Islev Autoservice Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super positiv oplevelse hos Islev Autoservice! Fra første kontakt blev jeg mødt med venlig og professionel service. Jeg skulle have lavet bremseskiver, bremseklodser og skiftet bremsekaliber både... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg tør desværre ikke benytte Islev Autoservice igen efter denne oplevelse: Jeg skulle have bilen til stort serviceeftersyn hos Islev Autoservice. De er flinke og rare og prisen var fair (kr. 2995).... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en brugt bil i December 2018. Jeg har altid været lidt skeptisk overfor brugtbilsforhandlerer, men her har de været meget professionelle. De overholdt alle aftaler omkring klargøring af bi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrzeug & Transport

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Islev Autoservice er vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris på bilen inden vi på begynder arbejdet. På den måde sørger vi for at have flest mulige glade kunder i vores 12 års eksisterende forretning. Ha en god dag.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil meget gerne anbefale Islev…

Jeg vil meget gerne anbefale Islev Autoservice, den nye ejer Martin sørger for virkelig god service og stor kvalitet i sit arbejde. En hyggelig stemning på værkstedet. De giver altid opdatering når en bil er færdig og overholder de deadlines som aftalt. Jeg kommer i hverfald tilbage!

21. Mai 2026

Da min meget gamle bil

Da min meget gamle bil , pludselig gik i udu, kontaktede jeg Islev Autoservice , da de lå tæt på mit arbejde. Sikke en service !!!! Fik at vide , at de var fyldt op med opgaver , men kunne tage min bil indimellem - først havde de ingen lånebil , men tryllerylle , så fik jeg en fin lille bil .
Kontaktede mig samme dag med "diagnosen " og pris . Og dagen efter ,om morgenen, var min bil klar. Så fin kommunikation og information på hvad der var galt . Jeg er helt blæst bagover , over den service , åbenhed og forståelse . Vil klart anbefale andre at benytte dette værksted. Og til fornuftig pris.

5. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super positiv oplevelse hos Islev…

Jeg skulle have lavet bremseskiver, bremseklodser og skiftet bremsekaliber både for og bag, Reparationen blev udført hurtigt og effektivt, og prisen var både fair og gennemsigtig – ingen ubehagelige overraskelser. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed, og man føler sig virkelig i gode hænder hele vejen igennem.

Jeg sætter især pris på deres ærlighed og grundighed. Det er ikke altid let at finde et værksted, man kan stole på, men det har jeg helt klart fundet her. Jeg kommer helt sikkert igen og vil uden tvivl anbefale dem til andre!

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Professionel service, ærlig rådgivning og arbejdet blev udført hurtigt og i høj kvalitet. God pris og god kommunikation hele vejen. Kan klart anbefales!

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Venligt personale, hurtig service og alt blev klaret uden problemer. Klart 5/5 herfra – jeg kommer gerne igen.

9. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos værkstedet. Servicen var i top fra start til slut, og personalet var både venlige og imødekommende. De tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves, og sørgede for, at jeg følte mig tryg gennem hele processen. Arbejdet blev udført professionelt og til tiden. Kan klart anbefales!👌🏽

Kunde gennem 15 år 🚗

Kunde gennem 15 år 🚗
Altid Godt udført arbejde
Fantastisk service og venlig betjening.
Kommer selvfølgelig igen 😉

17. April 2026

Passer godt på min bil

Passer godt på min bil. Jeg har en snart 10 år gammel Fiat Punto og den bliver efterset og repareret hos Islev Auto. De opbevarer dæk, og sørger for syn. Kan anbefale Islev Auto varmt. Ny ung ejer ved, hvad han har med at gøre. Kvalitet koster, prisen er rimelig og der er lånebil.

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Incredibly kind & helpful + good service on the car!

Incredibly kind & helpful - I delivered my car for its service and then had a family emergency and needed a car urgently. I called and explained what had happened and they lent me a car for the morning - one of the mechanics even cleared the snow & ice off the vehicle and had it ready for me when I arrived on my bike! They literally saved the day!
And... great service on the car. I'm very grateful and would highly recommend this business to anyone who needs a good car mechanic.

5. Jänner 2024

Klar anbefaling

Har benyttet Islev Autoservice nogle gange de sidste par år.
Alting udført tilfredsstillende, til tiden og til aftalt pris. God kommunikation om hvad der er lavet, og hvad der skal laves i nær fremtid.
Efter udskiftning af dele af styretøj, har jeg oplevet at den efterfølgende sporing af hjulene ikke var udført korrekt med voldsomt dækslid til følge.
Ved henvendelse blev det taget meget seriøst, straks rettet og dækkene udskiftet. Helt uden udgift for mig.
Har gode erfaringer og kan kun anbefale

21. Juni 2022

Igen fantastisk service hos Morten

Igen fantastisk service hos Morten. Når man ringer med et problem er han hurtig til at finde en tid, fixer det der skal fixes grundigt, til tiden og altid til en god pris.
Jeg kan så klart anbefale Morten & Islev Autoservice!

24. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Islev autoservice nogle år og…

Har brugt Islev autoservice nogle år og er rigtig godt tilfreds. Altid en god kommunikation, når jeg henter bilen om hvad der er blevet lavet.
Fungerer fint med deres gratis låne biler.
Imødekommende personale og fornuftige priser
Kan varmt anbefales

8. April 2021

Klart anbefaling.

Igennem 2 år er jeg kommet her og har netop afhentet min bil fra Islev autoservice, trods en presset tidsplan fik de alligevel presset min bil ind og lavet.. altid super service og fair priser, klart en varm anbefaling værd!

3. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr