Jammerbugt Camping Bewertungen 158

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været på vores første campingtur, På jammerbugt camping. Det har været en god oplevelse, dejlig plads med sødt værtspar. Vi vender snart tilbage.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Her i Coronatiden var der ingen sprit nogen steder. Toiletterne bliver ikke gjort ordentlig rent. Udsugningen på toiletter er fyldt med skidt. Der er skimmel i fugeerne på baderummene. Man skal be... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft et dejligt ophold på et par dage på Jammerbugt camping, sammen med tre hold andre autocampere. Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser. Vi smagte både deres barbec... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kom for anden gang til 1 uges ophold på Jammerbugt camping. En del var forandret, men ikke til noget dårligere. Altid smilende værter som arbejder i mange timer for at holde fællesarealerne pæne... Mehr ansehen

1. Campingausrüster

Vom Unternehmen geschrieben

Tæt på Hav - Fjord, Skov og Strand Jammerbugt Camping en Rar og Hyggelig plads med ægte dansk camping stemning. Beliggende i Han Herred - den skønneste plet i kongeriget! Oplev unikke omgivelser med ren havluft, himmellys, skov og strand. Vi ligger nabo til Røgegård Naturreservat med fantastisk udsigt til Krondyr og vi ligger tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg klint, Vejlerne samt Thorup Strand hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden - Her kan i følge aktiviteterne helt tæt på.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig Campingplads og bistro.

Tak til Bitt og Tommy for en super god uge på jeres campingplads. I er nogle dejlige mennesker og vi fik en god modtagelse og jeres bistro var et stort godt sted, med masser af dejlige mad, specielt æggekagen var den bedste jeg har smagt.
Rengøring af toiletterne og bad var i top og dejligt med 8 familierrum, så der var aldrig kø. Jeg kan kun anbefale jeres campingplads og vi kommer helt sikkert igen.

28. Juli 2023

Havde lejet en hytte nr 14

Havde lejet en hytte nr. 14 i en uge. det var en dejlig hytte, og ingen mangler. Pladsen var rigtig god, og omgivelserne helt i top. En campingplads med ro.
Vi kommer garanteret igen.
Hilsen Mie og Jan Foder. Nordborg på Als

22. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare sådan en dejlig plas riget…

Det er bare sådan en dejlig plas riget søde ejer der snakker og fortæller om plasen og kommer man med nåde der mangler i hytter kommer de med det samme vi skulle ha været her i 14 dag men på grund af nåde med hvors hund skal vi hjem en uge før vi kunne få lov til at vælge en ny ugen med ferier også i 2024 vi kommer helt sikkert igen vi har været her med to børn på 4 og 6 år dejlig plas og gode bade forhold

27. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestemt ikke et sted jeg vil leje en…

Bestemt ikke et sted jeg vil leje en hytte har da ARLDIG oplevet noget lignede møg beskidt utæt hus varmvand beholder der ikke varmer og et rodet sted EGNER sig ikke til FAMILIER med børn det er så slidt og gammelt at der er fare for at dine børn kommer til skade vi siger tak til jammerbugten camping for en mislykket ferie vi to hjem før tid for mine børn sku ikke. Opleve det sted mere :(:(:(

10. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt efterårsferien på Jammerbugt…

Har brugt efterårsferien på Jammerbugt Camping. En rigtig hyggelig og dejlig plads med god mad og serviceorienteret værter.
De sparer (naturligvis) på strømmen med videre, men de er gode til at anvise pladser hvor der er lys nok. Dem der brokker sig over at der spares på strømmen, burde have lyttet efter værtsparrets anvisninger.

En god uge med gratis æblekagedrinks, stegt flæsk med persillesovs, byg-selv-burgere oma. for de der tilmelder sig.

Kan klart anbefales

15. Oktober 2022

Hyggelig camping plads

Hyggelig camping plads, super god service, bistroen servere super lækker fynsk æggekage.

Venlig og i møde kommende værtspar.

Alt i alt 5 ud af 5 stjerner, super god oplevelse, ikke sidst gang vi besøger det sted.

15. Oktober 2022

Æggekage.

Min kone og jeg bestilte dagens ret, æggekage i bistroen på Jammerbugten camping.
En sand fornøjelse, flot dekoreret med stegt flæsk sat op i et tårn på æggekagen. Smagen var uovertruffen. Kan varmt anbefales.

7. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste æggekage i bistroen

Har lige fået den bedste æggekage man kan tænke sig, på bistroen tilhørende Jammerbugt Camping.
Lækkert og flot serveret med div tilbehør.
Fantastik søde og imødekommende værtspar. Man føler sig velkommen.
En ekstra stjerne skal de have for, uopfordret at tilbyde en doggy -bag, så vi kunne tage resten af den overdådige æggekage med hjem. Dét er virkelig god stil, og helt i tråd med ideen om at undgå madspild. Topkarakter!!!

3. September 2022

Super hyggelig plads

Super hyggelig plads, med meget serviceminded ejere, man føler sig virkelig velkommen og kommer gerne her igen :)

24. August 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jammerbugt Camping

Plads uden aktiviteter udenfor skoleferie og forårs-helligdage. Servicebygningen virker nusset uden håndsprit, poolen er lukket, ejerne ses kun sjældent på pladsen og der er forbavsende få campister trods sommer og godt vejr.

24. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for nogle dejlige dage hos Jer og…

Tak for nogle dejlige dage hos Jer og Jeres helt igennem skønne camping plads.
Flot natur, dejlig stille campingplads.
Og til sidst og ikke mindst nød vi en af Danmarks bedste æggekager, på Jeres hyggelige terrasse, med en fantastisk stemning.
Kun de bedste anbefalinger til Jeres skønne sted.

23. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr