Hereford Steak Bewertungen 51

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

New Year eve Vi bestilte 5 retters meny. Det tar alt for lang tid mellom rettene. Personalet har ikke oversikt over hvem som har fått mat og drikke. Maten er ok, men absolutt ikke verdt pengene. Hy... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen en fantastisk steak mørbrad nr 40. Perfekt stekt stek, som om den smelter i munnen på deg. Crème Brulé var også en himmelsk drøm og min mann elskede æblecrumlesmed is. De ansatte er kjemp... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurants & Bars

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få minutters gang fra Kgs. Nytorv ligger Hereford Steak, som nu på 25. år åbner dørene for vores mange gæster der dagligt besøger os i vores store og flotte lokaler med plads til 120 personer. Med et stort udvalg af steaks til enhver smag samt kvalitetsvine leveret af Otto Suenson garanterer vi, at du får en god oplevelse med fuld valuta for pengene. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Hereford Steak

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Og fik skruet ned for musikken. Det var dejligt. Fik en bøf med bagt kartoffel og salat og sovs. Det hele smagte dejligt, dog var der alt for megen dressing i salat.

13. April 2026

Ingen ord

Vi spiste ad libitum for to personer. Kødet var rigtig dårligt. Saucen kom efter en time. Og så var servicen så dårlig. Køber du ad libitum ser de dig ikke som kunder da du er ikke så meget værd for 299,-. Så du bliver sat i et hjørne og bliver glemt som vinden. Aldrig spis der!!!

28. November 2025

New Year eve

New Year eve
Vi bestilte 5 retters meny.
Det tar alt for lang tid mellom rettene. Personalet har ikke oversikt over hvem som har fått mat og drikke. Maten er ok, men absolutt ikke verdt pengene. Hyggelig personale, men de har altfor mange bord å holde oversikt over. Maten er ok, men svarer ikke til forventningene.

31. Dezember 2025

Forrett lenge etter hoved

Bestilte forrett og hovedrett. Ventet kanskje 1,5t på maten, da den kom var den stekt helt feil. Brun tvers i gjennom da jeg bestilte medium rå. Spiste opp maten i vente på forrett, fikk den først 30 minutter etter vi hadde spist opp maten. Riktignok etter vi forespurte det 2 ganger. Fikk regning på 8200kr å forespurte rabatt grunnet dårlig service, slo av hele 300kr. 😆 Hit anbefaler jeg ingen å dra.

6. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I think the waiters should be ashamed on themselves, expecting a tip, this function should be removed from the payment mobile device

I think the waiters should be ashamed of themselves, expecting a tip, this function should be removed from the payment mobile device. The service was slow spite the hour, well past lunch time.
Ordered a Large beer for 70 f... Kr. looked like a small. Wonder how the small look like.
The French fries looked old slaggy and shame to call it French. The owner should hire waiters from Mc Donald or Burger King, they make better fries.
Only one pasta dish was offered for lunch time, loaded with whole cream, the meat was shewy. My burger served with no dressing what so ever, a ball a meat and veg and basta. No dressing to French fries. Ordered mayonnaise the only available, when served there was more mayo outside the container than inside.
I guess it is a waste of time and wasting our breath writing the review, as no reaction from the owner to the poor rating. The only surprise from the restaurant, is the price, to high for poor quality food.

19. Juli 2025

Lidt en blandet omgang.

Lidt en blandet omgang..

Først glemmer de min kærestes øl - det kan ske, tjeneren skrev ikke bestilling på drikkelse ned. De står så 5 personer oppe i baren og kigger - min kæreste går så op og beder om at få øllen også. Vi får cola på plastik flaske - som er varm? Og først skal køles i glasset med 2 små isterninger.

Mad kom relativt hurtigt og smagte fint - bortset fra at min bearnaise var skilt.. Fik så en ny. Men langt fra den bedste bearnaise vi har fået.

Desserten smagte okay. Bortset fra min chokolade mouse som var så varm/blød at flødeskummen nærmest var smeltet af, og flød ned af.

Alt i alt kun 2 stjerner. En dyr oplevelse for den kvalitet.. havde forventet mere her.

19. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 stjerner fordi burgeren var god men…

2 stjerner fordi burgeren var god men min ribeye var SEJ og deres bearnaise er lavet på olie og den var skilt, så ingen fornøjelse. Havde skrevet i forvejen og spurgt ind til deres bearnaise men da jeg intet hørte, gik jeg udfra den var ren på blot smør og æggeblommer…
Ingen kom og spurgte om alt var ok mens vi spiste og da vi var færdige kom ejeren og spurgte om alt var ok
Dertil svarede jeg nej og at min bøf havde været sej( de ekstra 100 gr jeg betalte ekstra for kom retur på tallerken da det ikk kunne tygges ) han svarede at en ribeye ikke kunne være sej og at det måtte være fedt
Jeg lever på en ketodiæt så kan godt kende forskel på sener og fedt
Jeg sku ha sendt den retur…
Kommer aldrig igen
Til ejeren: hæv priserne og server ordentligt mad eller luk

5. April 2025

VIRKELIG dårlig oplevelse

VIRKELIG dårlig oplevelse. Vi bestilte en burger hvor kødet var HELT rødt og en anden bøf som også var helt rød(bestilte medium) da vi så klager til tjeneren/ejeren bliver man nærmest skældt ud, og får af vide bøffen selvfølgelig skal være rå når man bestiller medium. Priserne var alt for høje, maden var sløj, halvdelen af personalet gik rundt og var ikke til stede, mens den anden halvdel brugte mere til på at skælde ud, end rent faktisk at betjene os. Derudover ser jeg den ene tjener tabe en gaffel på gulvet, samle den op og putte den tilbage på bordet igen, FØJ siger jeg bare. Ville ikke anbefale stedet til nogen, hold jer væk for en sikkerheds skyld.

10. Dezember 2024

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Maden var 1 time om at komme, serviceringen var ikke-eksisterende og meget upersonlig, vi virkede som at vi var til besvær… Maden var kedelig og ikke imponerende…Størstedelen af bordet havde bestilt all-you can eat (kød, sovs og kartofler), men fra da vi beder om en omgang kød,sovs og kartofler mere gik der 20-25 min til vi fik maden. Så ryger ideen om all you can eat…. En på bordet havde mistet sit bestik mellem forret og hovedret og da vi pænt beder om et ekstra sæt bestik, virker det til at det var det mest besværgerlige i hele verden. Det samme var gældende da en fra bordet havde misforstået at man ikke fik en ny tallerken når man fik “refill” på all you can eat, så hun havde lagt noget beskidt på sin tallerken mellem serveringerne. Da vi igen pænt spørger om det er muligt at få en ny tallerken, virker det igen som om at vi bare er til besvær og at det er mega besværgerligr… Da vi skulle betale og klagede over hele oplevelsen, kunne vi få en flaske rødvin som kompensation. Vi kunne ikke få trukket den ene flaske rødvin for regningen… Vil ikke anbefale stedet til nogen. Meget ærgerligt når vi holdte 2 x 60 års det sted. Øv for en oplevelse. Ingen service og virkelig kedelig mad.

15. Februar 2025

Dårlig og dovent sted

Var på besøg, og bestilte en god ret. Bearnaisesauce var kold, den kom retur og skilte ad- serveringen kom flittigt, men havde ingen service eller intention om at yde det. Vi betalte ikke for saucen- men en ret dårlig oplevelse- Hvis I vil servere ærlig mad så skal I tage jer sammen

21. Dezember 2024

Elendig restaurant.

Elendig restaurant.. bestilte en burger som var helt rød indeni, ingen mayonnaise til pomfritterne det skulle man betale yderlig for.. generelt en sløj omgang mad.. stedet burde lukkes ned og erstattes af en ny restaurant…

7. Dezember 2024

2 x dårlig mave

2 x dårlig mave :-(
Udefinerbart kød klasket på tallerken i et bjerg og var fyldt med sener og ganske smagløst.
Dagens sovs var fyldt med klumper.
Salatbar trist og halv tom.
Cola UDEN brus.
Vi betalte :-( men vi kommer ikke igen.

28. August 2024

Den falske tournados.

Bestilte tournados, men fik noget der mest af alt mindede om noget ala rib-eye, med en mistænkelig fedtkant midt i bøffen, uden bacon omkring (ved godt det ikke er et must, for at kalde det for tournados, men så kald den da noget andet) og flad som en pandekage(Max 2,5 cm høj) og uden den karakteristiske mørbrad smag. Bearnaisesaucen var hjemmelavet, men totalt smagsløs. Hvidvinen var fin, men kunne ikke få lov at se flasken da vi bad om glas nr 2. (Papvin måske?)
Salat baren vrimlede med banan fluer, så alt i alt en pænt skuffende oplevelse.

14. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pænt skuffende besøg i Store…

Pænt skuffende besøg i Store Kongensgade 38. Bestilte 2 x pariserbøf, hvor bøffen er gennemstegt, hvorfor vi beder at få en ny portion. Da den kommer ind, er det fuldstændigt det samme. Tilbehøret som normalt er fint hakket og lagt ovenpå, ligger som 2 store rødbeder, salat der er slatten og blødt i kanterne. Resten ligger i små bunker på tallerken og det hele er tarveligt anrettet. Den gennemstegte bøf er lagt på en ristet burgerbolle.
Da vi så skal betale vil de ikke acceptere at en ønsker at gøre brug af at være medlem af ældresagen og derfor bør have 25%. De har aftale med ældresagen men vil ikke indgå i deres præmisser.
Servering var utroligt slasket og der var ikke nogen opfølgning på hvorvidt vores pariserbøffer i anden omgang var gode.
Så herfra ingen anbefaling

7. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En trist og meget skuffende oplevelse

Vi er medlem af Ældresagen. Og da de reklamerede med at give -25% i rabat valgte vi denne restaurant. Vi ringede ned og bestilte bord til 6 personer, og gjorde opmærksom på at vi var Ældresagsmedlemmer. Det var helt fint. De sagde at det var a la carde de gav rabat på, og ikke deres Spis hvad du kan, da der allerede var tilbud på det. Fair nok! Da vi kom derhen, var restaurentchefen sur og råbte og skreg af hans personale. Vores filet var tør og sej, sovsen var kold og pomfritterne var gennemstegt til de var tørre og smuldrende. Og da vi bad om at betale var der IKKE trukket rabat og de sagde at vi alligevel ikke kunne få rabat. Mega trist oplevelse. Hvis så bare maden var god… men den kan vi ikke engang prale med - langt fra!!! Vil fraråde at tage derind. Der findes mange bedre steder i København end der!!!

12. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sit down, eat and enjoy the best steak

Crème Brulé var også en himmelsk drøm og min mann elskede æblecrumlesmed is. De ansatte er kjempehyggelige og vi anbefaler Hereford Steak på det varmeste til alle som vil ha et fantastisk måltid med mat. Dette er laget av en kokk som kan lage mat 🥰
Terningkast 6+ for mat, dessert, opplevelse og de ansatte. Kan trygt anbefale Hereford Steak videre ❤️🇧🇻🇩🇰 Thank you!!🙂

27. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr