag ugen efter og sagde at de skulle bruge mere tid. 2 dage senere fik vi vores bil og kunne desværre konstatere en dårlig poleret bagkofanger og ingen reparation af manglende maling over baglygterne, som aftalt, som kan resultere i rust. De fik den ind igen efter 2 uger pga. travlhed. Anden gang vi fik den igen havde den fået en stor bilka bule i højre fordør og fjernet lakken. Sådan blev vi ved frem og tilbage på værksted 4 gange over en periode på 3 måneder pga. de havde for travlt til at lave vores bil, selvom de selv var skyld i fejlen. Vi kan helt klart IKKE anbefale dette sted til nogen.

Antwort von ERA BILER
Frygtelig oplevelse i Era Biler…
Frygtelig oplevelse i Era Biler Hillerød
Er oppe for at købe hjulkapsler til Fiat 500 -
Den reservedelsansvarlige er med ude og se bilen og alligevel får jeg 15 tommer fælge, hvor det skulle være 14 tommer og får dem med hjem til selvmontering!
Er så der oppe igen idag for at få de rigtige.
Ingen undskyldning, blot "det kan jo ske".
De har så ikke de rigtige hjulkapsler, men det har de i Helsinge - "så dem kan du bare køre derop at hente".
What - Ellers tak!
Dernæst endnu en fantastisk forslag "vi kan få dem her til Hillerød på mandag, så kan du hente dem her"
Og så skal jeg for 3. gang kører fra Lynge til Hillerød pga. deres fejl!
Ellers tak!
Fik pengene tilbage.
Kørte til Fiat i Birkerød.
Fik de rigtige og sælgeren satte dem på for mig på stedet! Se det er god service!
Era Biler har ellers opslag om deres gode kundeservice i butikken, men den kundeservice er da slet ikke eksisterende i deres reservedelsbutik!
Havde de nu tilbudt at komme forbi med dem mandag eller en eller anden form for kompensation for deres gener - ja så havde de haft en begejstret og tilbagevende kunde - nu har de mistet en kunde - for good!

Ny Yaris - og fantastisk service - på rekordtid
Jeg kan stadig glædes over rigtig god service, når jeg oplever den.
Og det gjorde jeg til fulde hos ERA biler i Hillerød i forrige uge.
Jeg havde været så uheldig at krølle min gamle Hyundai rundt omkring et træ og da jeg vaklede ud af hospitalet 3 dage senere og begyndte at bruge Rejsekortet til - og fra Hillerød, indså jeg at det ville være fornuftigt med en ny bil i stedet for at bruge 3 gange så lang tid i den offentlige transport.
Så efter en søgning på Toyota Yaris og deres nye 2017 model, fandt jeg den billigste (kørt 7000 km) og bedst udstyrede model hos ERA Biler i Hillerød.
Fra jeg kom ind i udstillingslokalet i Hillerød og til jeg havde erlagt udbetalingen og kørte derfra som Yaris-ejer gik der kun lidt over 24 timer.
I den mellemliggende tid sørgede Salgschefen, Björn Rosenström, for at jeg kunne køre hjem og vise den frem og for at jeg kunne låne den natten over, samt for en tilretning af det økonomiske så jeg blev endnu mere tilfreds og for klargøring af bilen langt ud over, hvad jeg havde forventet.
Behøver jeg at sige at Yaris 1,5 VVT-I T2 Premium 112HK også opfylder specifikationerne om brændstoføkonomi ... jeg har kørt et gennemsnit på de første 900 kilometer, der kun ligger 0,9 km under de 20,8 KM/liter der opgives i brochuren. Jeg sigter på at nå de 20,8 når det bliver lidt varmere :-)
Så topkarakter fra mig til ERA Biler og Björn og ligeledes topkarakter til bilen.
Helsinge. Imødekommende, fair priser.
Dejlig imødekommende personale, også klar på det "lige lidt ekstra", uden det altid koster ekstra. Fik serviceret begge mine Toyotaer i Helsinge, yderst fair priser, skiftede medbragt pære uden beregning, tjekkede ekstra på computermotorstyringen på forespørgsel, også uden beregning.
Høj service fra skadecenter
Efter en irriterende påkørsel af min bil hvor modparten forsvandt.... Var det en fornøjelse at komme op til Era biler som behandlede sagen yderst professionelt.
Der blev fuldt op på sagen og opgaven løst til stor tilfredshed. Da jeg hentede bilen lå der en klar beskrivelse af hvad der var blev lavet samt prisen på de enkelte opgaver.
Havde et par andre små garantispørgsmål som de også kiggede på - igen løst uden problemer😊.

Antwort von ERA BILER
Service hele vejen igennem.
Der er service hele vejen igennem, fra bilkøb til værkstedet,

Super kundebetjening
Købte en Auris Hybrid - demomodel spækket med ekstra udstyr hos Erabiler i Helsinge.
Peter M. Jensen, salgschef, brugte god tid til forhandlingerne, herunder byttepris for vor bil. Der var aldrig tale om at presse os som kunde og vi følte os super godt behandlet. Erik Johannesen, den gamle ejer, kom også ind og hilste på os som gamle kunder.
Fik Auris'en klargjort med træk, undervognsbehandling og leveret, på kun tre dage. Vi fik god og grundig instruktion inden afgang.
På vor første tur fik vi en ordentlig skrue i dækket, der måtte lappes, hvilket blev gjort dagen efter - uden beregning!!
Sådan er en kundeorienteret virksomhed!
Evert og Lilli

Fantastisk
Har lige købt ny Toyota hos EraBiler Hillerød. Fantastisk behandling af Bjørn Rosenstrøm, professionel vejledning og rådgivning omkring købet.
Super service, klar til at svare på alle spørgsmål med det samme, altid smilende, man føler sig altid velkommen og godt behandlet...
Kan på det varmeste anbefales EraBiler Hillerød.

Oser af gedigen kvalitet
Har lige købt ny bil hos Era biler Helsinge. Forretningen og personalet generelt oser af professionalisme og kvalitet. Har tidligere købt bil (VW) - men har aldrig oplevet en service og imødekommenhed som hos Era biler i Helsinge. ALLE aftaler holder vand - ALT er som aftalt - man føler sig (Og bliver) virkelig godt behandlet - og lidt til. Kan på det varmeste anbefales. SÅDAN !!!! Det fåes bare ikke bedre.

Et værksted i verdens klasse Kan 100% Anbefale Helsinge afdelingen
Har ikke en finger at sætte på ERABILER HELSINGE
Service til top karakter lige fra start til slut.
det er et af de få værksteder jeg kan anbefale TAK! :)

Antwort von ERA BILER
Flinke & rare ansatte, men servicen halter.
ERA Biler Frederikssund.
Jeg indleverede min Fiat 500 i start september for at få lavet min bil efter en knust rude.
Bilen var blevet ridset både indeni kabinen og på døren både ide og indvendigt. Ringede 10-14 dage før den blev indleveret og fortalte hvad der skulle laves så delene ku bestilles hjem i tide.
Jeg gennemgik hele bilen med ham gutten som skrev den ind da jeg afleverede den så vi var enige om hvordan og hvorledes.
Fire dage senere ringer værkføreren og sagde at jeg ku hente bilen, dog havde de Ikke fået lavet bilen færdig!
Jeg spurgte hvad der manglede, og fik af vide at de ikke havde fået lakforseglet døren, og at indersiden af døren var lige pludseligt i rest ordre!
Jeg spurgte så hvorlænge der går før den indersiden kommer og får besked om at der kun vil gå to til tre uger.
Vi aftaler så jeg skal komme og hente bilen så jeg kan køre i den imellemtiden.
Da jeg så henter den ser jeg til min skuffelse at håndtaget, rattet og instrumentbordet stadigvæk er ridset.
Værkføreren siger at de havde bestilt et nyt håndtag hjem men det ikke var heller ikke kommet. Han kan godt se jeg ikke er tilfreds, så han lover at det får de klaret når dørsiden også var kommet hjem mm.
Jeg køre så hjem og er skuffet over de mangler ting på min bil.
Da jeg kommer hjem og går bilen igennem kan jeg se at der stadig ligger glasskår efter den knuste rude, under sædet og oppe i kanten af forruden. Og jeg kan ikke åbne døren ude fra, da det udvendige håndtaget lige pludseligt ikke virkede.
Jeg ringer om mandagen og ligger besked hos en ansat. Høre intet hvorefter jeg så en uge efter skriver og spørger om status og sender fotos af de ridser på bl.a instrumentbordet ikke er udbedret.
Jeg får så afvide at værkstedet ville sende det videre til taksatoren.
En uge senere kontakter jeg igen værkstedet da jeg intet har hørt, og får beskeden af taksatoren har ferie.
Der går så yderligere 10 dage før jeg høre fra værkstedet som siger jeg selv skal hive fat i taksatoren.
Jeg kontakter taksatoren som kigger på min bil og siger han heller ikke synes det er okay det har trukket sådan ud og som straks kontakter et firma som få dage efter kommer ind på min arbejdsplads og laver de ridser det var på instrumentbordet
Jeg kontakter så værkstedet via mail da jeg igen havde ringet men igen ikke var blevet kontaktet retur, for at sige at instrumentbordet nu er lavet og jeg imellemtiden også har fået nød lavet håndtaget uvendigt således at jeg kan åbne døren igen. Jeg skriver i mailen de ting som de manglede at udbedre fra første gang de havde bilen.
Jeg høre intet fra dem i nogle dage, så rykker igen via mail da der ikke ringes retur.
Får så endelig svar retur via mail om at jeg skal komme med min bil onsdag morgen d. 10/12, dvs 2 måneder efter jeg indleveret min bil til dem første gang.
Da jeg indlevere bilen gennemgår jeg skriftlig lige de ting jeg ku huske på stående fod hvad de manglede fra sidst, og vi aftalte at de ville ringe så snart den var færdig.
Torsdag aften d.11/12 tjekker jeg min mail og kan se værkstedet har skrevet bilen var færdig. Der var ikke blevet ringet som lovet og jeg havde derfor ingen mulighed for at hente min bil da klokken nu var næsten 18 før jeg havde ser deres mail, trods vi aftalte de skulle ringe og ikke skrive det via mail!
Hentede så min bil og var okay tilfreds indtil jeg ser den stadig ikke er rengjort helt og finder glasskår under sæddet, som jeg ser fordi jeg tabte min mobil, ud af lommen da jeg skulle ud af bilen.
Må tilstå at jeg bestemt ikke er tilfreds med at det er trukket sådan ud, og der ikke blevet ringet tilbage som lovet. Forventede lidt der stod to flasker vin på bagsædet eller noget andet som plaster på såret da jeg hentede bilen, men det var ikke tilfældet.
De ansatte er flinke, men servicen halter desværre...

Antwort von ERA BILER
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.