GSM.nl Bewertungen 1 022

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben normaliter niet iemand die van een mug een olifant maakt. echter, hebben de oplichters bij GSM.nl 50 euro aan waardevermindering in rekening gebracht voor het verbreken van de zegel van de verp... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Mobiltelefongeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.

3,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Prima service door GSM.nl

Snelle levering en super fijn dat je zelf kan aangeven wanneer het pakket bezorgd wordt. En dat het niet ene hele dag is dat je thuis moet zitten wachten maar dat in vier uur tijd ze komen. Erg prettig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goed, maar niet zoals verwacht

Het meeste verliep naar verwachting.

Wel was er een vertraging in de levering van de Samsung Galaxy s3. Ik weet dat dit bij Samsung ligt dus ook hier heb ik weinig op aan te merken. Toen het toestel eenmaal beschikbaar was heb ik het snel ontvangen.

Tijdens mijn bestelling heb ik nummerbehoud aangevraagd. Dit is pas aangevraagd nadat ik het toestel heb ontvangen. Gevolg is dat ik nu een tenminste een halve maand moet doorbetalen aan mijn huidige provider. Dit had direct gemoeten, of ik had geïnformeerd moeten worden zodat ik zelf mijn abonnement kon opzeggen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

jammer had beter gekund

helaas was de medewerking moe /niet lekker en liet dit duidelijk merken. apparatuur werkte niet mee en maakte de sfeer niet beter. bovendien moest er ineens wel gepind worden terwijl dat van te voren niet in de mail stond, er werd gezegd kosten; 0, 00 euro! .jammer, hoop niet veel vaker dit mee te maken, want doe dan liever geen beroep meer op vodafone en gsm.nl.

tevreden

Ik vond het zeer vervelend dat mijn bestelling zo laat werd afgeleverd.
Was speciaal eerder naar huis gekomen, belt de bezorger 5 0ver half 9 aan.Was ook niet zo vriendelijk tegen hem. Sorry, hij deed ook maar zijn werk. Hij was overigens zeer correct.
Misschien voortaan een sms over de juiste bezorgtijd? Zo'n uurtje van te voren?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

van bestelling tot bezorging: een 10.

wanneer je een artikel besteld is het altijd maar afwachten hoe vlotjes dit verloopt, in dit geval vind ik het super! de service en afspraken en contact met de bezorger over aflevering, wij zijn erg tevreden!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tot aan de levering perfect, daarna wat minder

We werden netjes van iedere stap in het bestel-/afleverproces op de hoogte gehouden, en netjes gebeld voor een afleverafspraak met de mededeling dat de avond vóór aflevering (op zaterdag tussen 13.15 en 17.30 uur) na 22.00 uur een nader aflevertijdstip zou worden doorgemaild, zodat we niet het hele tijdsblok in de middag thuis zouden hoeven wachten. Helaas is dat mailtje nooit gekomen!
Met als gevolg dat ik om 13.15 uur netjes thuis was om op de koerier te wachten, die helaas pas even na half zes op de stoep stond, met een niet werkend pin-apparaat. Hij had netjes van tevoren even gebeld om dat door te geven en gelukkig hadden we voldoende contant geld in huis om hem te kunnen betalen zodat de telefoon gewoon afgeleverd kon worden.
Het feit dat ik de hele middag verplicht thuis was en er pas even na half zes geleverd werd is voor mij een flinke domper op de verder goede afwikkeling.

Supersnelle duidelijke service!

Volledig via de mail op de hoogte gehouden over de actuele stand van zaken. Alles duidelijk en helder uitgelegd en zeer snelle correcte levering. Is niet onze eerste bestelling via gsm.nl en zeker niet onze laatste!

10. Juni 2012

samsung galxy s3

snelle levering alleen begindatum bijna 1,5 maand te vroeg geactiveerd jammer nu heeft mijn zoon 1,5 maand extra kosten van 1 mobiel extra

10. Juni 2012

Keurig

Keurig, zo hoort het, een voorbeeld van anderen. Werden netjes op de hoogte gehouden. Chauffeur belde ongeveer 15 minuten voor aflevering dat hij er aankwam. Niet op aan te merken.

9. Juni 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

het bestellen en website zijn goed maar....

De levering was eigenlijk gewoon slecht. er werd geen foto van de pinpas en rijbewijs gemaakt maar wij moesten een kopie geven. Dus zeggen ze dat ze de volgende ochtend weer komen. Dus de hele ochtend thuis gezeten geen telefoon. Dus maar bellen. Krijgen je te horen je was niet thuis terwijl je de hele ochtend thuis zit. Ze zeggen we komen tussen drie en half vier. Maar in plaats daarvan waren ze er om half zes. Kortom hele slechte levering. De telefoon had er vrijdag moeten wezen en uiteindelijk dinsdag gekregen.

8. Juni 2012

kan beter, maar wel al een 7

Duidelijke afspraken omtrent levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van t proces. Info over waar je voor tekent is niet te vinden op de site en bij telefonische navraag kreeg ik onvolledige en onjuiste info.

8. Juni 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr