Der var problemer med en facaderens jeg havde købt. Den var utæt. Der var lidt rod med Postnord i den forbindelse, men kundeservice hos Flugger er eminent. Jeg fik en meget venlig hjælp af to søde me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har bestil varer online og da jeg henter pakken og skal tage den ud af min bil, er den gået i stykker i kanten for neden og maling flyder ud på mit bilsæde. Jeg kontakter Flugger (Benita) som tilb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik den allerfineste service hos flugger i måløv idag Kom med en forespørgsel på et produkt som ikke var fluggers produkt, men alligevel hjalp eksperten mig på smukkeste hvis****** til ham⚘️🌹⚘️
Unternehmen hat geantwortet
Vil gerne give stor ros til Flugger Herning. Deres måde at rådgive om farver kan man ikke finde mange steder i dag. Vil helt klart anbefale dem hvis du skal i gang med et projekt.
Unternehmen hat geantwortet
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg giver 5 stjerner for en god og hurtig service. Tak for overraskelsen hvilket er både sødt og betænksom.
Jeg vil bestemt handle hos flügger igen😊👍

Antwort von Flügger farver
Fantastisk, kompetent rådgivning, gode tips og rigtig behagelig medarbejder!
[Flügger Aalborg, Hobrovej]
Skal hjælpe nær familie med istandsættelse af lejlighed og vi havde undersøgt på forhånd hvad vi nok kunne tænke os, men kom derfra med endnu bedre end forventet. Klarhed og overskuelighed er dejligt, når man står overfor et større projekt.
Processen blev gjort super nem ved at en meget kompetent og behagelig medarbejder forstod præcis hvad det var min familie gerne ville have.
Så vi fik maling, udstyr og snakket fremtidige projekter også.
Vi gik derfra med rigtig godt humør og gåpåmod til det kommende projekt, udover alt det vi skal bruge til det.
Det var en kæmpe fornøjelse, så stor tak til Pernille - hende skal I holde godt fast i Flügger! Hun er guld værd!
Og til fremtidige kunder, tjek jeres elselskab, forsikringselskab, boligselskab eller virksomhedsaftaler, der kan være gode ordninger, hvor der kan findes nogle fine rabatter eller goder.
Så kommer man hjem med kvalitetsmaterialer til ekstra gode priser også 😄 win win.

Antwort von Flügger farver
Det var lidt af et forsøg at besøge Flugger i Lyngby, men blev dejligt overrasket at ekspedienten søgte og fandt den ønskede farve, og efter lidt ping pong havde han bare solgt og frembragt de farver vi søgte til vores nye lejlighed. Altså fantastisk service. Kan kun anbefales.. FLUGGER LYNGBY

Antwort von Flügger farver
Ifm. køb af maling til 18-21 m2 hos Flugger Gl. Kongevej 148, Frb, blev jeg anbefalet at købe omtrent dobbelt så meget dyr maling som jeg havde brug for. Nøjagtigt 2 x 2.8 l, i alt 1478 kr.
Ved henvendelse med ærgrelse og ønske om evt. at slå halv skade, mødes jeg halvflabet med, at jeg selvfølgelig har malet én og ikke to gange. Da jeg kan sende billeder, der viser nogle meget flotte vægge, der bestemt er malet to gange, begrunder de manglen på imødekommenhed med, at de jo bare har fulgt anvisningerne som er, nå ja, lavet af Flugger. Det må siges at være noget af et forretningskoncept.
For at spare fremtidige kunder for så dyr rådgivning foreslog jeg at de fremover sælger mindre mængder, med mulighed for supplering. Det var en dårlig ide, da kunder blev mindst lige så vrede hvis de havde fået for lidt... så hellere små 3 liter for meget, skal jeg forstå?
En besynderlig og meget dårlig oplevelse.

God service. Malingen var som forventet, god. Hurtig levering

Antwort von Flügger farver
Jeg bestilte farveprøver og de kom allerede dagen aften - så god service

Antwort von Flügger farver
Nemt og til en god pris. Hurtigt levering fra dag til dag

Antwort von Flügger farver
Have had a terrible experience with Flügger's other brand Detale CPH - who don't have a trustpilot presence. Their product performed terribly and they refused me a refund after I complained. Extremely disappointing.

Jeg bestilte 2x10 spande Rullespartel
Fik besked om at den var i retsorden, så blev tilbudt en bedre produkt til samme pris.
Og tak for hurtigt respons og levering.

Antwort von Flügger farver
Kæmpe anbefaling her fra!
(Butik i Rødovre )
Vi er meget glade og tilfredse med den yderst kompetente vejledning fra Bryan og Christina.
Vi har gang i noget hus renovering og manglede både gode råd, vejledning samt maling m.m til dette.
Så snart vi kom ind i butikken følte vi os velkommen, der er en god stemning og masser af humor tilstede. Hvilket bare gør oplevelsen bedre.
Det er en stor og flot butik med masser af udvalg af udstyr til alle former for opgaver inden for deres felt.
Vi fik det vi skulle have og lidt ekstra som bare gjorde vores projekt nemmere i den sidste enden, og det ville vi ikke være foruden.
Det er ikke sidste gang vi kommer der.

Antwort von Flügger farver
Nemt at bestille og hurtig levering

Super nemt - og god service ved udlevering 👍

Altid Flugger
Altid 5🌟
Den bedste kvalitetsmaling
Sikkert og hurtigt leveret

Antwort von Flügger farver
Jeg oplevede god kundeservice og vejledning.
Jeg havde et projekt hvor jeg ville give nyt liv til et sæt sengeborde jeg havde købt fra genbrug. Så jeg endte med at tage til Flügger farver i Odense for at købe maling til dette projekt. Jeg har ikke før taget fat i sådan et projekt før og hvor jeg troede jeg blot skulle have maling fik jeg grundig vejledning til hvad jeg ville have brug for og hvordan jeg ville få det bedste resultat i mit projekt. Jeg endte med at komme hjem med ikke bare maling med alle de remedier jeg havde behov for til mit projekt.
Jeg siger mange tak for den fantastiske kundeservide og kæmpe hjælp jeg fik af Olivor i butikken.
Hvis jeg nogensinde skal bruge maling så ligger jeg helt sikkert vejen forbi her igen. :D

Antwort von Flügger farver
Handler der ikke igen. Man bestiller online, kan ikke selv vælge leveringsmetode, selvom der bliver annonceret med det. Vælger afhentning i butik, der får man nærmest skæld ud for at have bestilt online. Det er anden gang jeg oplever dette, så der er et eller andet som ikke helt fungerer hos Flügger.
Har givet dette input til Flügger, ingen reaktion fra dem.

Antwort von Flügger farver
det var nemt at ffinde making få den tonet og levering var hurtig

Antwort von Flügger farver
I ka få maling billigere andre steder. Måske i Rusland. Øv. Så pinligt og ulækkert
Gode tilbud hurtig levering og altid gode produkter.

Antwort von Flügger farver
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.