Ibsens Køreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frank er god til at forklare og instruere. Hvis der er nogle der spøger om jeg kender en kørelærer til trailer kort (be) vil jeg anbefale Ibsen Køreskole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mikael Persson Jeg vil godt sige at der var en vildt god service i forhold til imødekommenhed og forståelse samt godt humør og god undervisning med høj udtalelse af det man skulle vide noget om o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Ibsens køreskole! Efter 48 år med alm. kørekort skulle jeg nu bruge trailerkort til kombinationen elbil/campingvogn. Tak til Frank, som på en både professionel og behagelige må... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig kompetent kørelærer, forstår at formidle teknik og kørsel på en god måde. Frank er virkelig en lun og rar fyr og samtidig en kultiveret person😉 kan kun anbefales herfra.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Simpelhen den bedste kørelærer

Simpelhen den bedste kørelærer, magen til tålmodig, skal man lede længe efter 😀 hans helt igennem fantastiske tilgang til tingene og gode humør er og var lige det der skulle til for at jeg kom helt igennem og til sidst fik mit trailer kort. De Aller bedste anbefalinger her fra og til alle nye, der findes ikke bedre køreskole.

28. August 2024

Super tilfreds

Min kørelærer, Frank, har været en fantastisk støtte gennem hele min køreuddannelse. Hans tålmodighed og professionelle tilgang gjorde mig tryg bag rattet fra dag ét. Han formåede at forklare selv de mest komplekse trafiksituationer på en klar og forståelig måde. Hans opmuntrende og støttende attitude var afgørende for min succes, og jeg kan varmt anbefale ham til enhver, der ønsker en engageret og dygtig kørelærer.

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs, tålmodig og behagelig.

Jeg har brugt Ibsens Køreskole - Frank - til trailerkort. Frank er kompetent, seriøs, tålmodig og virkelig behagelig at have køretimer med. Jeg gik fra “nulpunkt” i trailerkørsel til bestået i første forsøg - tak til Frank for det!

21. März 2024

Latvognskørekort

Min mand og jeg har lige taget lastvognskørekort hos Frank og kan varmt anbefale ham som kørelærer.
Frank er utrolig kompetent, hyggelig og humoristisk samt god til at forklare tingene på en forståelig måde.
Kh Kim og Vinnie Kyrstein

26. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem god oplevelse.

Jeg har erhvervet BE-kørekort hos Ibsens Køreskole. Og er yderst tilfreds med forløbet.
Har følt mig godt klædt på, efter en grundig gennemgang af teorien, og efterfølgende kørelektioner. Bestod i første forsøg 😁

26. Jänner 2024

Godkendt

Jeg har lige taget kørekort til lastbil ved
Ibsens køreskole.
Og det var super godt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Kan varmt anbefales

18. Jänner 2024

God tur

Tak for nogle gode timer bag rattet, meget behageligt og nede i tempo…. Nogle gange lidt for meget (siger du Frank)😉😉 men det gik og trailerkortet er i hus👏👏

17. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trailerkørekort? Vælg Ibsens Køreskole!

Jeg skulle bruge et trailerkørekort og fik anbefalet Ibsens Køreskole af flere venner og bekendte.
Frank gjorde hele forløbet til en meget behagelig og god oplevelse og man kan tydeligt mærke han har mere end 20 års erfaring!
Jeg kan kun anbefale Frank til både nybegynder samt erfarne der skal have sig et kørekort til trailer, Sindsygt god oplevelse!

10. November 2023

Trailer kørekort

Jeg skulle bruge et trailer kørekort til erhvervskørsel 🪪, så fik jeg at vide af venner og bekendte jeg skulle kontakte Ibsens køreskole for han er rigtig god. 👍
Frank Ibsen er nok ‘en af Danmarks bedste Kørerlærer😁 (synes jeg)
Han er lærerig/ god til forklar tingene og forståelig kørerlærer. 👍💪

Tak for hjælpen🙏

Mvh. Allan

10. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for et B/E kort…

Jeg havde brug for et B/E kort (trailerkørerkort) til hobby brug, Frank kørerlærer gjorde dette til en behagelig og god oplevelse.
På en professionel men behagelig måde fik Frank sat ens tanker igang omkring alle aspekter af en kører undervisning. Vil anbefale Frank til både nybegynder og erfarne der skal have lidt nyt på kortet.

13. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr