Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Mehr ansehen
werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Mehr ansehen
Ik ben normaliter niet iemand die van een mug een olifant maakt. echter, hebben de oplichters bij GSM.nl 50 euro aan waardevermindering in rekening gebracht voor het verbreken van de zegel van de verp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.
Postbus 219, 7040 AE, 's-Heerenberg, Niederlande
- 0314-668811
- info@gsm.nl
- www.gsm.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Heb en telefoon hoesje besteld in…
Heb en telefoon hoesje besteld in combinatie met en snel lader wat blijkt die lader zit er niet bij voor terug gebeld dat ik me lader niet heb ontvang word er gezegd ik stuur hem gelijk op heb ik de veerkerde hoesje besteld en collega wil het netjes oplossen ik stuur en retour sticker om terug te stuur ik denk ok goed service 3 dagen nog niks ontvangen ik bel ze weer op dat ik niks heb ontvangen zeggen ze je moet moet 17 euro bij betalen dan kunnen we het opsturen zeg waarom moet ik bij betalen ik heb al me lader niet ontvang zegt collega heeft het gezegd ik zeg nee ik heb als het gesprek op genomen dan woord er gezegd je krijg 20 % korting op de restanten bedrag denk goed het niet meer wat blijkt later dat op de site van hun dat het 10 euro goed koper is word er tegen mij gezegd dat het duurder is ik vond dat je niet zo met klanten om gaat
Powerbank besteld die niet werkte
Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakket niet was toegekomen. Uiteindelijk hen nog 1 week gegeven vooraleer ik juridische stappen zou zetten en hen gewezen op de wettelijkheid nl. dat ze ook mijn verzendkosten moeten vergoeden. Direct reactie : binnen de week stond het volledige bedrag op mijn rekening.
Zeer frustrerende ervaring en de laatste keer dat ik hier iets bestel.
Fake levertijden
"Voor 18:00 besteld, zelfde werkdag in huis", dikke onzin dus. Het is al 1 dag later en heb nog niks. Dit was mijn eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en ik laat het ook daarbij. Genoeg anderen die voor de zelfde prijs zich wel aan hun woord houden over de levertijden. 😕
Mijn ervaring is zéér slecht
Mijn ervaring is zéér slecht ik bestel 2weken voor ik mijn gsm heb een hoesje na 2weken nog steeds niks ontvangen!ik kies er dus voor een andere te bestellen en de lever tijd was 3tot 6dagen en raad eens 7dagen verder nog geen hoesje!! Service onder nul voor mij! Ik zal hier dus nooit meer bestellen
Altijd duidelijke info en snelle …
Altijd duidelijke info en snelle afhandeling
Al jaren bestel ik via GSM.NL super …
Al jaren bestel ik via GSM.NL super goede service en leveren altijd wat ze beloven. Een aanrader voor iedereen
Fijne service en snelle afwikkeling
Fijne service en snelle afwikkeling. Prima bedrijf!
Super service
Goede service en goed geholpen..
Goede service en goed geholpen... ik blijf ook klant bij jullie, nu al 5 jaar geloof ik. Groet, Merijn Sinnige
Lekker snel
Lekker snel. Alles netjes geleverd met uitleg. Zeer tevreden.
Prima bedrijf
Pakket verkeerd afgeleverd zonder track tracé code
Het bestellen en provider uitzoeken ging hartstikkegoed maar..
Mijn contract wordt opgestuurd naar mijn adres maar mijn telefoon kwam maar niet.
Een mail gestuurd voor de track tracé code nog steeds geen reactie op na 3 dagen.
Heb ik gebeld kreeg ik te horen dat mijn pakket op het verkeerde adres was afgeleverd en nu bij het postkantoor lag . Op het pakketje stond ook geen naam van geadresseerde? ..
Echter moest ik ook nog parkeer geld betalen voor de ondergrondse parkeergarage..
10 dagen later dan ik had besteld had ik eindelijk mijn telefoon!
Mvg Mitchell Dassen
Een SimOlny abonnement binnen een dag. "Echt waar"
Ik vind de levering van een SimOnly abonnement binnen een dag geweldig en je krijgt meteen een heerlijke gevoel als zo goed en zo snel geregeld was. Beter kan niet vind ik. Ik zal het aan alle mijn vrienden, collega,s, families en iedereen willen doorgeven en aanraden. Uitstekend
werd gewoon netjes gebeld dat abonement …
eenmaal keuze gemaakt is alles netjes in orde gemaakt en werd stap voor stap per mail op de hoogte gehouden binnen een week was alles voor elkaar.
prima service en alles volgens afspraak nagekomen
met vriendelijke groet,
w hermsen venray
Super te vreden ging allemaal zeer …
Super te vreden ging allemaal zeer goed .ook zeer vriendelijk en goede service
Met vriendelijke groet marc
bestelling gedaan en zeer goed en snel afgehandeld
bestelling geplaatst, heel snel mailbevestiging gekregen, binnen een week was alles rond en afgehandeld. helaas door eigen fout verkeerde telefoon besteld, gebeld en zeer goed geholpen aan de telefoon, binnen een week was alles rond en afgehandeld, echt super
Als ik ze bel helpen ze me zonder …
Als ik ze bel helpen ze me zonder probleem
Vriendelijk
Snelle levering en afhandeling
Snelle levering en afhandeling. Prima service.
Betere service dan bij provider
Nadat gsm.nl geen tv's ed meer weg gaf ben ik eerst naar de vodafone winkel geweest. Na bijna een uur wachten kreeg ik te horen dat ik (na 8 jaar trouwe klant te zijn) te horen dat ik geen verlenging met telefoon kon afsluiten omdat ik jaren geleden schulden heb gehad. Via gsm.nl had ik binnen paar dgn minn nieuwe telefoon in huis en een veel goedkoper abonnement. Top. Over 2 jr. hoop ik jullie weer te horen!
Niets op aan te merken!
Overzichtelijke site en bestelprocedure. Snelle afhandeling en levering, prima communicatie. Niks op aan te merken!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.