Dårlig service. Hende den kvapsede med rødt hår var fuldstændig ligeglad med at vi ventede og da vo havde ventet en time sagde hun at vi bare måtte vente ti min mere
Det var skisme en skuffelse!!! Sukkersød citronmayo, bløde ristede løg fra dåse, sjusket udført og kedeligt tilsmagt. Edamabønner og tangsalat mangler. Forrige år var vi meget tilfredse. Det er vi... Mehr ansehen
75% af gangene er bestillingerne ikke klar til tiden. I dag var den gal igen - 30 minutter måtte vi stå ude på gaden og vente på maden, til trods for at den var bestilt en time forinden. Som plaster... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig service
All i wanted was to use the toilet
All i wanted was to use the toilet, they kicked me out and said I had to buy something. very rude and embarrassing.
Det var skisme en skuffelse!!!
Det var skisme en skuffelse!!!
Edamabønner og tangsalat mangler.
Forrige år var vi meget tilfredse. Det er vi ikke i år.
Nytårsmenu B bestilt (850 kr.) og betalt på forhånd og afhentet som aftalt på klokkeslaget 17.00.
Ventede på over 1 time...
Havde bestilt mad til Nytårsaften til afhentning kl. 17. Jeg stod i over en time med mange andre og ventede og ventede. Gik glip af Dronningens Nytårstale. Bare ikke i orden. Bestiller aldrig her mere.
Noget af det bedste sushi jeg har fået…
Noget af det bedste sushi jeg har fået i Danmark.
Og så hyggeligt miljø og pæn udsigt.
Rigtig go sushi i Lyngby afdelingen
Rigtig go sushi i Lyngby afdelingen. Men tjeneren er umulig at få fat på samt begge gange vi bestilte noget glemte de op til flere ting.
Mad 5 ud af 5
Service 3 ud af 5
Simpelthen det værste sushi jeg har…
Simpelthen det værste sushi jeg har smagt. Det lykkedes mig kun at spise halvdelen af min takeaway bestilling fra restauranten på Islands Brygge inden jeg måtte smide den ud i skraldespanden. Jeg klagede over maden, men Hatoba er vist for fine til at besvare sådanne henvendelser (jeg hørte aldrig fra dem).
Super
Yderst delikat, skønt varieret og velafbalanceret mængde af ris. Fuldt på højde med Omakase og måske en tand bedre i hvert fald i Lyngby. Det er ikke sidste gang
Fantastisk god sushi (Lyngby…
Fantastisk god sushi (Lyngby afdelingen). Det er det bedste sushi længe, men man skal også betale mere for at få denne kvalitet, hvilket jeg gør med glæde.
Aldrig i mit liv har jeg prøvet så…
Aldrig i mit liv har jeg prøvet så ringe service med udbringning. Budbringeren har sin hund med og kan ikke styre den, så den når og komme ind i min lejlighed! Udover hygiejniske forhold (man ved aldrig hvor tæt den hund har været på ens mad) så var min mad ufattelig længe undervejs og det er ikke kun første gang det er sket! Ofte bliver der også glemt at blive udskiftet det man frabeder skal være i maden. Jeg har virkelig købt meget takeaway, men det slutter her..! Det var simpelthen græsen for ulækkerhed med den hund føj! Det er ikke okay at have med når man skal aflevere mad. 🥵
Ingen styr på take away
Sidder og venter på 35. minut på forudbestilt take away - og beskeden er hele tiden 5-10 minutter.
Vi bestilte take away fredag i sidste…
Vi bestilte take away fredag i sidste uge hos afdeling på Islands Brygge. Jeg havde virkelig hørt godt om Hatoba og glædede mig meget til at prøve deres sushi. Men det var godt nok en blandet oplevelse!
På en lyse side var deres futomaki med surimi eller tun ualmindeligt gode med massere af fyld indeni, samt tykke skiver på deres nigiri. Desværre fylder den kedelige oplevelse også en del. Vi havde købt en Alaska rulle, der er rullet i tobiko, men fra første bid smagte det underligt fisket på kanten til en dårlig fisk. Jeg finder ud af at det er tobikoen der har den her smag. Det er bestemt ikke sådan tubiko skal smage og jeg mistænker lidt den er blevet for gammel. Og hvis det bare var den eneste dårlig oplevelse. Desværre fandt jeg også flere laksestykker hvor man ikke havde fjernet skindet særlig godt som stadig sad som et lag på den ene side. Øv for en kedelig oplevelse med deres take away som jeg virkelig havde set frem til at prøve 😢
Vi var forbi Hatoba i Lyngby idag
Vi var forbi Hatoba i Lyngby idag, fantastisk sushi og meget høflig betjening, skønt sted som vi helt sikkert vil besøge igen. De bedste anbefalinger fra os alle 5 🤩👍🍣
Min søn og jeg var forbi…
Min søn og jeg var forbi Lyngbyafdelingen idag, fantastisk sushi og høflig betjening, skønt sted 🤙
Hatoba har fået en ny stamkunde
Min søn og jeg har her til aften nydt vores mad fra restauranten Lyngby.
Jeg er virkelig kræsen hvad angår sushi - kvaliteten skal være helt i top, og det her var pengene værd! Hatoba kan få selv en simpel hosomaki til at være en spændende smagsoplevelse.
Der vil jeg helt bestemt bestille fra igen! :-)
Super god sushi
Det er det lækreste sushi vi nogensinde har fået. Bestemt ikke sidste gang vi bestiller her.
Ikke mindre end fantastisk !
Ikke mindre end fantastisk ! Jeg har spist sushi mange steder, men intet slår dette sted (Lyngby).
Så friskt at det smelter på tungen. Super flot anrettet, og har aldrig fået sushi med så tykke stykker fisk mm på. Elsker at man her kan få nye stykker, som man ikke kan få andre steder.
Her er virkelig ikke sparet på hverken mængde eller gået på kompromis med kvaliteten.
Sidst men ikke mindst, sikke en betjening! Blev mødt i døren af den mest serviceminded tjener. Døren blev åbnet for mig både da jeg kom, og da jeg gik. Maden blev hentet direkte fra køkkenet, og smukt fremvist inden det blev pakket i posen. Han var tålmodig og utrolig sød overfor os alle selvom der var run på. Stor ros til Rasmus, sådan en betjening får man ingen andre steder.
Bestemt vores faste sushisted fremover!
Frisk og god sushi!
Dejlig oplevelse, sødt personale og frisk sushi!!
Det er lang tid siden, at jeg har fået så god og frisk sushi, Mmmm!
Smut forbi Hatoba i Lyngby, det kan klart anbefales😌
God service og lækre råvarer
Virkelig god service og lækker sushi! Ekspedienten Rasmus i Hatoba Lyngby sørgede for det hele, virkelig en fornøjelse. Lækre råvarer (specielt deres tun var lækker), fantastisk service og et smil med på vejen.
Alt ialt en god oplevelse hos Hatoba i Lyngby.
Kan varmt anbefales!
Høj pris for noget normal kvalitets sushi
Fin sushi, men ikke prisen værd.
Jeg købte en deal som kostede 250,- for 36 stk + sticks. Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af at dette var pris pr person og ikke for denne deal, så havde betalt 500,- for dette, hvilket for mig ikke var en deal samt at alt det varme koldt... da jeg ringede sagde hun at de godt vidste at det var skrevet dårligt, men at de ikke kunne gøre noget ved det.
Køber ikke der igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.