Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakk... Mehr ansehen
Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Mehr ansehen
werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Mehr ansehen
Ik ben normaliter niet iemand die van een mug een olifant maakt. echter, hebben de oplichters bij GSM.nl 50 euro aan waardevermindering in rekening gebracht voor het verbreken van de zegel van de verp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.
Postbus 219, 7040 AE, 's-Heerenberg, Niederlande
- 0314-668811
- info@gsm.nl
- www.gsm.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goed, nette en snelle bezorging
vriendelijke service
Goede service, vriendelijke medewerkers.
Perfect
geen tegenvallers, snele levering, ik zou zeker aankoop doen bij GSM.nl
super
iphone 4s besteld en levertijd was 1 a 2 weken stond er bij.
drie dagen later was ie geleverd
afspraken perfect nagekomen
zeer goed geregeld, en de koerier ook precies op afgesproken tijd afgeleverd.
perfect uitgevoerd
levering was precies zoals verwacht ,uitstekend
snel service
zeer snel bezorging....maar de koerier was niet vriendelijk...
Prima geregeld. Prima communicatie!
Alles is prima afgehandeld!
Prima. De medewerker was om 12.00 uur en had nog even gebeld dat hij binnen een kwatier er was.
Uitstekend.
goed, sbnel en betrouwbaar
Alleen de mail de avond voor aflevering is niet gekomen, hier heb je kans dat je 5 uur zit te wachten.
geweldig en goed verzorgd!
Prima en snel afgehandeld, goed geïnformeerd over de stand van zaken. Wat mij in het bijzonder aansprak was het feit dat alleen ikzelf als rechtmatig eigenaar van de nieuwe gsm deze in ontvangst mag nemen (je moet je legitimeren). Dus niet het risico dat hij verloren gaat met de post of een derde met je nieuwe gsm aan de haal gaat.
Daarbij was gsm.nl na een redelijke zoek tocht op internet voor mij de goedkoopste met de beste voorwaarden.
Snel en duidelijk
De volgende keer maak ik waarschijnlijk weer gebruik van GSM
en ik dank de vriendin die me over jullie vertelde.
slecht
Een Samsung Galaxy SIII ontvangen. De simkaart moest micro of mini simkaart zijn. Tele2 geeft geen instructies mee en nergens staat wat te doen. Ik moest maar naar een belwinkel. Helaas het simkaartje verknipt, waardoor ik nu 10 werkdagen op een nieuw simkaartje moet wachten en ook nog eens 15 euro moet betalen!!!!!! wat een service??!!!!
Pure Klantenservice,hier moet je zijn!
Ik ben heel erg tevreden hoe ze mijn bestelling van begin tot eind tot aan puntjes hebben geregeld,zelfs gebeld voor de nodige uitleg naar een vergissing ( is menselijk ) maar toch!
Echt ik heb al vaker via de site van GSM besteld en nooit enig last en ontevredenheid gehad,,ook nu weer niet!
JONGENS, zoek je een goede site met duidelijke uitleg en zeer snelle service van begin tot eind met een vriendelijke klantenservice dan moet je bij GSM.NL zijn
Ik raad het jullie echt aan!...
SUPER
Van begin tot eind ben ik goed geholpen en een hele
snelle en vriendelijke service.
Jullie
zeer goede en vlotte afhandeling
Duidlijke email update over de verloop van de bestelling
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.