HN Gavekurve Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en gavekurv til en medarbejder fra bestyrelsen. Gavekurven blev for sent leveret, uden nogen besked fra firmaet. Først da jeg selv tog kontakt, blev gavekurven sendt dagen efter. Jeg bad e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære HN Gavekurve Tusind tak for super fin hjælpe og kundeservice. Vi bestilte 3 lækre kurve hos jer. Jeg bestilte torsdag og det blev leveret mandag - super hurtig ekspedition. Lækkert indhold s... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Skuffende, at det ikke lykkedes virksomheden at fremsende gavekurven i tide, selvom den blev bestilt to hverdage før ønsket levering :-( Netop rettidig levering må da være et must for en virksomhed in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra HN Gavekurve. Grundet forkert adresse på Kraks til modtager, fik modtageren ikke sin gave. Efter en god dialog med indehaver, fremsender de en ny gavekurv, selvom fejlen IKKE var D... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Gavekurve som firmagaver, firmajulegave, eller personlige gaver - mere end 150 gaver at vælge mellem. Mange gode gaveideer, som både kan bruges til firmajulegaver, personalegaver, firmagave, julegaver og til jubilæum

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fin og let håndterlig website

Super fin og let håndterlig website. Mange varianter til enhver pengepung.
Dog syntes jeg det er ærgerligt at kurven ikke kan leveres på mærkedagen hvis den falder en lørdag og eller søn/helligdag. Men det ku jo være noget i ku arbejde på.
Jeg syntes og det vil være rart som giveren at gå en SMS/besked når varen er leveret.
Jeg har bestil 2 x og begge faldt desværre på en ikke udbringnigs dag og speciel den til faderen på far’s syntes jeg ville være rart at ku give på dagen.
Skal dog sige at begge modtager blev meget glade for kurven z🤗

10. Juni 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte en kurv til mors dag

Bestilte en kurv til mors dag. Den ankom, men der var dog en lille ændring, sansynligvis fordi det bestilte var udsolgt og de derfor valgte noget tilsvarende. I bund og grund var det udmærket, men jeg ville dog gerne have været informeret om det.
Kurven var til gengæld virkelig flot og modtageren blev enormt glad 😀

5. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give minus stjerner…

Hvis man kunne give minus stjerner ville jeg gøre det.

Vi skulle bruge to gavekurve til forskellige jubilæer i et firma d. 29/5.
D. 26/5 kl. 0830 bestilte jeg kurvene, til d. 28/5.
Dags dato, d. 29/5 var der stadig intet nyt, uagtet jeg havde skrevet og ringet.
Først efter at have ringet igen og skrevet en kontant mail, kom der svar;
Indehaveren skrev, at kurvene endnu ikke var afsendt, da man manglede noget chokolade!!!! (og beklagede sig selvfølgelig over ikke at have informeret mig om dette).
Hvordan kan det ske, hvis man har en forretning, hvor rettidighed er essentielt!!!
Står nu og skal finde på lappeløsninger inden 2 timer da to medarbejdere ellers ikke får en erkendelse ifbm. jubilæer.
Manglende overblik og ingen snarrådighed (man kunne jo komme noget tilsvarende chokolade i og sendt den til tiden).

29. Mai 2020

Antwort von HN Gavekurve

Er da trist over dine lidt hårde ord om os. Vi er ikke et så stort firma, og når der er travlt kan der ske fejl, som jeg også har beklaget for. I de her travle tider anbefaler vi at der bestilles i god tid, hvis gaven skal nå frem til en bestemt dato. Havde vi puttet noget andet chokolade i pakken uden at spørge først, var det jo også galt?
Vores leverandører er presset af at der er ekstra lange leveringstider fra udlandet . Det er vi ikke herre over desværre - Fejlen vedr. din ordre var at der ikke lige blev informeret over forsinkelsen i tide - det er selvfølgelig for dårligt
Vi tager skam vores kunder meget seriøse og har derfor også tiltro til at de kan følge vores anbefalinger med at bestille i god tid til mærkedage - normal vis har vi 1-2 dages levering. Skal man være sikker, så 3 dage ca.

Ingen kurv / ingen svar

Har bestilt en kurv 14/5 kunden har ikke modtaget den. Sendte mail, ringet til Hn gavekurv. Har intet hørt .

26. Mai 2020

Antwort von HN Gavekurve

Hej Anders. Jeg har ledt efter din mail, men kan ikke finde noget under dit navn, og har ledt efter en ordre under dit navn, men kan heller ikke der finde noget. Er du sikker på det er hos os du har bestilt? Du er velkommen til at kontakte mig på info@hngavekurve.dk. med oplysninger, så jeg kan hjælpe dig.

Svindel (Opdateret)

(Oprindelige) Bestilte den 12 maj til den 22. (I dag) - altså 10 dage i forvejen.
Varerne er ikke dukket op, og de skulle havde været leveret til en fødselsdag.

Man betaler endda i forvejen mere for varerne og for at få det som planlagt og til en bestemt dato, men får ingen af delene.
Kan ikke anbefales.
1 stjerne.

(Efter henvendelse)
Efter at modtageren ikke havde modtaget varen op til en uge efter, henvendte jeg mig til firmaet som oplyste at varen ikke var blevet sendt - uden nogensinde at have oplyst mig om det. Havde jeg ikke reageret, var den højst sandsynligt aldrig blevet modtaget og jeg havde spildt pengene.
Da pakken så endelig blev sendt, var den fint modtaget og indholdet var som lovet.
Derfor 3 stjerner.

22. Mai 2020

Kære Benjamin.
Har du henvendt dig til os direkte? Jeg vil gerne hjælpe med at lokaliserer ordren. Vi sender med PostNord, og er der ikke oplyst sms nummer på modtager(som vi opfordrer til under bestillingen), og vedkommende ikke er hjemme, så KAN de have taget den med retur. Du betaler i forvejen, ja - men vi trækker først pengene når pakken er sendt - det er sikkert noget der kan løses og lokaliseres - så svindel er nok lige en hård nok beskyldning .

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har sendt en gavekurv til min far

Jeg har sendt en gavekurv til min far, i anledning af hans fødselsdag. Jeg skrev leveringen skulle jeg torsdag d.14 maj. Han modtager pakken en uge før tid! Det var virkelig dårlig stil synes jeg. Pakken var super god, så det kan jeg ikke brokke mig over. Men er super ærgelig over at gavekurven ikke blev leveret på på den aftalte dato..

15. Mai 2020

Irriterende oplevelse

Jeg havde bestilt en gavekurv til min mor i anledningen af Mors dag. Ordren var lagt 1 uge før, så jeg tænkte at det var god tid. Der står så på hjemmesiden, at de ikke leverer i weekend og helligdag, derfor vælger jeg at kurven skal leveres torsdagen inden, da fredag var St. Bededag, og selve Mors dag om søndagen.. I ordrebekræftelsen står, at såfremt man har valgt levering en af de dage de ikke kan levere, leverer de dagen forinden, og skriver på pakken hvornår modtager må åbne den - Fedt! tænker jeg! Så er jeg dobbeltsikret...
Torsdag (leveringsdagen jeg havde valgt) modtager min mor en SMS fra PostNord, om at hun vil modtage en pakke næste mandag.. Så var den overraskelse da ødelagt. Hvorfor er det modtageren af gaven som får en SMS om levering?
Jeg synes det hele var underligt håndteret, og jeg vil desværre ikke handle hos HN Gavekurve igen.

12. Mai 2020

👍👍👍

En meget fin vare, til en god pris og hurtig levering, jeg kunne ikke ønske mig mere og modtageren blev meget glad og overrasket.

11. Mai 2020

Hurtig levering trods travlhed

Bestilte mandag og fik den leveret onsdag som ønsket på trods af der stod der var ekstra leveringstid 👍 Grunden til at jeg ikke kan give 5 stjerner er at det summerbird chokolade jeg havde bestilt var blevet udskiftet med noget andet chokolade der ikke var summerbird og det var hele grunden til bestillingen. Der ville jeg gerne lige have haft et opkald så vi i fællesskab kunne have fundet en løsning.

8. Mai 2020

Kæmpe irritation - sjusk

Har bestilt gavekurv i rigtig god tid.
Bliver bedt om en dato hvor den skal leveres.
Den dag får man den så ikke.
Men til gengæld får man en SMS aftenen før efter kl. 20 at den altså kommer i morgen.
Det er pisse træls. Specielt også når man ikke er hjemme.
LAD VÆRE MED AT BEDE OM DAG FOR LEVERING NÅR I ALLIGEVEL BARE SELV VÆLGER DATO

6. Mai 2020

Antwort von HN Gavekurve

Nu kan jeg ikke undersøge sagen, da jeg ikke ved hvem det er der har bestilt - men vi gør opmærksom på at der er længere leveringstid end normal i disse tider, da vi har rigtig travlt. Vores leveringstid er dog kun nede på 2 dage - og hvis din pakke er bestilt i god tid til en mærkedag, så ville jeg rigtig gerne vide hvem det er, så jeg kan se hvorfor den var forsinket?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en gavekurv i god tid til…

Bestilte en gavekurv i god tid til levering på en fødselsdag d. 29/4
Blev leveret dagen efter. Øv

5. Mai 2020

Antwort von HN Gavekurve

Kære Hanne - Du har bestilt EN dag i forvejen, og i disse tider hvor vi oplever ekstrem travlhed, er det ikke i god tid desværre. Vi oplyser på hver side på shoppen, at der er ekstra leveringstid i disse dage, og vi kan faktisk godt nå det inden for 2 dage......Jeg håber modtageren blev glad for lækkerierne alligevel.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr