Ibsens Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frank er god til at forklare og instruere. Hvis der er nogle der spøger om jeg kender en kørelærer til trailer kort (be) vil jeg anbefale Ibsen Køreskole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikael Persson Jeg vil godt sige at der var en vildt god service i forhold til imødekommenhed og forståelse samt godt humør og god undervisning med høj udtalelse af det man skulle vide noget om o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Ibsens køreskole! Efter 48 år med alm. kørekort skulle jeg nu bruge trailerkort til kombinationen elbil/campingvogn. Tak til Frank, som på en både professionel og behagelige må... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig kompetent kørelærer, forstår at formidle teknik og kørsel på en god måde. Frank er virkelig en lun og rar fyr og samtidig en kultiveret person😉 kan kun anbefales herfra.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft fornøjelsen af at tage…

Jeg har haft fornøjelsen af at tage stort trailer kørekort hos Frank og kan kun rose ham til skyerne for hele forløbet. Frank er en meget ambitiøs, rar, udadvendt, tålmodig og dygtig kørelærer og prisen var også i top for det store kørekort. Hans køretimer er både hyggelige og meget lærerige. Jeg bestod første gang, da jeg var oppe til min køreprøve og det var fordi Frank var så dygtig til at lære fra sig. Kan varmt anbefale ham til alle som skal have et kørekort.

- Julie Fie Geisle

6. Juli 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Nervøsiteten tog Frank i opløbet og fik på en god måde formidlet budskabet, når der skulle rettes fejl.
Kan varmt anbefales.

14. November 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Jeg har i en alder af 70 år taget et B E trailerkørekort hos Frank fra Ibsens køreskole. Frank er et meget tålmodigt og venligt menneske, der får rettet alle ens fejl og mangler. Det tog en uge at få kortet. Jeg kan på det varmeste anbefale Frank som kørelærer, han er bare rigtig god, og har noget super godt udstyr. Preben Bendt

6. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ibsens Køreskole er fantastisk!

Det var en yderst god og behagelig oplevelse at tage trailerkørekort ved Ibsens Køreskole. Først og fremmest var det hurtigt og effektivt, og dernæst er Frank en utrolig god formidler, både når det gælder det teoretiske og det praktiske. Frank får mine varmeste anbefalinger.

23. September 2022

Tog forleden trailerkørekort.

Tog forleden trailerkørekort.
Genialt koncept - Teori på 1 aften og køretimerne lagt sammen til 3 x kørsel.
Frank er en meget behagelig person, som var god til at forklare sig og tålmodig med mine gamle vaner.
Kan varmt anbefales.

27. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erhvervede trailerkort hos Frank og…

Erhvervede trailerkort hos Frank og køreskolen kan varmt anbefales.
God kemi og let forståelig formidling af stoffet.
Frank er altid god for en ny måde at forklare både kørsel og færdselsregler hvis ikke man lige forstår den første gang.

27. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frank er en super behagelige og…

Frank er en super behagelige og humoristisk person! Han er professionel og hjælper en rigtigt godt på vejen og i trafikken, han er rar og behagelig at have med at gøre.
Man får et varm og behageligt førstegangsindtryk og det fortsætter kun derfra.

Mit næste kørekort til andre typer køretøjer vil bestemt være her. Jeg kan varmt anbefale Ibsens Køreskole.

7. Juli 2022

Ibsens køreskole

Ibsens køreskole
Har i dag taget trailerkort hos Ibsens køreskole
Super hurtig og kompetent undervisning både teori og praksis
Frank er en dygtig kørelære, og der er plads til lidt jokes undervejs 😀
De bedste anbefalinger herfra👍👍Carsten Nielsen

7. Juli 2022

MC Gamle Pølsevogn

Kære Frank
Du fik den gamle her til at bøje nakken i respekt. Du er så fandens faglig dygtig, ja selv den motorsagkyndige roste dig.
Tak skal lyde herfra og tak for jeg fik lov til at lære dig at kende Frank.
Ca. en måned og jeg har mit B/E total i orden.
Mvh
MC’ Gamle Pølsevogn
Michael

9. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som et H.C.Andersens Eventyr Den grimme…

Som et H.C.Andersens Eventyr Den grimme Ælling.
Man kommer som den grimme ælling men slutter som den smukke svane.
Sådan er forløbet ved Ibsens køreskole lige fra man kommer ind i teori lokalet til kørekortet er i hus følger man sig som den smukke svane
God service - dialog - meget lærerigt og god humor
Den sikre vej til at blive oplyst om sine gamle dumme vaner i trafikken på en meget professionel måde.
Kun de bedste anbefalinger herfra.

30. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uformeldt miljø, undervisning i øjenhøjde, fokus på eleven

Er du typen der lærer bedst i et uformelt miljø, hvor der tages hensyn til og lyttes til dine behov for indlæring og hvor man kan mærke kvaliteten og fagligheden er helt i top og leveret yderst behageligt af en kørelærer med mange års erfaring og et stort overskud, så kan jeg varmt anbefale at tage kontakt til Ibsen’s køreskole. Ydermere vil man til køretimerne bemærke at vogntøjet er nøje udvalgt og giver de bedste forudsætninger for optimal læring netop med focus på eleven og opgaven. Her har du alle odds for det bedste forløb. Bestået ;-)

4. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr