Farfallina Bewertungen 19

TrustScore 4 von 5

4,2

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

19 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader voor lastige cupmaten!

Een enorm fijne winkel met een ruim assortiment, ook voor “lastigere” cupmaten. Online verkeerd besteld, en besloten naar de winkel te gaan. Daar ben ik enorm goed geholpen door een hele vriendelijke medewerkster! Zij keek echt mee naar wat er bij mij zou passen en daardoor zeer geslaagd!

3. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen verzendkosten terug bij retour

Bestelling en levering ging prima maar vanwege de vage maatomschrijving (UK vs EU maten die niet helder in het overzicht staan) toch de verkeerde maat besteld. Op zich geen probleem maar je krijgt niet het volledige aankoopbedrag terug al is dat, ook voor sale artikelen, wettelijk wél verplicht. Zo betaal je dus 10 euro voor heen en terug sturen en heb je nog niks. Niet leuk. Het is al zo moeilijk om goede, grote-cup bhs te vinden.

15. Jänner 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Liever had ik geen enkele ster gegeven

Liever had ik geen enkele ster gegeven. 2 maanden bezig geweest om een bestelling geplaatst c.q. geleverd te krijgen. Mailtjes worden niet beantwoord, onbereikbaar. Toen eindelijk de bestelling binnen kwam en deze niet paste was ik er klaar mee en heb ik de bestelling geretourneerd ad EUR 7,25. Blijkbaar krijg ik hier niets van terug want op mijn laatste mail hierover...... je raad het al..... geen enkele reactie. Zeer teleurstellend, dit is in het verleden echt wel beter geweest.

15. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Advies gevraagd voor een badpak.

Advies gevraagd voor een badpak.
Bij andere winkels gewoon niet te vinden met 90F
Er werden 2 badpakken aangeraden en 1 zat er echt perfect.
Fijn eindelijk een goed passend badpak.
Bedankt 😊

10. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel te laat geleverd, zonder melding

Had een bh besteld voor een feestje, stond niks bij over levertijd dus had rekening gehouden met 2-5 werkdagen, is gewoon 2 weken later pas binnen gekomen! Nu past ie ook nog eens niet, dus weer retour en betaal ik dus leveringskosten voor een slechte levering!!! Hier bestel ik dus nooit meer!

7. September 2017

Slechte afhandeling retour

Bij Farfalina een setje besteld, normale levering, maar niet de juiste pasvorm, helaas.
Netjes geretourneerd, zelf de verzending betaald van het retourneren, en bedrag terug gestort gekregen.
Maar nu komt het.....2 euro nog wat betalen voor....???
Een rekening gekregen en gemaakt dat het niet heel netjes is.
Maar geen pardon, betalen.
Nog even de voorwaarden opgezocht voor spelregels internet verkoop en retourneren, maar geen reactie.
Dus....niet betaald....
Krijg ik een herinnering en opcenten....11 euro nog wat.....
Wat een onvriendelijk bedrijf.....
Krijg er een nare smaak van.....

2. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, de bestelling was snel binnen. Je kunt gratis en op een makkelijke manier het pakket retour sturen.

21. November 2013

Goede kwaliteit, prima pasvorm

Alle BH's die ik besteld heb worden binnen 2 dagen geleverd en hebben een uitstekende pasvorm.
1 Keer iets moeten retourneren omdat de maat niet goed was, en dit werd prima afgehandeld

18. November 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hier vind je alle belangrijke merken voor grote maten onder 1 dak.

In cijfer: een 8.
Goede merken voor grote maten. Veel keus op één website, ik heb in NL nog geen winkel gevonden met al deze merken om uit te kiezen, dus is deze website een uitkomst. Jammer vind ik dat alle merken zijn/haar eigen maatvoering hebben, waardoor er nog al een sverschillen zitten in hoe bh's vallen. Gelukkig kun je gratis retourneren of ruilen.

14. November 2013

Buitengewoon klantvriendelijk

Ik ben als sinds jaren een trouwe klant van Farfallina. Farfallina beschikt over een prachtige collectie met goede pasvorm. Voor mij de enige aanbieder waar ik altijd weet te slagen. Daarnaast zijn ze uitermate klantvriendelijk en betrouwbaar. Hartverwarmend ook hoe zij in vertrouwen zaken doen met hun relaties. Het spontaan toe sturen van extra artikelen opdat je zeker weet dat je de juiste maat hebt komt met regelmaat voor. Een prachtige manier van zaken doen. Ik kan Farfallina van harte aanbevelen.

12. November 2013

Fantastische service, goede producten

Al meerdere keren heb ik hier bh's gekocht. Over alle ben ik zeer tevreden. Prima pasvorm en goede kwaliteit. De informatie op de website is heel duidelijk en heeft mij echt geholpen de juiste keuze te maken. Onlangs ging het met mijn bestelling niet helemaal goed, maar dankzij mail-contact werd dit prima opgelost.

7. November 2013

Super!

Geweldige shop. Snelle levering, mooie spullen & goede klantenservice. <3

6. November 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijke aandacht, goede service en uitstekende kwaliteit

Het is heel makkelijk om bij Farfallina online uit te zoeken wat je interessant vindt. Nu ik weet welke maat ik heb, is het online shoppen praktisch en prettig. De eerste keren heb ik een afspraak gemaakt om de lingerie en de badmode te passen. Ik ben erg tevreden over de adviezen en aandacht die ik daarbij van Esther kreeg. Van alle producten die ik heb gekocht is de kwaliteit heel hoog. De pasvorm is prima en ook na wassen blijven de setjes, bikini's en tunieken mooi.

30. Oktober 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr