Jammerbugt Camping Bewertungen 158

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været på vores første campingtur, På jammerbugt camping. Det har været en god oplevelse, dejlig plads med sødt værtspar. Vi vender snart tilbage.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Her i Coronatiden var der ingen sprit nogen steder. Toiletterne bliver ikke gjort ordentlig rent. Udsugningen på toiletter er fyldt med skidt. Der er skimmel i fugeerne på baderummene. Man skal be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et dejligt ophold på et par dage på Jammerbugt camping, sammen med tre hold andre autocampere. Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser. Vi smagte både deres barbec... Mehr ansehen

1. Campingausrüster

Vom Unternehmen geschrieben

Tæt på Hav - Fjord, Skov og Strand Jammerbugt Camping en Rar og Hyggelig plads med ægte dansk camping stemning. Beliggende i Han Herred - den skønneste plet i kongeriget! Oplev unikke omgivelser med ren havluft, himmellys, skov og strand. Vi ligger nabo til Røgegård Naturreservat med fantastisk udsigt til Krondyr og vi ligger tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg klint, Vejlerne samt Thorup Strand hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden - Her kan i følge aktiviteterne helt tæt på.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En rigtig god uge på Jammerbugt camping

Vi har lige været en uge på Jammerbugt camping. Vi havde købt et gavebevis. Det var en rigtig god oplevelse. Værtsparret er utrolig flinke og alt fungerer godt. Rolig plads. Fine cykleture. Dejligt område.
Vh to pensionister

19. Juni 2024

Vil anbefale med 120%

Vi kom og skulle holde en mini pinseferie, blev mødt af camping mutter som var utrolig venlig og imødekomme.
Lørdag var der helstegt pattegris og de verse tilbehør.
Super lækkert mad.
Camping mutter og fatter er utrolig søde og rare.
Vi skal helt sikkert tilbage og holde nogle fridage.
Vil helt klart anbefale dette dejlige sted med 120 %.

17. Mai 2024

Super hyggelig campingplads

Super hyggelig campingplads. Søde og seje ejere som passer det så smukt. Der er pænt rent over alt. Vi var til pinse pattegris sammen med 70 andre glade campister. Maden smagte så skønt. Vi kommer helt sikkert igen, da vi har booket plads. Tak for en skøn pinseferie.
Mange hilsner og på gensyn fra Dorthe og Bruno Thisgaard

20. Mai 2024

Rigtig god camping plads

Rigtig god camping plads, med flot natur og skønne omgivelser. Der er orden på pladsen, rent og pænt over alt.
Britt og Tommy yder en super god service.
Maden i bistroen er et kapitel for sig selv, blandt andet kan man få en helt fantastisk æggekage, som ikke fås bedre andre steder. Vi siger tak for en skøn Kristelig Himmelfarts ferie. Pladsen får de varmeste anbefalinger fra os og vi kommer helt sikkert igen.
Mvh
Jette og Tonny Sigh

8. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jammerbugt camping er en fantastisk…

Jammerbugt camping er en fantastisk plads i naturskønne omgivelser med god service og fantastisk værtspar, gode og rene faciliteter. Bistroen er et dejligt sted at spise og fantastisk mad. Vi er fastligger på 2 sæson.Så bestemt en plads der kan varmt anbefales.

29. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ro og fred i dejlige omgivelser

Det har været en helt igennem dejlig uge,søde og smilende værter,som har skabt et univers,hvor der er plads og rum,til alle,uanset om det er børnefamilier,eller den ældre generation.Alt er så gennemført,både legeplads,børnerum,bålplads og grill hytte.Der er lavet brede naturstier,så man får lyst til at gå en tur på hele matriklen.Dejlig bistro med god mad,og dejlig stemning,værterne er trods travlhed altid parat til at hjælpe,og give gode råd om hvad der er af attraktioner i området.😎👍Så tak for denne gang,vi ses.

24. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej vi har lige haft 7 skønne dage på…n plads som vi sikkert kan anbefale videre . En stille og rolig plads , med rene toiletter og køkken . Smilende og venlige ejer og en bistro med god mad

Hej vi har lige haft 7 skønne dage på campingpladsen . Det er en rolig plads , rene toiletforhold og køkken , god bistro med god mad og venlig ,smilende ejer . Kan varmt anbefales herfra os . Hilsen dem fra Sønderjylland

20. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kom for anden gang til 1 uges ophold…

Vi kom for anden gang til 1 uges ophold på Jammerbugt camping. En del var forandret, men ikke til noget dårligere. Altid smilende værter som arbejder i mange timer for at holde fællesarealerne pæne og rene. Vi fik begge gange æggekage. Sidste gang som buffet sammen med andre gæster. Vældig hyggeligt og med en spændende underholdning af et orkester fra Færøerne som var på harmonika træf i nærheden .
Vi kan kun anbefale stedet. Dejlige omgivelser og ro. Hanne &Erling Ribe

12. August 2023

Dejlig velkomst og madoplevelse

Den 6. August kom vi til Jammerbugt Camping efter en lang tur fra Nordsjælland.
Vi havde derfor muligheden for at kunne smage Tommy og Brits berømte æggekage med alt mulig tilbehør.
Det var en kæmpe smags fornøjelse og dertil hygge med de andre campister.
Det var en dejlig måde at fejre sin fødselsdag.

6. August 2023

Skøn madoplevelse/service

Har i dag 6/8 2023været ude og spise æggekage og stegt flæsk med lækkert tilbehør.
Virkelig en skøn madoplevelse og super service af Tommy og Brit.
Vi blev virkelig godt mæt af alt den gode mad, og kan bestemt kun anbefale stedet til alle som elsker æggekage/stegt flæsk.
Vi kommer snart igen med forældre/svigerforældre for de skal bestemt også opleve denne skønne buffet.
Tak for mad

6. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammerbugt camping på til navn.

Vi kom til en campingplads, som ikke lever op til det de viser i brochuren. Vi tog derop for at få stjerneskud og æggekage. Stjerneskud har de ikke mere og æggekage laves i en bradepande. Pladsen vi lå på var meget ujævn. Køkkenet havde kun 2 vaskepladser hvor der var plads nok til at vaske op, lidt ros skal der også til opvaskebalje og bakke kunne lånes. Toilet/baderum kan man leve med, men trykket på deres vand mangler godt nok, skal bruge lidt ekstra tid under bruser for at blive skyllet, synes 2,50 kr i min så må det også gerne virke. Svømmebassin bruger de heller ikke falsk reklame. Om jeg kommer igen NEJ, været der 3 gange første, sidste og eneste gang.

17. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr