Gipote Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Piv ringe side generelt. Ingen feedback, ingen mulighed for kontakt med kundeservice, ingen statistisk. Faktisk ingenting af noget som helst. Man får intet for pengene, så brug endelig andre salgsp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde set en fin annonce med en hvalp, hvorefter jeg betaler de 19,- kr. for kontaktoplysninger - der kommer hverken mailadresse, telefonnummer eller anden mulighed for at kontakte sælger... De må h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er ingen mulighed for oplyst afmeldelsesmulighed. Petimo A/S kan tilsyneladende ikke kontaktes på oplyst tlf. nr. fra Internettet. En venlig dame oplyste, at man intet kendskab havde til hverken... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en service hjemmeside, det er et abonnement du tegner, ligemeget om du selv tror noget andet, og de trækker automatisk på din konto uden nogen som helst form for notifikation, regning... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gipote.dk - Danmarks nye side med hunde. Køb eller sælg din hund / Hvalp her gratis. Også tilbehør til hunde. Prøv den nye side nu.

Ungenügend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SNYD OG BEDRAG

Øv øv, de har trukket over 800kr fra min konto uden at informere mig.
Da jeg tog kontakt til dem, kunne de i starten ikke " garantere " at jeg fik pengene retur!!

Alle deres annoncer er i øvrigt samlet af en computer, der går ind og søger på DBA, Guloggratis mm.
Lad være med at spilde 200kr på det l-o-r-t!

7. September 2020

Svindel

Har tilmeldt mig en prøvepakke på 19 kr. for en prøvemåned, og skulle derefter kunne melde mig ud igen.
Der sker i stedet for det at de trækker kr. 199,- pr. måned.

25. August 2020

Svindel

Svindel! Angiv aldrig dit kort til dette firma. Som beskrevet i de øvrige anmeldelser linker de informationer fra dba og lader dig betale for adgang til oplysninger som allerede findes på dba.

27. Juli 2020

Penge ud af vinduet

De må have forbindelse til dba.dk, da annoncen også var indtrykket der (sjovt nok også uden kontaktinfo)
De vil ikke tilbagebetale de 19,- kr. til trods for, at jeg udelukkende indbetalte for den ene annonce, hvilket jeg ikke fik noget ud af...

6. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er besværligt at komme ud af

Er besværligt at komme ud af, og jeg har derfor betalt 199, - pr måned, i to måneder, selvom jeg troede, at jeg havde opsagt mit prøve-abonnement. De fortjener ikke én stjerne. De vil ikke refundere mine penge, selvom jeg har forklaret mig og kun har brugt siden én gang.

2. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bondefangeri... men hurtig tilbagebetaling når man henvender sig til dem :-)

Det er rent bondefangeri, hvis Du vil se en annonce til 19 kr. betaler Du med dit kort, derefter trækker firmaet 199,00 kr pr. måned til Du opsiger dit abb. som i forvejen kun var på 5 dage....
Vi har skrevet til Gipote i går og i dag står der 5 måneders betaling på vores konto. Det får de en ekstra stjerne for :-)

30. Juni 2020

SCAM

Even though you delete your account after subscribing they will still take money and scam you. All ads are on DBA

18. Mai 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hold dig ĺangt væk fra denne…

Læs meget grundigt eller Hold dig ĺangt væk fra denne hjemmeside.
Har lige opdaget de har trukket 199 kr fra min konto, selvom jeg benyttede mig af et tilbud der lød på at man kun betaler 19.kr og så kan man se annoncer for derefter at melde fra. Det benyttede jeg mig af og meldte fra men er alligevel blevet opkrævet 199.kr. Har kontaktet dem og de har lovet at give penge retur...det må man så håbe de gør. De siger det er fordi der skal gå mere end 24 timer før du kan afmelde....så husk det hvis du benytter dig af denne prøve periode.

10. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde desværre en dårlig oplevelse…

Jeg havde desværre en dårlig oplevelse med sælger fra deres side, skrev til 2 som ikke svarede mig overhovedet, de trak 200 kr, og skrev til dem at det ikke kunne passe at jeg skulle gi penge for noget som jeg ikke fik noget ud af. Idag fik jeg svar at de vil refundere mine penge. 👍

4. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr