Frisør Heidi Beyer Bewertungen 39

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu i længere tid blevet klippet af Heidi og jeg har altid været meget tilfreds, hun rammer min stil og mine ønsker lige i prik hver gang samtidig med at der bliver tilføjet lidt fornyelse.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale et besøg i Heidi Beyers hyggelige salon! Rammerne er smukke, stemningen uformel, servicen helt i top og resultaterne har altid levet op til mine forventninger - og mere til! Heidi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en frisør, der ser på dig, dit ansigt og din stil, når du skal have en ny frisure - og ikke som så mange andre steder, hvor du får det, der nu er moderne, ligemeget om du så kommer hjem og se... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Luksus behandling som altid er prisen værd!

Er blevet klippet og har fået farvet vipper hos Heidi et par gange nu. Kommer altid ud med en følelse af at mit hår er tyve gange sundere og smukkere, og selvtilliden får også altid et stort boost. Man får verdens bedste hovedbunds massage mens man ligger i de flotteste gamle renoverede lokaler. Desuden er Heidi fantastisk til at ramme præcis hvad du vil have og er god til at se hvad man kan og ikke kan med manken i forhold til hvad der passer til den enkelte. Hun rammer plet med hvad man ønsker hver gang! :)

10. März 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hvert besøg en dejlig oplevelse:-)

I anledning af mit bryllup havde jeg også fornøjelsen at få sat hår og lagt make up og det var næsten det bedste ved hele mit bryllup. Perfekt hår og make up som overlevede riskastning og sad perfekt hele dagen og aftenen.
Jeg kan varmt anbefale Heidi både til hverdag og fest:-)

8. Juli 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig salon og en meget dygtig frisør!

Hos Heidi oplever du ro og nærvær i en dejlig salon, og hun er en helt vildt dygtig frisør. Jeg er både blevet klippet og har både fået opsat hår til mit bryllup, hvor jeg oplever, at Heidi er usædvanligt god til at ramme, hvad man er til og kunne ønske sig. Hun tager sig god tid og kræser for resultatet. Kæmpe anbefaling herfra!

25. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service med kunden i centrum

Jeg er blevet klippet ved Heidi i mange år og er aldrig gået derfra uden at være 100% tilfreds med klipningen. Der er altid god tid til en som kunde og der er en dejlig afslappet atmosfære og tid til råd og vejledning. Jeg har prøvet mange frisører inden jeg fandt " the one" og vil helt klart anbefale Heidi Beyer til alle.

17. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner fuld fortjent.

Heidi Beyer har tryllet igen med den flotteste klipning.
Har fået en super god vejledning til valg af hårfarve og metode, for at skåne håret mest muligt og opnå et smart og naturligt udtryk.
Det lykkedes til UG :0)
Tak for ekstra Jule forkælelse i din hyggelige salon.

19. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste og sødeste frisør i Aarhus!!!

Er blevet klippet ved Heidi i mange år og så glad for det, er aldrig nogensinde gået derfra andet end meget glad!!! Udover at Heidi er utrolig dygtig er der også en super god og dejlig stemning og altid super god tid til en som kunde og altid god vejledning og gode råd!!! Så jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger!😊

Byens hyggeligste frisørsalon.

Jeg giver Heidi Beyer 5 stjerner, fordi jeg altid går super-tilfreds derfra. Jeg føler mig godt tilpas i hendes hyggelige salon. Heidi er sød og frisk at snakke med. Og hun giver mig gode råd om frisurer og produkter, hvis jeg ønsker det :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig frisør i skønne omgivelser

Har haft Heidi som frisør i mange år og Heidi leverer den samme gode oplevelse hver gang. Dejlig ro omkring en, kompetent og forstående frisør. Glæder mig hver gang jeg har tid hos Heidi og bliver aldrig skuffet.

Super service!

Jeg har virkelig haft den bedste oplevelse hos Heidi. Service i top, kvalitet i at se hvilken frisurer der passer til ens hoved. Jeg var virkelig glad og positiv overrasket da jeg gik derfra :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ren nydelse i smukke omgivelser

Der er altid en god atsomfære i den flotte salon og der bliver sat god tid af til kunderne. Heidi er altid smilene og er god til i samråd med kunden at finde frem til den frisure eller det produkt der passer bedst til kunden. Man får ikke kun en en klipning når man kommer hos Heidi, men en stund med kaffe, hovedbundsmassage, dejlig musik og en hyggelig snak, hvis man har lyst til det.. Så prøv det hvis du endnu ikke har besøg salonen.

Wish I came to Heidi Beyer a long time ago

Trust your instincts! Yes, Heidi Beyer is a lovely person; yes, the salon is hyggeligt; and yes, the prices are very reasonable. I wish that I had come to her long ago. Since coming to Aarhus three years ago, I've had a difficult time finding the right hairdresser who can work with my thick hair. Heidi took the time to get it right. She was very patient and attentive. Despite my speaking English only, and a little Danish, we were able to communicate well and I came out of the salon very, very happy. Thank you, Heidi!

1. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

skøn service med god vejledning

Mit første besøg i salonen, og jeg glæder mig til mit næste. Imødekommende frisør der var god til at møde mine ønsker og vejlede så de også var realistiske. Gav sig tid, men gik også op i at "holde tiden" så andre kunder ikke skulle vente for længe. Fedt resultat. Dygtig frisør Heide B. Lækker salon med sjæl.

28. Februar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr