Jeg vil meget gerne anbefale Islev Autoservice, den nye ejer Martin sørger for virkelig god service og stor kvalitet i sit arbejde. En hyggelig stemning på værkstedet. De giver altid opdatering når en... Mehr ansehen
Super positiv oplevelse hos Islev Autoservice! Fra første kontakt blev jeg mødt med venlig og professionel service. Jeg skulle have lavet bremseskiver, bremseklodser og skiftet bremsekaliber både... Mehr ansehen
Jeg tør desværre ikke benytte Islev Autoservice igen efter denne oplevelse: Jeg skulle have bilen til stort serviceeftersyn hos Islev Autoservice. De er flinke og rare og prisen var fair (kr. 2995).... Mehr ansehen
Jeg købte en brugt bil i December 2018. Jeg har altid været lidt skeptisk overfor brugtbilsforhandlerer, men her har de været meget professionelle. De overholdt alle aftaler omkring klargøring af bi... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Islev Autoservice er vi er altid i dialog med kunden om reparation og pris på bilen inden vi på begynder arbejdet. På den måde sørger vi for at have flest mulige glade kunder i vores 12 års eksisterende forretning. Ha en god dag.
Dänemark
- www.islev-autoservice.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Nogen gange er man heldig
Nogen gange er man heldig
Jeg blev henvist til Islev autoservice ved et tilfælde, hvilket held. Professionel og fair behandling med et smil. Kan varmt anbefales.
Vh. Falkenberg Montage.
Glad ny kunde 😄👍
Jeg er ny kunde hos Islev Autoservice, men allerede MEGET tilfreds. Super service og god personlig betjening
Kan kun anbefale
Jens Falkenberg Peogeut 308
SUPER værksted
SUPER værksted - og Morten er altid sød og klar på at hjælpe, endda både hurtigt og billigt, så næste gang bilen skal serviceres er det helt sikkert her den bliver det.
Smart attitude
Fik en fast pris og når jeg så henter bilen så er regning præcis fordoblet. Det og 4 andre ting gør at jeg overhovedet ikke vil anbefale dette værksted.
Anbefalelsesværdig
Nu er det 3. gang jeg kommer hos Islev Autoservice, denne gang uanmeldt da jeg havde et pludseligt opstået problem med bilen vi skulle køre på ferie i.
Morten fik presset min bil ind i den travle arbejdsdag og ligesom tidligere fungerede alt da jeg hentede den.
Til tiden og til aftalt pris, det er helt klart anbefalelsesværdigt.
Altid venlige og altid god betjening.
Altid venlige og altid god betjening.
Service og reparationer helt i top.
Kompetente og billige - kommer helt sikkert igen :)
godt værksted
godt værksted. har brugt det i mange år. flinkt personale og god chef.kan varmt anbefales vh ole s
Dårlig service
Dårlig service, jeg har betalt cr 4800 kr og bilen blive ikke repraet. der står i fakturen at der blev skiftet nogle resevdel som ikke er blev skiftet i virkligheden.
Jeg vil ikke anbefaler dem.
Du kan altid få et godt råd om din bil
Du kan altid få et godt råd om din bil. Servicering er i top og Morten er altid klar til at hjælpe.
Islev Autoservice er en fornøjelse
Islev Autoservice er en fornøjelse. Der er tale om professionelle folk, som holder aftaler. Indehaveren Morten er altid imødekommende med godt humør, og priserne er anstændige.
Vi har brugt Islev Autoservice i flere år, og kan varmt anbefale det lille værksted med professionel personlighed.
Jeg tør desværre ikke benytte Islev…
Jeg tør desværre ikke benytte Islev Autoservice igen efter denne oplevelse:
Jeg skulle have bilen til stort serviceeftersyn hos Islev Autoservice. De er flinke og rare og prisen var fair (kr. 2995). En lånebil var inkluderet. Så langt så godt. Jeg afleverede bilen om morgenen, og hentede den om eftermiddagen, hvor jeg kunne konstatere, at kilometertælleren stod på præsis det samme, som da jeg afleverede den. Som bilen holdt havde jeg en klar fornemmelse af, at bilen slet ikke havde været flyttet fra der hvor jeg parkerede den om morgenen. Der har altså ikke været foretaget en testkørsel. Jeg tvivler stærkt på, at de har haft bilen oppe på en lift for at tjekke bremser o.s.v. Til gengæld kunne jeg senere konstatere, at der var lavet noget med olien fordi, den ring der sidder i toppen af oliepinden var knækket - det nævnte de dog ikke noget om.
Jeg købte en brugt bil i December 2018
Jeg købte en brugt bil i December 2018. Jeg har altid været lidt skeptisk overfor brugtbilsforhandlerer, men her har de været meget professionelle. De overholdt alle aftaler omkring klargøring af bilen.
De giver 6 måneders garanti på motoren. efter 2 måneder opdagede jeg en fejl på motoren. Dette blev lavet med et smil, uden problemer og ganske hurtigt!
godt værksted !!
Fik en tid selvom det var lidt presset for værkstedet. Alt var ordnet da jeg hentede min bil. RIGTIG god pris for lille service og min bil fik lidt komplimenter, så den var også glad.
Jeg kan varmt anbefale Islev Autoservice :o) Godt humør og det får man også glade kunder af.
Fik lavet en forsikringsskade og det…
Fik lavet en forsikringsskade og det hele forløb ganske fint godt arbejde og god service.
påkørselsskade
Fint arbejde, meget tilfredsstillende. Lånebil i perioden hvor kun benzin skulle betales.
værksteds besøg NSS Security
Jeg må indrømme at hos islev autoservice oplevede jeg god service og en god pris for udført job jeg vil afgjort vende tilbage med min firmabiler og private også
Pænt rent sted, overholder sine tidsaftaler.
Islev-autoservice er et værksted der fremstår pæn og ren.
Tidligere lå der Lunds auto på adressen, som ikke kunne finde ud af at overholde sine aftaler over for sine kunder :-/ muligvis grunden til at de er lukket,
Bestilte mine nye vinterdæk hos dem(ok pris), og de stod for bestilling og efterfølgende montering af dem.
De overholdte den tidsaftale jeg havde hos dem.
Dog vil jeg da lige anbefale dem, at når man montere nye dæk hos sine kunder, at man lige tjekker dæktrykket er i orden i henhold til bilens spec.
Jeg fik monteret dæk som jeg ikke syntes lå optimalt på vejen, og undre mig, da de var fdm test vinder.
Efter dæktryk tjek, kunne jeg konstatere at der var en tryk i dækkene på 2.7-2.8, hvor min bil forskriver 2.3, det er en lille smutter, da jeg tror det firma de har fået dem leveret dem af, har leveret med det dæktryk.
Men et sted jeg godt kunne finde på at vende tilbage til, når jeg er færdig med garantien på min nye bil.
Så en anbefaling her fra.
2012-vinter
Har lige købt nye vinterdæk hos dem, alt iorden også dæktrykket denne gang :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.