HIJINK Advocaten Letselschade Bewertungen 317

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gedurende afgelopen jaar ben ik bijgestaan door mr. M.A. Visser. Hij heeft zich doen kennen als kundig, rustig, duidelijk en empathisch. De communicatie was uitstekend, ik werd goed op de hoogte geho... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldige hulp en bijstand heb ik van Hijink advocaten gehad en in bijzonder van Marit. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben van iedere stap die er genomen werd op de hoogte ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefonisch overleg gehad met Hijink nav een voorstel smartegeld en schadevergoeding van de tegenpartij na een fietsongeval van november jl. Mij werd met redenen omkleed geadviseerd een 30% hoger be... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... Mehr ansehen

1. Anwalt für Personenschäden
  2. Rechtsbeistand
  3. Versicherungsanwalt
  4. Anwaltskanzlei
  5. Rechtsanwalt
  6. Pflichtverteidigerbüro

Vom Unternehmen geschrieben

Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten

4,8

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en fijne samenwerking

Ik ben enorm tevreden over de hulp die ik van Marit van HIJINK Advocaten heb gekregen. Vanaf het begin werd er duidelijk en persoonlijk met mij gecommuniceerd, en ik voelde me echt goed begeleid gedurende het hele proces.

Het resultaat was beter dan ik had durven hopen, en alles werd netjes en professioneel afgehandeld.
Wat ik vooral waardeerde, was de betrokkenheid en het gevoel dat er echt werd meegedacht.

Nogmaals bedankt voor de inzet en de prettige samenwerking — mocht ik in de toekomst weer hulp nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn!

31. Oktober 2025

Zes sterren waard!

Mevrouw Herngreen heeft me op een zeer behulpzame wijze bijgestaan na een vervelend ongeval (aanrijding van fietser door een auto door schuld van de bestuurder). Ze reageert accuraat, communiceert zeer betrokken en is ontzettend kundig in de afhandeling van het schadedossier. Eigenlijk zes sterren waard!

1. September 2025

Fijne ervaring met HIJINK Advocaten

Marit van HIJINK advocaten letselschade heeft mij voor een gedurende periode van 8 jaar geholpen met mijn zaak.
Communicatie was altijd duidelijk en ik wist goed waar ik aan toe was.
Vriendelijk en echt.
Ik zou Marit zeker aanbevelen.

16. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen hulp geboden

"We zitten vol" en gevraagd naar een doorverwijzing: "Geen idee". Dit voldoet niet aan mijn verwachtingen.

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De connectie met Ela was er vanaf het…

De connectie met Ela was er vanaf het begin. De communicatie was steeds duidelijk, begrijpelijk en hartelijk.
Ze heeft zich erg ingezet voor onze zaak en er het hoogst haalbare uitgehaald.
Wij zijn erg blij dat we met haar in zee zijn gegaan.
Nogmaals heel hartelijk bedankt, ela

13. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele hulp met een tevreden uitkomst

Ondanks de knelpunten die in het dossier zaten, ben ik toch erg tevreden met het eindresultaat. Het bedrijf heeft ons gedurende het hele traject goed bijgestaan. Ze leefden mee, dachten constructief mee en reageerden steeds snel en duidelijk. Je hebt echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat, en dat zij er dicht op zaten. Dankzij hun inzet en betrokkenheid is er uiteindelijk toch een mooi en bevredigend resultaat uitgekomen.

1. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben enorm goed geholpen door Rianne…

Ik ben enorm goed geholpen door Rianne Bockhoven van Hijink Advocaten. Vanaf het eerste contact straalde zij vertrouwen en deskundigheid uit. Ze nam echt de tijd om mijn situatie grondig te begrijpen, gaf duidelijk en eerlijk advies, en legde elke stap helder uit.

Wat ik vooral waardeerde, was haar combinatie van juridische scherpte en menselijke benadering. Rianne is toegankelijk, denkt mee, en wist mijn belangen op een doortastende maar respectvolle manier te verdedigen. Dankzij haar inzet voelde ik me zeker in een toch spannende periode. Het uiteindelijke resultaat was positief.

Kortom: een topadvocaat die vakkennis en oprechte betrokkenheid moeiteloos weet te combineren. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft.

19. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hulp na een verkeersongeval met letsel.

In verband met een verkeersongeval waarbij ik letsel op liep kwam ik in contact met letselschadeadvocaat Marit van Hijink advocaten. Gedurende 3 jaar had ik regelmatig telefonisch en via de email contact. Vragen werden vlot beantwoord en ik vond altijd een empatisch oor. Men nam alle tijd voor mijn zaak en ik kreeg ook tips en adviezen. Chapeau en een aanrader mocht je een beroep willen doen op een letselschadeadvocaat.

3. Juli 2025

Zeer tevreden!

Zeer prettig bijgestaan door Mw. mr. Rianne Bockhoven bij het afhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Rianne is accuraat, schakelt snel en is heel prettig in contact.

30. Juni 2025

Top advocaat

Ik ben super bijgestaan door mr. drs. Timmermans van Hijink advocaten. Hele fijne en duidelijke communicatie, ze denkt goed mee en gaan tot het uiterste.

17. Juni 2025

Wat een fijne ervaring

ongeveer anderhalf jaar geleden heb ik een verkeersongeluk gehad. Marit Herngreen heeft mij hier in bij gestaan. Vanaf het begin is de communicatie soepel verlopen en kon ik gelijk terecht voor mijn verhaal. Ik voelde me gehoord en serieus genomen en na mijn toestemming heeft ze er ook gelijk werk van gemaakt. Altijd goed bereikbaar geweest en de tijd genomen voor uitleg en overleg. Fysiek ging ik door een moeilijke periode maar mentaal zeker ook en de steun die Marit me hier in heeft gegeven en de zorgen die ze mij uit handen heeft genomen, daar ben ik haar zo ontzettend dankbaar voor. Niet alleen heeft ze ervoor gezorgd dat mijn dossier is afgesloten met een betere uitkomst dan ik had gehoopt op financieel gebied, durf ik ook te zeggen dat ik ervan overtuigd ben dat ik door haar luisterend oor en advies, keuzes heb durven maken tijdens mijn herstel die ik anders wellicht niet had gemaakt. Al met al hele fijne ervaring met dit kantoor

18. Juni 2025

Uitstekende ondersteuning en communicatie

Mr. Drs. Ela Timmermans en Mr. Oscar Hijink hebben op adequate en zorgvuldige wijze mijn belangen behartigd. Vanaf dag één van hun betrokkenheid heb ik een helder inzicht gekregen in het proces en ben uitgebreid geïnformeerd over de procedures welke doorlopen zouden moeten worden. Ook een uitzicht op de uitkomst van de zaak werd met mij gedeeld. Als mijn geduld op de proef werd gesteld kwam dat door de tegenpartij en zeker niet door de Hijink advocaten.
Hartelijk dank!

28. Mai 2025

Erg tevreden!

Rianne is een adequate advocaat die acuut kan handelen naar bevinden.
Helder naar werkgever en cliënt.
Een vrouw van haar woord!

7. Mai 2025

Uiterst tevreden.

Bijgestaan door heel vakkundige en vriendelijke advocaat mr. Rianne Bockhoven. Ze heeft enorm haar best gedaan om een voor mij zo goed mogelijk resultaat te behalen en daarbij ook duidelijk gecommuniceerd en dingen uitgelegd. Zeer tevreden!

30. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr