2x online besteld, staat op website voor 22:00u besteld volgende dag in huis. Belde bestellingen worden dag later pas verstuurd terwijl er voorraad is. Zet het dan niet op de site als het niet nagekom... Mehr ansehen
Recent heb ik Tena for men besteld. 1+1 gratis, werd gezegd of stond online. Na ontvangst bleek geen 4 stuks maar 3 stuks. Hier over contact opgenomen met de klantenservice. Men aan de telefoon kon he... Mehr ansehen
online besteld, staat op website voor 22:00u besteld volgende dag in huis. Bestelling wordt een dag later pas verstuurd. Zet het dan niet op de site als het niet nagekomen kan worden
Ik kocht bij Etos de Biodermal oog en lip crème 1+ 1 gratis voor de prijs van 43.99 euro. Thuisgekomen vond ik het een beetje vreemd dat 43,99 de standaardprijs was voor alle 1+1 biodermal huidproduct... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Etos is al meer dan honderd jaar jouw vertrouwde drogist. In de winkel én online. Met ruim 520 filialen door heel Nederland is er altijd een Etos drogist bij jou in de buurt.
Niederlande
- www.etos.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Besteld vóór 22u volgende dag in huis
Besteld vóór 22u volgende dag in huis (terwijl het op voorraad is) klopt zeker niet!
En weer een vorm van discriminatie
En weer een vorm van discriminatie, mij zien ze hier nooit meer terug, beloofd.
Als je een man bent staan ze direct bij je, geen idee waar ze zo snel vandaan komen. 'Goede middag, kunt u het vinden?'
En mocht je al iets in de hand hebben dan gaan ze na een vriendelijke 'Goeden middag' achter de kassa staan en blijven ze je met een schuin oog volgen en na zo'n vijf seconden 'Kunt u het vinden?'
Vandaag nog fraaier, ben binnen die vijf seconden bij de kassa met mijn artikel, een vriendelijk 'Dat was het zo?' Ja. 'Wilt u advies hierover?' Ik bedank netjes met nee, reken af met pin en krijg vervolgens te horen 'Mijn advies zou zijn geweest . . . . '.
Wat is dat nou? Kleding speelt geen rol, werk, sportief, chic maakt allemaal niks uit, met of zonder mijn vrouw erbij? Nee hoor, of zoals een keertje 'Hoort u bij elkaar?'.
En wat ze ook nooit doen bij mannen is vragen naar hun voordeelpasje, maar ja, dat doen ze bij Kruitvat ook niet.
Later dacht ik, ik ben er eigenlijk ook wel helemaal klaar mee, ik dien een klacht, online, maar dat heb ik opgegeven na vijf minuten zoeken, je kunt alleen maar bellen of whatsappen, formulier is niet te vinden. Nou, mijn telefoonnummer krijgen ze niet, mijn centen ook niet meer.
Hun houding bij de klanten service…
Hun houding bij de klanten service online is heel slecht. Lossen niks op. Handelen niet gaan alleen achterover hangen. Zoek het maar uit klant. En reageren gewoon niet meer. Lekker naar kruidvat gaan. Goedkoper en beter.
Shameless, incredibly rude and incompetent staff. Should not be placed amongst humans.
Etos in winkelcentrum plein 40/45 is an example of human shamelessness. I walked in there to ask for a hand sanitiser refill ( it’s one of the products they sell, from Haan, instructions on the back say it’s refillable). The creature working there was deep in her phone and clearly disturbed by my question and initially said they are not refillable. I went back and showed her the refill instructions and her answer was ‘ ok. Well I guess then it is refillable. I’m just a human, I don’t know everything’ and went back deep into her phone. I did mention she could be a bit nicer and all hell broke lose as she answered ‘ you could be nicer too’ and WAVED ME OUT OF THE SHOP SAYING BYE-BYE. An absolute disgrace that this is allowed in any establishment, these creatures should be retrained in human interaction and social behaviour. Shame on whoever is managing this shop.
Slechte bejegening
Ik was bij de Etos in Assen bij het mercuriusplein ik vroeg wat over lopende acties, ik kreeg zeer nors antwoord en op mijn volgende vraag helemaal geen antwoord.
Deze slechte bejegening was voor het eerst bij Etos, ik heb juist goede ervaringen met Etos
Schandalige webshop en nog slechtere…
Schandalige webshop en nog slechtere klantenservice! In januari/februari en maart contact gezocht. 0 reactie…. Nu weer vanwege dat er steeds komt te staan: gratis levering en wil je afrekenen klopt t niet en moet je verzendkosten betalen…. Contact via telefoon, uiteindelijk code voor gratis levering… wat doen ze… zorgen ze dat je niet kunt bestellen ( het bedrag kwam op 16.20 uit ( enkel alleen de producten…15 minimale bedrag…) wil je de code voor gratis levering doen, veranderen ze dat bedrag naar 12.26, zodat je ineens nog weer producten van 3.99 (waarde verzendkosten ) moet bijvullen anders kun je niet bestellen….
9 Flessen shampoo gekocht via internet
9 Flessen shampoo gekocht via internet, die gewoon in een doos zijn gegooid. 3 Doppen waren open gegaan en de shampoo zat overal maar niet in de flessen. Slechte zaak Etos, dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Een klacht gedaan en vandaag ( pas) kreeg ik een mail dat ze m'n reactie niet kunnen plaatsen!!! Schandalig Etos, dus nu maar bij trustpilot gepubliceerd.
Aanbieding neushaartrimmer
Vanmorgen ging ik naar Etos omdat er een philips neushaartrimmer in de aanbieding was. Ze hadden hem niet op voorraad en ook in het dorp 8 km verderop hadden ze hem niet.
Ik moest maar online bestellen dan kon ik gebruik maken van de aanbieding.
Ze vertelde er niet bij dat het minimale bestelbedrag €15,- is en daar nog €3,95 verzendkosten bovenop komen. Ook was het niet mogelijk dat ik bv volgende week, als er weer een bestelling was gedaan deze tegen de aanbiedingsprijs kon kopen.
Hierop heb ik contact opgenomen met Etos (online)
Ik werd netjes te woord gestaan en ze boden mij een kortingscode aan van €10,- die ik online kon besteden.
Ik ging de trimmer bestellen en nog wat erbij omdat ik €15,- moest besteden. Daarna vilde ik de code in en moest ik €4,99 betalen. Dat was leuk, dacht ik!
Toen ik op afrekenen klikte verscheen er een bericht dat ik minimaal €15,- moest besteden en dus nog eens €10,- extra moest bestellen. Dit wilde ik niet want ik had verder niks nodig. En ook de €3,99 kwam er dan weer bij.
Weer contact met klantenservice die mij ipv de kortingscode een gratis verzending aanboden maar…. Dan moest ik wel voor €15,- bestellen..
Ik heb ze bedankt voor hun hulp. Wel verteld dat ik de service wat dit betreft waardeloos vind van Etos.
Klantenservice had hun best gedaan maar die hebben ook hun regeltjes!
Dit was ook niet de eerste keer dat de aanbiedingen er niet waren!
Aanbiedingen zijn nep
Aanbieding in Etos app voor deodorant. Dove 2+3 gratis. Aantrekkelijk vond ik. Ik kreeg er slechts 2 opgestuurd!!! Dit is al de tweede keer.
Etos online? Uiterst onbetrouwbaar!
Slechte service :(
Na reclame over nucolsan (bij prikkelbare darmsyndroom) bij de Etos ben ik ook eens naar de Etos gegaan ipv naar t Kruidvat wat ik altijd uiterst plezierig wordt geholpen. Na 10 min wachten tot medewerkster tijd had om mijn vraag waar dat stond te beantwoorden moest ik maar in een pad gaan kijken waar naar gewezen werd. Toen ik het nóg niet kon vinden pakte verkoopster mokolsan voor mij. Dit bleek iets heel anders te zijn, dus ik vroeg bij de kassa nogmaals naar nucolsan. Een lege blik was t antwoord, daarna werd er gewuifd naar een schap met de woorden 'daar staat alles voor darmen'. Ik kon het weer niet vinden waarop verkoopster zei 'dan zullen we het wel niet hebben'. De verkoopster die mij de mokolsan had gegeven stond buiten te roken dus ik deed nog 1 poging. Ja, hebben we wél hoor, staat daar binnen ergens in de hoek. Ik was, er klaar mee, ga voortaan weer lekker naar het Kruidvat!
Bij Arnhem Centraal wat spullen gehaald…
Bij Arnhem Centraal wat spullen gekocht. Verder niet druk in de winkel en er staan drie medewerkers, jonge meiden, gezellig bij de kassa te kletsen. Graag wil ik gewoon bij de kassa afrekenen, maar mij wordt gevraagd of ik contant wil betalen of wil pinnen. Ik geef aan te willen pinnen en wordt ik naar de zelfscan gedirigeerd… wat een slechte service! Want ze gingen achter mijn rug om gewoon ‘gezellig’ doorkletsen over wat ze hadden gedaan afgelopen dagen! 🙈
Wat een belachelijke situatie! Als het nu heel druk was geweest, snap ik het, maar nu echt niet!
Wilde vandaag pinnen bij de kassa
Wilde vandaag pinnen bij de kassa, mocht niet moest bij de zelfbediening. Daar wil ik geen gebruik van maken maar afrekenen bij een PERSOON. De reden van de verkoopster was dat dat voor hen makkelijker was...heeft niet door dat bestellen en laten bezorgen voor DE klant makkelijker is. Voordeel voor haar is dat ze dan geen werk meer heeft...lekker makkelijk!
volgende keer laat ik gewoon de politie…
volgende keer laat ik gewoon de politie langskomen, muts verdacht me van diefstal, etos eindhoven.
Twee keer opgelicht bij 2+2 actie
Twee keer opgelicht bij 2+2 actie
1) In de winkel werd ik eerst weggestuurd met 1+3 (waar maar de helft in zat). Toen ik daar thuis achter kwam kon ik weer terug gaan. In de winkel hadden ze helaas geen 4 stuks van de juiste grote verpakking
2) online gekocht. En er worden de volgende dag gewoon ALLEEN maar verpakkingen geleverd waar de helft inzit. Inmiddels is de actie aangepast en geldt 2+2 niet meer voor de grote verpakking.
Ik rij volgende keer naar Duitsland.
Ahold Delhaize deugt van geen kanten
Ahold Delhaize deugt van geen kanten, 15 jaar geleden beloofde ze mij al om binnen 1,5 jaar te stoppen met microplastics in huismerk producten, scan ik de ingrediënten met de BTMB App, blijkt er een microplastic in te zitten.
Tevens zijn de Etos merk huismerk artikelen van zeer slechte kwaliteit, van de handzeep kreeg ik schrale handen. Van de Zonnebrandcrème eczeem en de Q10 bodylotion hydrateert totaal niet.
Ik heb na 4,5 maanden nog geen antwoord op mijn vraag over microplastics in de handzeep, dit doet Ahold Delhaize altijd als ze ongelijk hebben ook bij Bol & AH.
Onaardig personeel
Onaardig personeel. Wij hebben klantenkaart aangemaakt en kijken samen of de korting 1+1 eraf gaat en dan zegt ze met schrille stem alsof ik t spul al gejat stem; “kan je niet lezen op t kaartje staat sporttape uitgezonderd”.
Kan ze ook aardig meedelen toch? Ik heb dr bedankt voor de service, maar t sarcasme ontging dr.
Bestelling komt niet de volgende dag
Bestelling komt niet de volgende dag. Vervolgens bericht komt de dag erop. Bericht we komen vanmiddag. Niet gekomen. Gewoon heel slecht.
Onlangs deed ik aankopen in een…
Onlangs deed ik aankopen in een Etos-winkel. Bij thuiskomst controleerde ik mijn kassabon en merkte ik tot mijn verbazing dat de promotie 2+2 gratis onjuist werd toegepast. Voor meerdere producten werd ik vier keer het volledige bedrag aangerekend, terwijl er slechts één gratis artikel werd verrekend – een duidelijke fout.
Tot mijn grote frustratie bleek het onmogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de hoofdzetel. Er is geen mailadres beschikbaar, en communicatie verloopt enkel via WhatsApp – een zeer beperkte en klantonvriendelijke werkwijze voor een keten met winkels in vrijwel elke stad. Ook de lokale winkel is onbereikbaar via e-mail.
Mij wordt aangeraden om terug naar de winkel te gaan om dit recht te zetten. Helaas betekent dat een rit van 95 kilometer heen en terug, en die verplaatsingskost overstijgt zelfs het bedrag waarover het gaat. Dit is voor mij geen oplossing, maar een extra hinder die mij als klant wordt opgelegd vanwege een fout van Etos.
Laat dit een les zijn: ik weet nu waar ik in de toekomst niet meer zal winkelen. Als klant verwacht ik correcte afhandeling, bereikbaarheid en een minimale vorm van service. Etos blijft hierin duidelijk in gebreke.
Ik kocht hoorapparaat batterijen
Ik kocht hoorapparaat batterijen, nr 312, want mijn hoorapparaat hield er mee op. Setje van 6 stuks, €6,99.
Ik had het niet goed gehoord, en keek later naar de afrekening.
Ongelooflijk, drie keer duurder dan normaal. Gelukkig heb ik geen andere dingen daar gekocht. Etos is blijkbaar drie keer zo duur als andere winkels.
Erg matige producten, klantenservice reageert niet
Sinds kort hebben wij een megabox (24x80) milde lotion billendoekjes van jullie aangeschaft. Helaas moet ik jullie melden dat ik mezelf bij ieder gebruik hiervan mateloos irriteer aan dit product. Het is simpelweg niet “eenvoudig” te gebruiken. Ik zal proberen te beschrijven waarom:
De doekjes zijn heel vochtig, dat is natuurlijk te verwacht bij dit product.. maar ze zijn zo vochtig dat alle doekjes in het pak aan elkaar kleven. Wanneer ik een doekje uit de verpakking wil halen, is de kans groot dat er 2/3 doekjes tegelijk uit komen. Vaak aan elkaar geplakt, waardoor het dus ook niet meer normaal door het gat past. Dit betekend vaak dus dat je “veel” kracht moet zetten. Zeker wanneer je een baby/kind met je andere hand in bedwang probeert te houden is dit vervelend. Vaak til je hierdoor dus heel de pak op en sta je te vechten met je doekje.
Daarbij komt dan dat je daarna wanneer je een nieuw doekje wil pakken, je eerst weer een “begin” moet maken omdat er geen doekje meer uit steekt. Dus sta je weer te pielen om weer een volgende doekje eruit te krijgen.
Ik baal dat we een doos van 24 verpakkingen hebben staan. Puur uit frustratie knippen we nu de verpakking maar open en bewaren we de doekjes in een plastic bakje.
Ik hoop dat iemand iets met deze feedback kan om dit product te verbeteren. Ik kan dit product momenteel aan niemand aanraden, sterker nog enkel afraden.
Ps. Dit bericht ook naar de klantenservice verzonden, maar daar krijg ik totaal geen reactie. Beetje jammer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.