Har været på vores første campingtur, På jammerbugt camping. Det har været en god oplevelse, dejlig plads med sødt værtspar. Vi vender snart tilbage.
Her i Coronatiden var der ingen sprit nogen steder. Toiletterne bliver ikke gjort ordentlig rent. Udsugningen på toiletter er fyldt med skidt. Der er skimmel i fugeerne på baderummene. Man skal be... Mehr ansehen
Vi har haft et dejligt ophold på et par dage på Jammerbugt camping, sammen med tre hold andre autocampere. Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser. Vi smagte både deres barbec... Mehr ansehen
Vi kom for anden gang til 1 uges ophold på Jammerbugt camping. En del var forandret, men ikke til noget dårligere. Altid smilende værter som arbejder i mange timer for at holde fællesarealerne pæne... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tæt på Hav - Fjord, Skov og Strand Jammerbugt Camping en Rar og Hyggelig plads med ægte dansk camping stemning. Beliggende i Han Herred - den skønneste plet i kongeriget! Oplev unikke omgivelser med ren havluft, himmellys, skov og strand. Vi ligger nabo til Røgegård Naturreservat med fantastisk udsigt til Krondyr og vi ligger tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg klint, Vejlerne samt Thorup Strand hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden - Her kan i følge aktiviteterne helt tæt på.
Dänemark
- www.jammerbugtcamping.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Dejlig Campingplads og bistro.
Tak til Bitt og Tommy for en super god uge på jeres campingplads. I er nogle dejlige mennesker og vi fik en god modtagelse og jeres bistro var et stort godt sted, med masser af dejlige mad, specielt æggekagen var den bedste jeg har smagt.
Rengøring af toiletterne og bad var i top og dejligt med 8 familierrum, så der var aldrig kø. Jeg kan kun anbefale jeres campingplads og vi kommer helt sikkert igen.
Havde lejet en hytte nr 14
Havde lejet en hytte nr. 14 i en uge. det var en dejlig hytte, og ingen mangler. Pladsen var rigtig god, og omgivelserne helt i top. En campingplads med ro.
Vi kommer garanteret igen.
Hilsen Mie og Jan Foder. Nordborg på Als
Super god atmosfære.
Super god atmosfære.
Drej ind om det er kaffe eller deres kendte burger med sovs som er mums.
De gør det godt.
Det er bare sådan en dejlig plas riget…
Det er bare sådan en dejlig plas riget søde ejer der snakker og fortæller om plasen og kommer man med nåde der mangler i hytter kommer de med det samme vi skulle ha været her i 14 dag men på grund af nåde med hvors hund skal vi hjem en uge før vi kunne få lov til at vælge en ny ugen med ferier også i 2024 vi kommer helt sikkert igen vi har været her med to børn på 4 og 6 år dejlig plas og gode bade forhold
Fin plads
Fin plads, dejlig område. Har nydt faciliteterne...
Fantastiske værtsfolk
Der er ro, badværelse/toiletbygning rengjort så pænt, værtsfolkene hygger omkring Os 👍 kan kun anbefale stedet 🥰
Bestemt ikke et sted jeg vil leje en…
Bestemt ikke et sted jeg vil leje en hytte har da ARLDIG oplevet noget lignede møg beskidt utæt hus varmvand beholder der ikke varmer og et rodet sted EGNER sig ikke til FAMILIER med børn det er så slidt og gammelt at der er fare for at dine børn kommer til skade vi siger tak til jammerbugten camping for en mislykket ferie vi to hjem før tid for mine børn sku ikke. Opleve det sted mere :(:(:(
Dejligt sted at være og en fantastisk…
Dejligt sted at være og en fantastisk æggekage vi fik at spise. Kan varmt anbefales.
Fin campingplads rent og pænt og rolige…
Fin campingplads rent og pænt og rolige omgivelser
Fik æggekage i bistroen, kan anbefales
Campingejerne er flinke og imødekommende
Kan varmt anbefales
Har brugt efterårsferien på Jammerbugt…
Har brugt efterårsferien på Jammerbugt Camping. En rigtig hyggelig og dejlig plads med god mad og serviceorienteret værter.
De sparer (naturligvis) på strømmen med videre, men de er gode til at anvise pladser hvor der er lys nok. Dem der brokker sig over at der spares på strømmen, burde have lyttet efter værtsparrets anvisninger.
En god uge med gratis æblekagedrinks, stegt flæsk med persillesovs, byg-selv-burgere oma. for de der tilmelder sig.
Kan klart anbefales
Campingtur
Det var en dejlig oplevelse med datter og barnebarn. Det var en god plads med rare mennesker
Hyggelig camping plads
Hyggelig camping plads, super god service, bistroen servere super lækker fynsk æggekage.
Venlig og i møde kommende værtspar.
Alt i alt 5 ud af 5 stjerner, super god oplevelse, ikke sidst gang vi besøger det sted.
Har ligget her i en uge og har været…
Har ligget her i en uge og har været oppe og få en æggekage der bare var super god og med dejlig tilbehør
Hyggelig betjening og god service
Æggekage.
Min kone og jeg bestilte dagens ret, æggekage i bistroen på Jammerbugten camping.
En sand fornøjelse, flot dekoreret med stegt flæsk sat op i et tårn på æggekagen. Smagen var uovertruffen. Kan varmt anbefales.
Den bedste æggekage i bistroen
Har lige fået den bedste æggekage man kan tænke sig, på bistroen tilhørende Jammerbugt Camping.
Lækkert og flot serveret med div tilbehør.
Fantastik søde og imødekommende værtspar. Man føler sig velkommen.
En ekstra stjerne skal de have for, uopfordret at tilbyde en doggy -bag, så vi kunne tage resten af den overdådige æggekage med hjem. Dét er virkelig god stil, og helt i tråd med ideen om at undgå madspild. Topkarakter!!!
Jeg har været her med min mor og spist…
Jeg har været her med min mor og spist i bistro hver dag - Æggekage til topkarakter uhm, Wienerschnitzel som var perfekt tilberedt, ribeye, med portobello, made sous vide, det var det bedste vi har fået i lang tid, lækkert tilberedt.
Super hyggelig plads
Super hyggelig plads, med meget serviceminded ejere, man føler sig virkelig velkommen og kommer gerne her igen :)
Tak for en dejlig uge.
Tak for en dejlig uge.
Fra Familie geertsen.
Ses igen til næste år 😀
Jammerbugt Camping
Plads uden aktiviteter udenfor skoleferie og forårs-helligdage. Servicebygningen virker nusset uden håndsprit, poolen er lukket, ejerne ses kun sjældent på pladsen og der er forbavsende få campister trods sommer og godt vejr.
Tak for nogle dejlige dage hos Jer og…
Tak for nogle dejlige dage hos Jer og Jeres helt igennem skønne camping plads.
Flot natur, dejlig stille campingplads.
Og til sidst og ikke mindst nød vi en af Danmarks bedste æggekager, på Jeres hyggelige terrasse, med en fantastisk stemning.
Kun de bedste anbefalinger til Jeres skønne sted.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.