Gipote Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Piv ringe side generelt. Ingen feedback, ingen mulighed for kontakt med kundeservice, ingen statistisk. Faktisk ingenting af noget som helst. Man får intet for pengene, så brug endelig andre salgsp... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde set en fin annonce med en hvalp, hvorefter jeg betaler de 19,- kr. for kontaktoplysninger - der kommer hverken mailadresse, telefonnummer eller anden mulighed for at kontakte sælger... De må h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en service hjemmeside, det er et abonnement du tegner, ligemeget om du selv tror noget andet, og de trækker automatisk på din konto uden nogen som helst form for notifikation, regning... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gipote.dk - Danmarks nye side med hunde. Køb eller sælg din hund / Hvalp her gratis. Også tilbehør til hunde. Prøv den nye side nu.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice da jeg henvendte mig…

God kundeservice da jeg henvendte mig med et problem omkring opsigelse af abonnementsordning. 4 stjerner fordi det var lidt svært at finde på hjemmesiden, hvor man skulle opsige abonnement og at det ikke helt tydeligt fremgik om det var abonnement eller bare ens brugerprofil der blev slettet.

2. April 2020

bondefangeri

At man tilmelder folk et abonnement til 199kr /mdr, er usmageligt. Fair nok at man betaler 19kr for et login pr dag, men at man køber denne vare, og så automatisk er tilmeldt et fortløbende abbonement på 199 kr /mdr er usmageligt.
De dårlige anmeldelser her på siden taler for for sig selv. Kedeligt at have et firma med så lidt gennemsigtighed!

25. März 2020

Bondefangeri

FØJ...Har haft samme oplevelse som herunder..!! Har nu betalt 2 x 19 kr PLUS 199,- Øv.

“Dette firma skal du passe på at søge efter hund på !!
Du opretter en gratis konto, bliver opkrævet kr. 19, men inden du får set dig om, trækker de kr. 199 for en måneds abonnement, hvis du ikke opsiger dit GRATIS abonnement inden for 5 dage.“

25. März 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på, du bliver bondefangeri !

Dette firma skal du passe på at søge efter hund på !!

11. März 2020

NUL STJERNER

Desværre er der ikke muligt, at vælge 0 stjerner.
Gipote skal ikke have en eneste stjerne !!!
Købte adgang til 5 dage for 19 kr. og når du gør det så opretter du dig og bliver trukket 199 kr.om måneden når de 5 dage er gået hvis du ikke er klar over, at DU så skal melde DIG ud igen inden de 5 dage ‼️ Bundefangeri ‼️ Lad os i fællesskab oplyse på div. FB sider med hunde, Instagram mm. Om GIPOTE.DK’ s BUNDEFANGERI så de forhåbentlig snart kan lukke deres dårlige stil til en hjemmeside‼️FØJ ‼️

20. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De fortjener ikke nogen stjerne

De fortjener ikke nogen stjerne . Jeg har nu op til flere gange stoppet min betaling men igen trækker de penge på min konto.

16. Februar 2020

Hej Dorte

Du er meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@gipote.dk.

Når man har slettet ens bruger, eller opsagt sin infopakke, så kan vores system ikke trække yderligere. Jeg kan godt være bange for at du måske har haft to brugere hos os, så selvom du sletter den ene, så trækker vi fra den anden.

Håber du kontakter mig, så vi kan få styr på det hele :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan desværre ikke give mindre end 1…

Man kan desværre ikke give mindre end 1 stjerne, havde man kunne, var det mindst minus 3. Betalte 19,- kr for at få oplyst telefonnummer på sælger, og, desværre havde jeg ikke læst Truspilot, så det endte med at koste 199,- i 4 måneder, før jeg HELDIGVIS opdagede det. Ren svindel og humbug, tyveri ved højlys dag, fy for putgarden, siger jeg bare

13. Februar 2020

Hej Connie

Når du opretter en infopakke, så står priserne der faktisk både når du betaler, i kvitteringsmails du modtager, samt i vores betingelser som du aktivt at krydse af, at du acceptere.

Jeg beklager du ikke har set dette inden du har oprettet dig.

Advarsel mod GiPote.dk og Petimo.dk

Der er ingen mulighed for oplyst afmeldelsesmulighed. Petimo A/S kan tilsyneladende ikke kontaktes på oplyst tlf. nr. fra Internettet. En venlig dame oplyste, at man intet kendskab havde til hverken Petimo eller GiPote. Der er 20 firmaer på adressen 'Skivbakken 10, Kruså. Ingen af dem relaterer sig tilsyneladende til opkrævningen på 199 kr.
Det lugtede allerede da jeg bad om oplysninger vedr. en kennel. Nu må jeg nok erkende, at jeg er blevet 'fuppet'.
Jeg har bedt banken om at tilbagekalde overførslen.

31. Jänner 2020

Hej Hans

Hvis du googler Gipote.dk, så kommer vores telefonnummer frem. Der står et forkert inde på krak, og de er kontakte for at få det ændret.

Du kan sagtens opsige din infopakke, og du er mere end velkommen til at sende mig en mail på kontakt@gipote.dk.

Så skal jeg nok hjælpe dig :-)

Skal betale 19,00 kl for at få telefon…køb af hund

Skal betale 19,00 kl for at få telefon no. Og det er ok
3 dage efter hæver de kr 199,00 og det er ikke ok. Er ved at lave indsigelse og spæret mit kort. Har nu læst på trust pilot at jeg ikke er den første det er sket for.har prøvet at kontakte dem via mail men ingen respons. Der er intet telefon no så man kan ikke gå den vej. Kan bare ikke forstå at der ikke bliver gjort noget ved sådan et "firma"
Mvh ljc.

13. Jänner 2020

Hej Lilian

Hvis du gå inde på vores hjemmeside under"kontakt", så står der både telefonnummer samt mailadresse. Så vi er faktisk ret nemme at kontakte ;-)

Når du opretter en infopakke, så koster den 19 kr, for de første fem dage, og derefter 199 kr. Det står både når du betaler, i den mail du fået samt i de betingelser du acceptere for at betalingen kan gå igennem.

Hvis du mener der er blevet trukket allerede efter 3 dage, og ikke de 5, så kontakt mig gerne, så får jeg tjekket op på det. Kontakt@gipote,dk

0 stjerner herfra

0 stjerner herfra.
Snyd og bedrag, hold jer langt væk!!
Køber 5 dage for at få mulighed for at se nummer til sælger, ender så med de trækker 199 kr om måneden.

20. Dezember 2019

Hej Bente

Når du opretter en infopakke, så koster den 19 kr, for de første fem dage, og derefter 199 kr. Det står både når du betaler, i den mail du fået, samt i de betingelser du acceptere for at betalingen kan gå igennem.

Jeg beklager du ikke har fået læst det igennem inden du oprettede dig.

Hvis din infopakke ikke allerede er opsagt, er du velkommen til at kontakte mig på mail: kontakt@gipote.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dem

Ville helst give - til dem. Har skrevet med dem men de vil ikke give mig mine penge retur. Hold jer langt væk fra dem 😡 De skriver de er ligesom viaplay derfor tager de 199kr for abonnent 😳 hvor jeg skrev de er ligesom guloggrartisk og den blå avis. Jeg bad jun om telefon ikke abonnent 😡😡😡😡

12. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre var jeg heller ikke så…

Desværre var jeg heller ikke så fornuftig at kigge herinde på trustpilot, inden jeg benyttede gipote.dk Jeg fik samme oplevelse og betalte kr. 19,- og mente, at det var så det. Det var det dog ikke. Der blev trukket kr. 199,- de næste 14 måneder (ja, jeg ved godt, jeg burde have tjekket min konto, men det gør jeg ikke så ofte) Og de tjente så kr. 2805,- på en snedig finte. Simpelthen noget svineri. HOLD JER LANGT VÆK

6. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr