Der var problemer med en facaderens jeg havde købt. Den var utæt. Der var lidt rod med Postnord i den forbindelse, men kundeservice hos Flugger er eminent. Jeg fik en meget venlig hjælp af to søde me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har bestil varer online og da jeg henter pakken og skal tage den ud af min bil, er den gået i stykker i kanten for neden og maling flyder ud på mit bilsæde. Jeg kontakter Flugger (Benita) som tilb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fik den allerfineste service hos flugger i måløv idag Kom med en forespørgsel på et produkt som ikke var fluggers produkt, men alligevel hjalp eksperten mig på smukkeste hvis****** til ham⚘️🌹⚘️
Unternehmen hat geantwortet
Vil gerne give stor ros til Flugger Herning. Deres måde at rådgive om farver kan man ikke finde mange steder i dag. Vil helt klart anbefale dem hvis du skal i gang med et projekt.
Unternehmen hat geantwortet
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Dänemark
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg bestilte en farveprøve online til vores garage. Da jeg kom ned i butikken for afhentning blev jeg mødt af en arrogant medarbejder der informerer mig om at jeg absolut ikke må male direkte på garagen for at afprøve farven - hans måde at informere mig om dette var meget nedladende! Jeg måtte kun bruge den på et stykke pap/papir! Det var jeg ikke informeret om da jeg købte prøven - og jeg syntes det er meget at betale for maling som jeg kun måtte bruge på et stykke pap, og jeg endte kun med at bruge et enkelt strøg!! Dagen efter tager jeg tilbage for at købe den ‘rigtige’ maling - og jeg bliver mødt af samme ekspedient samt en dame. Ingen af dem er imødekommende eller tager godt i mod en. Jeg forklarer hvilken farve jeg skal have og han spørger hvor meget jeg skal bruge - og efter et par minutter lige inden han skal til at blande den, spørger han om jeg kan komme tilbage senere. Jeg siger at det passer ikke så godt, og at jeg gerne vil have malingen med nu. Men han siger så at deres blandingsmaskine er gået i stykker, og de venter på en teknikker. Jeg spørger så hvad tid jeg kan komme og hente malingen - og så svarer han: ‘ja det kan jeg jo ikke svarer på - det kommer jo an på hvornår teknikeren kommer’!!! Han bad ikke om mit telefonnummer for at kontakte mig når den var fikset, eller beklagede for det! Jeg syntes det var en virkelig dårlig kundeservice!! I stedet gik jeg ned ad gaden i Silvan og fik den korrekte maling med det samme, af en venlig og imødekommende ekspedient! Flugger på Lyngby hovedgade bruger jeg ikke igen.

Antwort von Flügger farver
Jeg bestilte afhentning i butik, og det fungerede bare perfekt! Næsten ingen ventetid. Produkterne er den sædvanlige lækre kvalitet med en virkelig god dækkeevne!

Antwort von Flügger farver
Jeg er virkelig ked af at man går til en faglig og alligevel ender med at male 4 gange uden at det dækker. Fordi man desværre ikke er informeret om man lige skulle grunde først.
Tapet er de desværre heller ikke kyndige til at råde omkring. Måtte bestille en ekstra rulle fordi mønsteret ikke passede.
Desværre ikke den faglighed jeg havde regnet med.

Antwort von Flügger farver
Always use the web-shop as no stores closely, always an excellent, efficient service and the paint quality is top notch.
I had to contact customer services on my previous order as it arrived damaged, and without an issue they re-sent a new colour mixed batch free of charge. I highly recommend this company

Antwort von Flügger farver
Ramte farven i et hug 👍 tak for det Flugger Lyngby, havde ellers forsøgt mig i stort byggemarked uden held 🙏 Super god og personlig betjening 🤩 Næste malerindkøb gør jeg hos Flugger Lyngby 🤗
Mvh Johnny fra Lyngby

Antwort von Flügger farver
Selve betjeningen var god i Flugger Kastrup. Vi havde lånt et farvekort med hjem og betalt et gebyr på ca 130 kr. Vi havde fundet de farver, vi skulle bruge til vores istandsættelse af en hel villa. Vi køber maling mm. og får igennem grundejerforening rabat så det bliver ca. 24.000 kr. Ekspedienterne er glade og siger, at vi da lige har reddet dagens omsætning.
Efter vi har fået båret alle tingene ud i bilen, går jeg tilbage for at aflevere farvekortet og få pengene retur, som jeg lagde i gebyr.
En ekspedient siger, at det kan jeg ikke "fordi elastikken mangler til farvekortet". Okay det gør den, men squ lidt smålig når man lige har brugt ca 24.000 kr i butikken, at man så ikke tager den tilbage.

Antwort von Flügger farver
Virkelig god og hurtig service.

Antwort von Flügger farver
Det var en god oplevelse fordi vi kunne gøre brug af et godt tilbud. Bor i Vejle, men jeg kunne ikke få det gode tilbud her. Måtte ind på nettet og bestilte i Webb-shop. Hurtig levering men måtte dog betale fragt oveni. Håber at kunne få gode tilbud også i Vejle forretningen hvor jeg handler meget.

Antwort von Flügger farver
Kenneth på PP Mestermalerlager APS er en meget dygtig og retvis person.
Vi anbefaler at I besøger denne butik inden køber maling og tilbehøret i anden sted.

Antwort von Flügger farver
Easy to order. Easy to collect
Always friendly and helpful

Antwort von Flügger farver
Hurtigt og nemt .. godt indpakket med en lille personlig hilsen.
Det gør jeg igen .. Tak

Antwort von Flügger farver
Utrolig hurtig levering. Bestilte en eftermiddag, malingen (tonet endda) kom dagen efter. Der var tape med som gave og et gavekort på 15% til næste køb. Alt i alt den bedste oplevelse

Antwort von Flügger farver
God maling og hurtig og fin betjening hos Flügger Hillerød.
Nem afhentning med click and collect og maling og farver levede op til forventningerne.

Antwort von Flügger farver
Kunne ikke returnere en uåbnet standardvarer med kvittering, fordi den blev afleveret dag 32 og de har 30 dagesreturret.
Jeg har brugt væsentligt over 10.000 kr i forretningen siden den 15.05.2025 hvor jeg købte det denne varer.
Varen var en uåbnet sort facademaling, som var for meget. Denne vil de ikke tage imod trods to dages forsinkelse.
Det er virkelig ufleksibelt og dårlig service. Og dette sikre, at jeg ikke bruger Flügger Søborg til mit næste projekt.

Antwort von Flügger farver
Rigtig god service og hurtig afsending af bestilte varer.

Antwort von Flügger farver
Hurtig levering, og pakken var godt sikret – indholdet kom frem uden skader. Den lille gave var en rørende overraskelse. Handler gerne igen i webshoppen!

Værste oplevelse!!!
Utrolig dårlig kundeservice, snyder kunder og handler ikke i god tro!

Antwort von Flügger farver
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.