Independer.nl NV Bewertungen 2 707

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb door jullie site een goedkoper contract voor energie kunnen krijgen. Jaren terug verkocht ik deze zelf op beurzen voor Essent en nu teken ik eindelijk mijn eigen contact.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Best goed vergelijking, alleen beetje jammer dat pas bij het afsluiten van de eerste keuze bleek dat mijn auto daar niet verzekerd kon worden

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hopelijk een eerlijke vergelijking, maar kan dat als leek niet beoordelen. Maandelijks te betalen bedrag wordt wel ‘mooier voorgedaan’ dan in werkelijkheid is. Vaker ervaren op deze site…

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

2707 Bewertungen

1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Makkelijk afsluiten nieuw contract

Erg eenvoudig om via de site van independer een nieuw energiecontract af te sluiten !

6. April 2026

Beste Wilfrid,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De vergelijking zag er goed en duidelijk uit.

De vergelijking zag er goed uit. En duidelijk de verschillen aangegeven.
Inloggen en bevestigen.

4. April 2026

Beste Peters,

Dank je wel voor de positieve feedback met 4 sterren! Als er iets is wat we kunnen doen om het nog beter te maken, laat het ons weten. We waarderen je steun!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werk al heel lang met dit site helpt…

Werk al heel lang met dit site helpt mensen overweg

5. April 2026

Beste Kees,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende keer!

Makkelijk overstappen.

Snel en makkelijk de overstap van energieleverancier voor me geregeld

Beste Hans,

Goede info over prijs/kwaliteit

Goede informatie over prijs/kwaliteit, gebruiksvriendelijke website en vlotte afhandeling. Mooie extra in de vorm van extra zorgdekking

Beste Klebienders,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons aanbod en overzicht heeft bijgedragen aan het maken van een goede keuze!

Geweldige tussenpersoon …

Voor veel verzekeringen heb ik Independer al vele jaren als tussenpersoon. Nu, voor het eerst, ook voor mijn energieleverancier.

3. April 2026

Beste Klant,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je al jarenlang in ons stelt! Fijn om te horen dat je Independer nu ook hebt gekozen voor je energieleverancier. We hopen dat we je ook hierin goed van dienst kunnen zijn. Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total slechte kwaliteit oplichters…

Total slechte kwaliteit oplichters niet met de klant een slechte service niet meer

3. April 2026

Beste Perry,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten. We nemen je feedback serieus en willen dit graag voor je uitzoeken. Zou je contact met ons willen opnemen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken?

Heel gemakkelijk snel en goed geregeld

Heel gemakkelijk snel en goed geregeld

Beste Marjo,

Eenvoudig, snel en duidelijk

Eenvoudig. Snel en duidelijk. Top!

Beste Wietse,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring en snel geregeld.

1. April 2026

Beste Robert,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

veel keuze opties heel fijn

Prettig dat genoeg opties om te kiezen uit een verzekering.
Uitleg m.b.t. de verschillen heel duidelijk.
Als een keuze is gemaakt wordt alles snel afgehandeld .

30. März 2026

Beste A,

Bedankt voor je mooie review! Goed dat je via ons eenvoudig abonnementen hebt kunnen vergelijken en een passende keuze hebt gemaakt. Daar doen we het voor!

Domper…

Op zich is het hele proces via Independer prima en soepel. Domper is het om vervolgens een mail van de uitgekozen verzekeraar (Lancyr) te krijgen dat de aanvraag handmatig beoordeeld moet worden en dat dat zomaar 5 dagen kan duren. Gaat om een autoverzekering, zonder bijzondere omstandigheden.

30. März 2026

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het proces via Independer over het algemeen soepel vond verlopen. Het kan inderdaad vervelend zijn dat je aanvraag handmatig beoordeeld moest worden en daardoor vertraging opliep. Soms doet een verzekeraar dit om extra zekerheid te krijgen over bepaalde gegevens of om risico’s beter in te schatten, ook bij standaardaanvragen.

We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen dit mee in onze communicatie met verzekeraars, zodat het proces hopelijk sneller en duidelijker verloopt in de toekomst.

Simple and Efficient Way to Compare Options

Very straightforward platform. I really appreciate how easy it is to compare different companies and prices, which makes it simple to find an option that fits both your needs and budget. I would definitely recommend using Independer.

Dear Val,

Thank you for your lovely review! It is great to hear that you find our site clear and user-friendly. It is good that you were able to easily compare products through us and make a suitable choice. That is what we do it for!

Kind regards,

De grote waarheid over Independer

De grote waarheid over Independer, ga hier NOOIT maar dan ook NOOIT een contract aan. Ze weten het heel slim te spelen, eenmaal verzekerd kun je niks financieel inzien en aanpassen. De klantenservice chat wijkt de vragen uit en stuurt je terug naar de overeenkomst en als je belt dan leggen ze oorzaak van schulden neer bij de klant. Vervolgens als ze een automatische incasso datum met je afspreken dan schrijven ze de rekening ook op een andere datum van je rekening af met als smoes dat dit ligt bij de verwerking en dat het een datum in het weekend is elke maand hetzelfde. Dus als jij dan met een rekening zit, dan vervolgens betaal je 2 rekeningen want je kunt geen uitstel vragen en ook geen regeling treffen als je net klant bij hun bent. Ze werken je dus gewoon moedwillig de schulden in, omdat hun afspraken die ze maken niet uitvoeren. Van december tot maart problemen met hun en nú verzekering stopgezet met schuld, als ze vanaf de dag dat ik daar lid werd en mijn automatische incasso datum goed hadden geregeld, was het elke maand netjes van mijn rekening afgehaald en zat ik nu niet met dit probleem.

Beste Hanniefa,

Bedankt dat je je ervaring zo uitgebreid deelt. We vinden het vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren, zeker omdat dit voor jou financiële gevolgen heeft gehad.

We herkennen ons niet in het beeld dat je schetst, maar nemen je signaal wel serieus. Afspraken over incassodata en duidelijkheid over betalingen horen gewoon nagekomen te worden. We begrijpen dat het erg frustrerend is als dit niet zo voelt.

We kijken dit graag samen met je na om te begrijpen wat er precies is gebeurd en of we nog iets voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op, dan pakken we je dossier erbij.

Overzichtelijk,,behulpzaam,vriendelijk…

Overzichtelijk,,behulpzaam,vriendelijk en service gericht.

28. März 2026

Beste Kemal,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service als behulpzaam en overzichtelijk hebt ervaren! Tot de volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

eenvoudig om een goede keuze te maken

het is redelijk makkelijk om uit te zoeken waar je het beste je energie vandaan kunt halen.
negatief punt is dat wanneer je alle voorwaarden die je moet accepteren echt wilt lezen je bij minstens een niet terug kunt en dus opnieuw moet beginnen. met alles invullen.

aanvulling:
er is een reactie van het bedrijf geplaatst hoe ik dat had moeten doen.
Het betrof de documenten die je wil inzien nadat je de keuze van de leverancier gemaakt hebt.
documenten waarvan je MOET aanvinken dat je ze gelezen hebt. Dus wil je ze lezen.
en dat ging dus niet zomaar goed.
verbeterpunt voor het bedrijf!

27. März 2026

Beste Cor,

Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Wanneer je een vergelijking maakt op onze site voor een energiecontract kan je op de knop 'meer informatie' klikken bij de leverancier naar jou keuze. Bij het kopje 'kenmerken' staan alle voorwaarden als PDF's toegevoegd. Wanneer je klikt op deze documenten worden deze automatisch gedownload zonder dat je vergelijking verdwijnt! Dan hoef je niet opnieuw te beginnen.

👍 prima prima prima

27. März 2026

Beste Virgil,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de geweldige beoordeling! Tot de volgende keer!

Piece of cake

Duidelijk, overzichtelijk en in een handomdraai geregeld

26. März 2026

Beste Remon,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service als duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren! Tot de volgende keer!

Makkelijk abonnementen vergelijken

Nieuwe smartphone met abonnement via Independer besteld.
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en hierdoor handig om abonnementen van diverse providers te vergelijken, d.m.v. de geboden filter-opties.

18. März 2026

Beste Jeroen,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vindt. Goed dat je via ons eenvoudig abonnementen hebt kunnen vergelijken en een passende keuze hebt gemaakt. Daar doen we het voor!

Prima

Prima, snel geholpen, duidelijk.

25. März 2026

Beste Adem,

Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Als er iets is waar we aan kunnen werken voor die vijfde ster, laat het ons weten!

Team Webcare

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr