Independer.nl NV Bewertungen 2 707

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb door jullie site een goedkoper contract voor energie kunnen krijgen. Jaren terug verkocht ik deze zelf op beurzen voor Essent en nu teken ik eindelijk mijn eigen contact.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Best goed vergelijking, alleen beetje jammer dat pas bij het afsluiten van de eerste keuze bleek dat mijn auto daar niet verzekerd kon worden

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hopelijk een eerlijke vergelijking, maar kan dat als leek niet beoordelen. Maandelijks te betalen bedrag wordt wel ‘mooier voorgedaan’ dan in werkelijkheid is. Vaker ervaren op deze site…

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

2707 Bewertungen

1 Stern

Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Overzichtelijk

Op een overzichtelijke wijze kon een keuze worden gemaakt.

26. März 2026

Beste MB,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service als overzichtelijk hebt ervaren! Tot de volgende keer!

Reis verzekering

Snel en goed geregeld voor een prima premiebedrag!

26. März 2026

Beste Jan,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de geweldige beoordeling! Goed om te horen dat je een passende reisverzekering hebt gevonden. Tot de volgende keer!

eerlijke beoordeling

27. März 2026

Beste Rob,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de geweldige beoordeling! Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima keuzehulp bij een nieuw…

Prima keuzehulp bij een nieuw energiecontract!

25. März 2026

Beste Lodewijk,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren! Tot de volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fout met schadevrije jaren en geen oplossing

Ik ben zeer ontevreden over de manier waarop mijn schadevrije jaren zijn behandeld.
Ik had 8 schadevrije jaren met mijn privéauto en 3 schadevrije jaren met mijn bedrijfsbus. Na een wijziging van mijn verzekering is er een grote fout gemaakt:
Mijn privéverzekering staat nu op 0 jaren
Mijn bedrijfsbus staat op 8 jaren
Dit betekent dat mijn privé schadevrije jaren onterecht zijn overgezet naar een bedrijfsbus, wat niet eens is toegestaan. Daarnaast zijn mijn 3 schadevrije jaren van de bus volledig verdwenen.
Toen ik contact opnam, werd ik alleen maar doorgestuurd en nam niemand verantwoordelijkheid. Niemand lijkt dit probleem serieus op te lossen of zelfs maar goed te controleren in Roy-data.
Dit is een administratieve fout met financiële gevolgen voor mij als klant. Ik verwacht dat dit soort fouten professioneel en snel worden opgelost, maar dat is hier absoluut niet het geval.
Zeer teleurstellende ervaring.

25. März 2026

Beste Pavlo,

Bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft. Dit is uiteraard niet hoe het hoort en we begrijpen heel goed dat dit voor jou een vervelende situatie is, zeker gezien de mogelijke financiële gevolgen.

We nemen je signaal serieus. De verwerking van schadevrije jaren en de registratie in Roy-data moet zorgvuldig en correct gebeuren. We willen dit graag voor je laten uitzoeken en rechtzetten waar nodig.

Zou je hiervoor contact met ons willen opnemen, zodat we je dossier erbij kunnen pakken en dit gericht kunnen oplossen. Ik heb op alleen je naam helaas geen dossier kunnen vinden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super duidelijk en snel ik moest mijn…

Super duidelijk en snel ik moest mijn nieuwe auto verzekeren ik was binnen 15 minuten verzekerd echt top

Beste Kevin,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service duidelijk vind om te gebruiken en je snel verzekerd was. Gefeliciteerd met je nieuwe auto en tot de volgende keer!

snel en duidelijk

Beste John,

Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Als er iets is waar we aan kunnen werken voor die vijfde ster, laat het ons weten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel voorstel, direct geholpen, geen poespas

Snel voorstel

Beste Martin,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Weet niet eens of het gelukt is om een…

Oorspronkelijk bericht:

Update:
Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Independer (Colinda?) en zij heeft alles gecorrigeerd en de gewenste verzekering punt voor punt doorgenomen en afgesloten. Er waren problemen met de website van verzekeraar ASR, dus waarschijnlijk heeft dat eerder bij mij voor problemen gezorgd.
Een gesprek via de chatbot van Independer ging trouwens wel moeizaam, ik kreeg steeds dezelfde vraag waarna ik dus werd gebeld. Goed opgelost nu.

Beste Wouter,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet duidelijk is of je verzekeringsaanvraag is gelukt. Ik heb je een verzoek gestuurd voor meer informatie. We kijken graag even met je mee waar het mis gaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Independer zorgt ervoor dat je op een…

Independer zorgt ervoor dat je op een makkelijke wijze je auto kan verzekeren.

Beste Lhw,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service makkelijk vind om te gebruiken. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke prijsvergelijking, soepele overstap.

Duidelijke prijsvergelijking, overstap heel soepel geregeld.

Beste L,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als soepel hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

makkelijk

prima afhandeling en snelheid

21. März 2026

Beste,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze service makkelijk vind om te gebruiken. Als er iets is wat we kunnen doen om het nog beter te maken, laat het ons weten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zo makkelijk om verzekering gelijk…

Ik zo makkelijk om verzekering gelijk om te maken en zorgen goed.

Beste Sele Gebru,

Ja goog mooi

Ja goog mooi

Beste Sarunyan,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Contact is moeizaam cq onmogelijk.

Contact is moeizaam cq onmogelijk.
Je kunt alles vlot regelen via de site maar zodra je contact zoekt is er eerst die onmogelijke chatbot, vervolgens duurt het zo lang (1 uur !!!) om een medewerker op de chat te krijgen dat je opgeeft. Heel vervelend als je autoschade hebt. Prima voor energie contracten maar voor mij nooit meer een auto verzekering die via Independer loopt en niet direct via de verzekeringsmaatschappij.

Beste El,

Dank voor je review. Wat vervelend dat het zo lang duurde om in contact met ons te komen. Tussen 08:00 en 10:00 en later tussen 15:00 en 18:00 zijn wij over het algemeen binnen 5 minuten bereikbaar op de chat. We begrijpen hoe belangrijk snelle en persoonlijke hulp dan is. We nemen je ervaring serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed overzicht van mogelijkheden!

Goed overzicht van mogelijkheden incl. lengte van contract en beoordeling!

21. März 2026

Beste Miriam,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende keer!

Ik ben enorm Misleidende kosten en slechte ervaring met Independer

Ik ben enorm teleurgesteld in Independer en Greenchoice. Ik heb Greenchoice via jullie platform gekozen op basis van mijn werkelijke verbruik en de informatie die op de website werd getoond. Het voorstel dat ik kreeg was ongeveer €20 per maand, dus heb ik het contract afgesloten.

Toen het contract echter arriveerde, waren de cijfers volledig anders, en een jaar later blijkt uit de eindnota dat er onverwachte kosten van ongeveer €80 per maand in rekening zijn gebracht. Dit omvat “variabele terugleverkosten” die nergens duidelijk werden vermeld.

Dit voelt volledig misleidend en als valse reclame. Ik ben erg teleurgesteld en voel me misleid.

Beste Sina,

Wat vervelend om te horen dat je aangevraagde energiecontract anders uitvalt als verwacht. Het aanbod die je via ons hebt afgesloten zou ook door de leverancier geleverd moeten worden. Mocht dit niet het geval zijn neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen met je mee naar de berekening en de gegevens van je aanvraag!

Snel geregeld

Snel geregeld. Mooie prijs voor de autoverzekering.

18. März 2026

Beste Ed,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het maandbedrag van Independer voor…

Het maandbedrag van Independer voor energiecontract was 30 euro lager dan in het contract van de energieleverancier. Heel lastig om te achterhalen wat de reden is, de chatbots zijn helaas ontoereikend….

18. März 2026

Beste Geertruida,

Wat vervelend om te horen dat je aangevraagde energiecontract anders uitvalt als verwacht. Het verschil komt hoogstwaarschijnlijk doordat je op de site een maandprijs inclusief korting ziet. Deze korting wordt verrekend of uitbetaald op de eindafrekening en niet maandelijks uitgekeerd. Mocht dit niet het geval zijn neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen met je mee naar de berekening en de gegevens van je aanvraag! Je chat gesprek start eerst met onze bot Indy, als je vraagt naar een medewerker zal een van mijn collega's je te woord staan.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

15. März 2026

Beste Has,

Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je de afhandeling als snel hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten.

Team Webcare

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr