Salon Matin Bewertungen 44

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god klipning og god stemmning De er så gode til at klippe at det føles som om du har vundet jack potten den en meget god klipning for den gode pris Anbefalder Det 10/10👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nu for tredje gang været hos Salon Matin, hvor Raouf har klippet min voksne udviklingshæmmede søn. Hver eneste gang er vi blevet modtaget på bedste vis og min søn har fået en meget fin klipn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byens bedste frisør oplevelse✔️ Jeg er imponeret & tilfreds kunde som som efter 4 år i salonen aldrig er kommet ud med en dårlig oplevelse. Min faste frisør Montazer leverer klipninger i verdensklas... Mehr ansehen

1. Friseur
  2. Friseursalon

Vom Unternehmen geschrieben

Salon Matin leverer klipninger af høj kvalitet, skægkanter og barberinger til den selvbevidste mand. Besøg vores nyrenoverede salon i Aarhus og bliv behandlet af vores erfarne team af håndplukkede og uddannede frisører.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Byens bedste frisør oplevelse✔️

Byens bedste frisør oplevelse✔️
Min faste frisør Montazer leverer klipninger i verdensklasse hver eneste gang. Det gør ganske enkelt at jeg føler mig tryg og godt tilpas fordi om et kort øjeblik har champen sørget for at jeg ser knaldgodt ud;-) Tak 4 det.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nu for tredje gang været hos…

Hver eneste gang er vi blevet modtaget på bedste vis og min søn har fået en meget fin klipning.
Raouf og kollegerne er altid smilende, positive, søde og venlige, og frisørhåndværket er også i top.
Herfra den varmeste anbefaling og tak for jeres måde at være på. Kærlig hilsen, Bettina

4. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du gerne vil være den friskeste i byen.

Efterlader aldrig Salon Matin utilfreds. Jeg vil anbefale at blive klippet af Raouf da jeg mener han er den dygtiste til arbejdet.

4. März 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du altid forlader Salon Matin tilfreds. Raouf og resten af teamet sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Måske byens bedste

Jeg ved ikke om det er byens bedste,men tidsbestilling betjening og priser er helt klar det bedste jeg har prøvet

11. Februar 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores tidsbestilling, betjening og priser. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, med klipning af både mig og min søn.

12. Februar 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at både dig og din søn havde en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis man vil have kvalitet og service…

Hvis man vil have kvalitet og service bliver man klippet ved Salon Matin.
De er ekstremt venlige og det er altid en god oplevelse.

3. Februar 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du værdsætter både kvaliteten og servicen hos os. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Altid god service

Altid god service. Har været fast kunde siden 2014! Super tilfreds!

30. Jänner 2025

Hej Frederik

Tusind tak for din loyale støtte gennem årene! Vi er virkelig glade for, at du har været en fast kunde siden 2014, og at du altid er tilfreds med vores service. Vi ser frem til mange flere år med at give dig den bedste oplevelse!

Trofast frisør igennem 16 år

Trofast frisør igennem 16 år. Der er ikke en finger at sætte på deres service og klipninger.

25. Jänner 2025

Kære Thomas

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at have været en trofast kunde i hele 16 år! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores service og klipninger. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en god oplevelse mange år fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig frisør og god klipning

Første gang jeg var i salonen og fik en meget venlig modtagelse og der blev spurgt ind til mine ønsker og lyttet, inden klipningen gik i gang. Meget dygtig og omhyggelig mandlig frisør og jeg er meget tilfreds med klipningen.

23. Jänner 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god første oplevelse hos os, og at du følte dig godt modtaget. Det betyder meget, at du er tilfreds med både vores service og klipning. Vi glæder os til at se dig igen!

Salon Matin"

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr