Gedurende afgelopen jaar ben ik bijgestaan door mr. M.A. Visser. Hij heeft zich doen kennen als kundig, rustig, duidelijk en empathisch. De communicatie was uitstekend, ik werd goed op de hoogte geho... Mehr ansehen
Wat een geweldige hulp en bijstand heb ik van Hijink advocaten gehad en in bijzonder van Marit. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben van iedere stap die er genomen werd op de hoogte ge... Mehr ansehen
Telefonisch overleg gehad met Hijink nav een voorstel smartegeld en schadevergoeding van de tegenpartij na een fietsongeval van november jl. Mij werd met redenen omkleed geadviseerd een 30% hoger be... Mehr ansehen
Via mijn adviseur ben ik bij HIJINK Advocaten terecht gekomen. Meneer Alex Broers heeft mijn vrouw bijgestaan. Hij was altijd erg vriendelijk en correct. Het proces heeft door verschillende oorzaken w... Mehr ansehen
- Anwalt für Personenschäden
- Rechtsbeistand
- Versicherungsanwalt
- Anwaltskanzlei
- Rechtsanwalt
- Pflichtverteidigerbüro
Vom Unternehmen geschrieben
Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten
Onderlangs 1, 6812ce, Arnhem, Niederlande
- 0800-4455000
- info@hijink.com
- www.hijink.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Betrokken, deskundig, zakelijk en punctueel
Ervaring met Rianne als advocaat die wij vaker hebben ingezet voor loonregreszaken is zeer goed. Betrokken, deskundig, zakelijk en punctueel. Het is fijn samenwerken!
Ik ben door Marit Herngreen bijgestaan…
Ik ben door Marit Herngreen bijgestaan in een letselschadezaak. Marit is een van de beste in haar vak en is altijd transparant in haar adviezen. Met veel tevredenheid hebben we mijn dossier kunnen afsluiten!
Zaak succesvol afgerond
Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat mevrouw mr. Herngreen voor mij heeft gedaan. Naast haar enorme professionaliteit, was het vooral haar persoonlijke benadering die me echt heeft geholpen. Ze luisterde niet alleen naar wat ik te zeggen had, maar ze zag me ook echt als persoon. Dat maakte een wereld van verschil voor me.
Ik had iemand nodig die stevig voor mijn rechten zou opkomen, en dat was zij absoluut. Ze was een echte 'shark' als het ging om het verdedigen van mijn belangen, altijd scherp en vastberaden. Maar wat ik ook enorm waardeer, is dat ze me tijdens het hele proces mentaal heeft ondersteund. Zonder dat ze het misschien doorhad, gaf ze me het vertrouwen en de kracht om door te zetten.
Ze heeft niet alleen haar werk als advocaat uitstekend gedaan, maar ook echt voor mij gestaan in een tijd die mentaal best zwaar was. Dankzij haar hulp is de zaak succesvol afgerond, en ik ben haar enorm dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken en deskundige advocaat.
Super fijn geholpen
Wij zijn super fijn geholpen door Marit Herngreen.
Echt heel fijn contact met haar gehad en ze heeft ons zo goed geholpen.
We zijn heel dankbaar voor de Fijne hulp van haar en de uitkomst.
Helemaal top!
Heel erg blij en dankbaar voor de persoonlijke en professionele ondersteuning door Mr. Visser van Hijink Advocaten.
Ze nemen alle tijd voor je, zijn uitermate kundig en zeer goed bereikbaar. Helemaal top!
letselschade na ongeval
Bijgestaan door Mw. Timmermans na een bedrijf ongeval, zeer tevreden over zowel het resultaat als het verloop van het proces. Mw. Timmermans werkt vlot, efficiënt en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alles ze denkt aan de dingen waar je zelf niet aan zou denken en ontneemt je van alle zorgen. Nogmaals zeer tevreden over alles.
Letselschade na ongeval
Ontzettend fijn bijgestaan door E. Timmermans. Ze is zorgvuldig, betrokken en luistert naar je. Ook neemt ze je goed mee in het hele proces. Dit allemaal heeft gezorgd voor een goed resultaat. Ik ben er heel blij mee en zal haar zeker aanbevelen!!
Super service
Super service, hebben me geholpen met een schaden vergoeding van een aanrijding.informatie doorgeven en wachten is alles wat ik zelf moest doen
Persoonlijk en deskundig op gebied van letselschade
De benadering en werkwijze van Hijink Advocaten is erg persoonlijk. Hun deskundigheid en ervaring hielpen mij om mijn letselschade zaak goed af te wikkelen.
Marit Herngreen is een goede onderhandelaar.
Marit Herngreen heeft onze zaak goed behartigd en eruit gehaald wat er in zat.
Ze luistert goed naar je en is empathisch. Wat je verteld legt ze op tafel tijdens de onderhandeling. Daarmee creeert ze begrip bij de tegenpartij en brengt ze partijen samen. Dit vertaald zich terug in een oplossing op maat en een passende schadevergoeding.
Thumbs up...top kantoor
Vanaf dag 1 heeft Hijink Advocaten voor mij klaar gestaan na een heftig ongeval. Persoonlijk en proffesioneel meer kan ik er niet van zeggen. Marit en collega s bedankt voor alles. Van ons alleen maar thumbs up.
Letselschade na ongeval
De wijze waarop Mr. Visser mijn zaak tot een goed einde heeft gebracht heb ik als zeer positief ervaren. Mr Visser is op mij overgekomen als een uitermate kundig en professioneel jurist. Ik zal hem daarom ook bij iedereen aanbevelen.
Ik ben zeer tevreden over mijn advocate…
Ik ben zeer tevreden over mijn advocate Rianne Bockhoven, ze is betrouwbaar, meelevend, een duidelijke communicatie en doet wat ze beloofd, ze heeft voor mij een lang slepende zaak tot een goed einde gebracht en ik ben haar zeer dankbaar.
Zorgvuldig, betrokken en kundig
Ontzettend fijn bijgestaan door mw. Herngreen van het kantoor Heijink advocaten. Zorgvuldig, kundig en goed bereikbaar. Een betrokken, ervaren advocaat die je in het proces meeneemt en daarin steeds tijdig afstemt en adviseert. In ons geval met een mooi resultaat, dat bijdraagt aan verder herstel. Absoluut aan te bevelen!
Goede en positieve ervaring bij Hijink
Concreet, vriendelijk en snelle, zowel via de telefoon als via de mail, communicatie.
Behalve snel, ook adequaat en goed afgehandeld.
Ondanks ogenschijnlijk klein ongeval, met zowel letsel als materiele schade, super blij doorverwezen te zijn naar Marit van Hijink Advocaten. Ze neemt je alles uit handen en regelt een goed afwikkeling. Alsnog dank daarvoor Marit!
Prettig geholpen
Zeer prettig bijgestaan door mevrouw Bockhoven. Mevrouw Bockhoven was erg betrokken bij mijn letselschadezaak en hield mij goed op de hoogte over de afwikkeling hiervan.
Betreft Mvr.Herngreen
Mvr.Herngreen heeft ons zeer goed geholpen, En zijn zeer tevreden over de afhandeling.Gezien wij betrokken waren bij een auto-ongeluk,en die zelfde dag te horen kreeg dat ik ook nog een ziekte erbij had,hadden we twee dingen in één. Dit alles was voor Mevr Herngreen ook voor het éérst dat ze dat mee maakte.Toch alles voor elkaar gekregen, én alles keurig netjes afgehandeld.Ze heeft er écht haar uiterste best voor gedaan.Wij hebben Mvr.Herngreen ervaren als een zéér deskundige en heel aardige mevrouw.Nogmaals,Mevrouw Herngreen is echt een aanrader bij letselschade of iets dergelijks,zéér kundig en vertrouwd,kortom gezegd een Top advocaat!!!.
Snel en adequaat gehandeld!
Snel en adequaat gehandeld!
De advocate die mijn letselschade een echte aanrader …
De advocate mevrouw Rianne Bockhoven die mijn letselschade behartigde heeft mij fantastisch geholpen met mijn zaak heel professioneel, behulpzaam, meedenkend, begripvol, vooral menselijk ik heb me zeer op mijn gemak gevoeld met alle vertrouwen. De communicatie was zeer goed, snel en duidelijk. Echt een aanrader. Bedankt
Mijn ervaring was dat ze erg laks…
Mijn ervaring was dat ze erg laks waren. Wellicht pech met mijn jurist, echter het bedrijf dient de kwaliteit dan wel te bewaken. De bal lag voornamelijk bij de tegenpartij. Als ik niets van me liet horen bleven het gewoon stil. Het was voor mij ook zeker niet de partij die tanden liet zien aan de tegenpartij, maar vooral heel afwachtend. Ik ben uiteindelijk overgestapt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.