Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakk... Mehr ansehen
Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Mehr ansehen
werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.
Postbus 219, 7040 AE, 's-Heerenberg, Niederlande
- 0314-668811
- info@gsm.nl
- www.gsm.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Nette en professionele klantenservice
Nette en professionele klantenservice. Ik ben keurig geholpen. Zojuist weer een bestelling geplaatst.
Zeer tevreden klant.
Ik ben zeer tevreden met Gsm.nl heb hier al een aantal keer mijn abonnementen afgesloten. Werd weer gebeld een paar dagen voor mijn verlengings datum of ze mij een voorstel mochten doen via de mail. Ik kreeg binnen 5 minuten het voorstel al binnen en heb toen meteen een abonnement gekozen.
Afhandeling ging allemaal soepel en snel. Helaas zat koningsdag ertussen en duurde de bezorging een dag later maar daar kon gsm.nl niks aan doen. Top service zeker zo door blijven gaan. Klantenservice is ook prima krijgt snel antwoord via de mail dat is bij andere bedrijven wel anders.
zeer slechte service telefonisch en per …
zeer slechte service telefonisch en per mail contact gehad heb een samsung galaxy s8+ besteld sinds vorig week bezig per mail en telefonisch omdat de telefoon een rode scherm heeft en het kom niet door instellingen maar een fabrieksfout is wordt gezegd dat het weg gaat na een update maar zelf contact gehad met samsung en samsung medewerker zegt nee met een update gaat dat niet weg stuur u telefoon weer terug waar u het heeft besteld maar gsm.nl accepteert het niet meneer zou mij nog een retour mail sturen ook niet gebeurd intussen heb ik Arjan gesproken van de GSM.nl klantenservice . ga apart ook nog een klacht indienen voor deze meneer Arjan.!

Antwort von GSM.nl
Wederom super tevreden... top.
Al meerdere keren een telefoonabonnement verlengd bij gsm.nl. Dit omdat ik de site zeer overzichtelijk vind. De aanbiedingen beter zijn dan mijn eigen provider. Het verlengen super makkelijk en overzichtelijk is. En met de SMS handtekening nog makkelijker dan voorheen. Binnen 5 min. een telefoon uitgezocht en binnen no time alle papieren "ondertekend" en een super snelle levering van de telefoon. Ideaal, snel, makkelijk, overzichtelijk en fijne communicatie. Top top top.
Goed geholpen
Het verlengen ging net zoals bij de …
Het verlengen ging net zoals bij de andere abonnementen en de vorige keren gewoon perfect.
Zeer vlot geholpen alle afspraken …
Zeer vlot geholpen alle afspraken netjes nagekomen
Telefoon omzetten van oud naar nieuw binnen een kwartier
Zeer heldere en betrouwbare site
Zeer heldere site waar je goed kan vergelijken en veel informatie kan vinden over de verschillende abonnementen en toestellen. Na bestellen continu op de hoogte gehouden over de voortgang van mijn bestelling, de administratie en de verzending van het toestel. Bij telefonisch contact met een vraag geen wachttijd, direct geholpen en probleem opgelost.
Top service
Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon was optijd binnen snelle service.
Bleek mijn oude simkaart niet te passen. (Mijn fout) contact gezocht en nog geen 3 dagen later werd mij een nieuwe simkaart gestuurd via de post. Wederom super.
Moet alleen nog simkaart laten activeren, ook daarvoor zal ik GSM.nl benaderen.
Korton ik ben heel tevreden :)
Top 👌👍👍
Ik ben heel blij met met gsm.nl. 100% vertrouwbaar. Super 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Super bedrijf
Werd gebeld dat ik mijn abonnement weer mocht verlengen . Maar wist op dat moment nog niet wat ik wilde.
Kreeg netjes hier de tijd voor en hun belde me op door een op mij aangeven tijdstip.
Ze zijn niet opdringerig ,kijken wat voor jou het gunstigste is.
Als de keuze is gemaakt gaat alles heel snel en correct.
Ook wat de levering betreft.
Hun krijgen van mij een dikke 10!!
gsm regelt het goed
ik ben blij met de service van gsm. Helaas is de service van postnl zeer slecht. Ik zou advies geven om een andere pakketdienst te gebruiken

Geweldig geholpen
Vodafone liet me in de steek.
GSM.nl heeft de rotzooi van Vodafone opgeruimd.
goede service!
Het bestellen ging soepel, en toen ik een vraag had werd ik snel en netjes telefonisch te woord gestaan, er werd goed meegedacht over een oplossing. Volgende dag had ik de telefoon, en het verlengen van m'n abonnement is ook naadloos gegaan. Kortom ik ben zeer tevreden.
Kleine foutjes
Met deze aanmelding ging het goed. kreeg wel dubbele mail, om iets te registeren, maar dat was snel verholpen. Alleen bij de korte overstap eind vorig jaar is wel e.e.a misgelopen, maar ook hierover heb ik ene mail gehad, dat GSM.nl dit gaat oplossen. du sik wacht dat af.
Dus conclusie: Over het algemeen zeer tevreden daarom doe ik ook altijd via GSM.nl bestellen.
Geld verdienen over de rug van de klanten
Ik ben normaliter niet iemand die van een mug een olifant maakt. echter, hebben de oplichters bij GSM.nl 50 euro aan waardevermindering in rekening gebracht voor het verbreken van de zegel van de verpakking! ik heb mijn toestel retour gezonden omdat ik gebruik maakte van mijn herroepingsrecht. ik heb de webshop aangemeld bij ACM en dit wordt tot op heden nader onderzocht. In hun algemene voorwaarden hebben zij zelf de wet aangepast dat waardeverminderingen mogen worden toegepast bij het openen van de verpakking. Dit is in strijd met de wet. aanpakken die handel, een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

Goede en snelle levering
Ik heb mijn Vodafone abonnement verlengd en een Samsung s7 erbij besteld.
Alles was snel geregeld en het toestel werd ook snel geleverd.
prima!
Vriendelijk, niet opdringerig. Komen afspraken na.
Super
Heel makkkelijk zonder poespas en vervelende verkopers en ook nog eens een snelle levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.