HN Gavekurve Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en gavekurv til en medarbejder fra bestyrelsen. Gavekurven blev for sent leveret, uden nogen besked fra firmaet. Først da jeg selv tog kontakt, blev gavekurven sendt dagen efter. Jeg bad e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære HN Gavekurve Tusind tak for super fin hjælpe og kundeservice. Vi bestilte 3 lækre kurve hos jer. Jeg bestilte torsdag og det blev leveret mandag - super hurtig ekspedition. Lækkert indhold s... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra HN Gavekurve. Grundet forkert adresse på Kraks til modtager, fik modtageren ikke sin gave. Efter en god dialog med indehaver, fremsender de en ny gavekurv, selvom fejlen IKKE var D... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gavekurve som firmagaver, firmajulegave, eller personlige gaver - mere end 150 gaver at vælge mellem. Mange gode gaveideer, som både kan bruges til firmajulegaver, personalegaver, firmagave, julegaver og til jubilæum

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Personligt og nemt

En veninde og jeg ville forkæle en med en lækker gavekurv. Udvalget var stort, og vi var glade for de mange muligheder for at vælge en kurv, der passede netop til denne person.
Betaling og levering gik let.
Herfra vil jeg helt sikkert bestille igen :)

11. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været på ferie 3 uger og da jeg…

Jeg har været på ferie 3 uger og da jeg kom hjem lå der en besked om at Postnord forgæves har forsøgt at sende mig en sms om en pakke (forstår ikke alle andre kan), og at de derfor har sendt et brev i min postkasse om at jeg kan afhente pakke senest den 16. juli i Kvickly Roskilde.
Hvad nu?
Nogen må have betalt jer og nogen forventer sikkert en tak for gaven (som dog ikke er leveret).
Har også ringet til dig, men får altid telefonsvarer, lagde besked een gang, men du ringer ikke tilbage.
Gavegiver må undre sig og jeg undrer mig også over hvorfor der ikke sker noget - så lad mig nu høre, ked af at skulle anvende dette som sidste udvej.

25. August 2020

Antwort von HN Gavekurve

Kære Svend - Jeg har ikke hørt din besked på telefonen desværre. Kan du ikke sende mig en mail på info@hngavekurve.dk - så har jeg mulighed for at undersøge om vi har fået pakken retur - jeg skal bruge din adresse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte en gavekurv med vin til en syg…

Bestilte en gavekurv med vin til en syg bekendt, kurven blev af sendt som aftalt , desværre formåede PostNord ikke at vente på, at døren blev åbnet, så de tog pakken med igen. Den kunne jeg så afhente dagen efter og selv køre ud og aflever den. 😥😥 jeg bor på Djursland og gaven skulle afleveres i Viby J , lang kørsel.
Så næste gang afhente jeg selv pakken hos HN. 👍👍

19. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kurven kom ikke til tiden:-(

Vi bestilte den 30. juli en chokoladekurv til et brudepar som HN Gavekurve lovede ville komme frem fredag den 7. august. Brudeparret skulle på ferie efter brylluppet så derfor var det vigtigt kurven kom til tiden.. Fredag den 7. august var der ikke kommet nogen kurv sent eftermiddag så jeg ringede og skrev til HN gavekurve. Talte med HN i telefonen og de skrev tilbage at kurven kom senere fredag aften og Chokoladen var sendt fra dem den 6. august. Kurven kom desværre ikke:-(
jeg skrev at kurven ikke var kommet, men har intet hørt fra dem. Jeg har skrevet 2 gange den samme besked men som sagt intet svar. Kurven kom mandag den 10. august. Tænker også at det er lang tid at en chokoladekurv står på et postnord lager i næsten 30 graders varme:-(
Så kan bestemt ikke anbefale HN Gavekurve.

17. August 2020

Antwort von HN Gavekurve

Kære Hanne - Jeg har haft ferie de sidste 3 dage i sidste uge.....derfor har jeg ikke fået svaret på din henvendelse - det beklager jeg.
Jeg har sendt dig trackingnummer så du kunne se at vi har afsendt kurven som aftalt d. 6. august - Postnord har normalvis dag til dag levering - men desværre var de så en dag ekstra forsinket hos dem. Det er ude af vores hænder når pakken er afsendt herfra og vi kan ikke gøre for at PostNord er en dag forsinket - desværre......Håber de bliver glade for kurven alligevel.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Forsinket levering :-(

Skuffende, at det ikke lykkedes virksomheden at fremsende gavekurven i tide, selvom den blev bestilt to hverdage før ønsket levering :-( Netop rettidig levering må da være et must for en virksomhed inden for gaver mv. Indhold, indpakning mv. var ellers O.K.!

5. August 2020

-Forkert indhold.

-Forkert indhold.
-Dårligt håndlavet kort på kurven som ikke indholdet korrekt hvem gavekurven fra fra.
-posetivt at der kom noget frem
-jeg anbefaler ikke.

1. August 2020

Antwort von HN Gavekurve

Kære Merete - kan du sende mig ordrenummer så jeg har mulighed for at se hvad der er sket med din ordre. Vi skriver altid den tekst på kortet der er opgivet og hvis der ikke er en afsender på teksten så skriver vi det ikke . Vi tager forbehold for udsolgte varer og bytter ud med tilsvarende- derfor vil jeg hjertens gerne have at du kontakter mig så jeg har mulighed for at hjælpe dig.

Hurtig afsendelse, god kvalitet

Hurtig afsendelse af kurven, god kvalitet.
Jeg havde lavet en fejl i kortet og skrev dette nogle timer efter på en mail, det blev rettet selvom afsendelse var mindre end 24 timer fra bestilling 👍

29. Juli 2020

Super god service

Super god service. Desværre blev kurven forsinket på grund af post nord. Da jeg snakkede med HN kundeservice fik jeg den bedste service og var hurtig hjælpsomme😍

27. Juni 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fin kurv

Super fin kurv, lidt knas med levering.
Kan god lide konceptet om, at man kan vælge indhold til kurven. Modtageren var glad. Desværre var der lidt udfordringer med Post Nord, som ikke leverer i weekenden, og stillede kurven om mandagen på et uhensigtsmæssigt sted i solen hvor der først lang tid efter kom besked om, at kurven var på adressen (selv om der var nogen hjemme). Ærgeligt at det smitter af på et ellers godt koncept med gode 'råvarer'.

23. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr