Jongerentravel Bewertungen

1 909
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze vakantie naar Zakynthos met Jongerentravel was echt geweldig! 🇬🇷☀️ Alles was supergoed geregeld en vanaf het begin was alles heel duidelijk. Daardoor konden we gewoon volop genieten van on... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben deze zomer met jongerentravel naar Zakynthos geweest en het was echt een onvergetelijke reis! Ik heb mij geweldig geamuseerd. Bovendien waren de monitoren ook zeer leuk! We kregen veel vrijheid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel leuke reis gehad in Zakynthos! De activiteiten waren top en goed geregeld. Onze monitoren Dieuwke en Elle waren geweldig. We voelden ons erg op ons gemak bij hen en konden alles tegen hen zeggen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel aangename reis, leuke activiteiten, goed eten ook al was het niet zo uitgebreid. Echter wel heel duur, activiteiten ter plaatse ook en de monis durven wel vaak te dreigen. Een moni heeft op een b... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Busreiseunternehmen
  3. Skiurlaub
  4. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Jongerentravel is een reisorganisatie die al bijna 40 jaar vakanties organiseert voor jongeren en jongvolwassenen. Doorheen de jaren werden verschillende vakantieformules geïntroduceerd voor verschillende leeftijden. Elke groep heeft een verschillende vorm van begeleiding: van volledig begeleide vakanties tot vrije reisformules met ondersteuning van onze begeleiding.

Hervorragend

(1 909)

428 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Calella 2026

Het was echt een super leuke reis. Ik ging met mijn vriendinnen naar Calella en ‘De trip van je leven’ is zeker waar. Elycia was echt een super super toffe Moni. Je kon voor alles terecht bij haar en ze zorgde heel goed voor ons.

Antwort von Jongerentravel

"De trip van je leven" waargemaakt, en Elycia die daar volop toe bijdroeg, mooi compliment! We laten het haar zeker weten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn vakantie in calella was top!

Mijn vakantie in calella was top!! De moni’s vooral elycia waren super lief en altijd bereikbaar!

12. August 2026

Antwort von Jongerentravel

Leuk om te horen! Bedankt voor de positiviteit.

Calella

Zeer leuke reis naar Calella met de beste monis: Tristan, Jinhui en Noor.

Fijn dit te horen! Bedankt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Miljoenenwinst over de rug van vrijwilligers en sparende kinderen

Hoe triestig is het verdienmodel van deze organisatie eigenlijk geworden?

Aan de ene kant heb je gezinnen die enorme sommen geld neertellen voor een reis, of tieners die maanden tot jaren sparen van hun zakgeld of vakantiejob om mee te kunnen. Aan de andere kant draait dit bedrijf vrijwel volledig op de inzet van vrijwillige begeleiders en monitoren, die 24/7 verantwoordelijkheid dragen en vaak zelf nog hun kosten moeten dekken.

Intussen strijkt het bedrijf jaarlijks winsten op van ruim boven de 1 miljoen euro.

Het is ontzettend jammer dat het enthousiasme van jonge begeleiders en de wens van kinderen om op vakantie te gaan, wordt gebruikt om een commerciële winstmachine te laten draaien. Wie echt om jeugd- en jongerenreizen geeft, kiest beter voor een organisatie zonder winstoogmerk (vzw) waar de inkomsten wél herinvesteerd worden in de reizen en de omkadering.

Beste,

Bedankt voor uw bericht. We nemen elke review ernstig, maar willen op een aantal punten graag feitelijk reageren.

Deze review blijkt geplaatst te zijn onder een fictieve naam door iemand die als monitor voor Jongerentravel heeft gewerkt, niet door een klant. Dit is in strijd met het interne beleid, dat het plaatsen van reviews door medewerkers niet toelaat.

Daarnaast klopt Jongerentravel is transparant over haar bedrijfsvorm: wij zijn een NV en dit wordt op geen enkel moment verzwegen naar reizigers of begeleiders toe. Wie zich engageert als monitor, wordt vooraf duidelijk geïnformeerd over de voorwaarden van deze vrijwillige begeleiding en gaat hier bewust mee akkoord vóór vertrek.

Al meer dan 38 jaar staat Jongerentravel in voor het organiseren van veilige, kwalitatieve en leuke reizen voor jongeren. Dat blijft, ook op momenten van kritiek, onze absolute prioriteit. Zoals elke reisorganisatie maken wij bedrijfsmatige keuzes die nodig zijn om deze kwaliteit, veiligheid en continuïteit te kunnen blijven garanderen, voor duizenden jongeren, elk jaar opnieuw.

Wij hechten veel waarde aan onze begeleiders en zetten voortdurend in op een correcte omkadering en ondersteuning tijdens de reizen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn verblijf met jongeren travel was…chillll

Mijn verblijf met jongeren travel was heel leuk!! We hebben veel leuke activiteiten gedaan, veel dingen gezien en veel plezier gemaakt! Amber en Nore zijn de GOATs! Echt chille moni’s. Ik heb me goed geamuseerd en alles was helemaal in orde!!! :)

Antwort von Jongerentravel

Wat een leuk woord, GOATs, dat zet meteen de toon! We laten Amber en Nore zeker weten dat ze zo gewaardeerd worden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De stadsspellen waren niet zo leuk…

De stadsspellen waren niet zo leuk omdat we een slechte groep hadden en we gingen te weinig uit. De monis amber en nore waren wel heel tof en enthousiast

Antwort von Jongerentravel

Jammer om te horen dat de groepsdynamiek bij de stadsspellen niet optimaal was, dat nemen we zeker mee. Wat het uitgaan betreft: dit is sterk afhankelijk van de doelgroep waarin je zit. Bij doelgroepen met beperktere uitgaansmomenten is dat een bewuste keuze, en we houden ons daarbij strikt aan de afspraken die we met de ouders gemaakt hebben. Fijn alvast dat Amber en Nore er met hun toffe en enthousiaste aanpak het beste van maakten!

Topervaring

Het was een supertoffe ervaring. Onze leiding was ook echt wel chill. Amber en Mouwi(Nore) zorgden voor vele toffe activiteiten en maakten alles gewoon zoveel beter. Veel feedten was ook echt tof en het eten in het hotel was echt zo lekker. Ik hoop dat iedereen word geblessed met zo'n goeie monitoren, je kon altijd terecht bij hun en er werd superveel gelachen in onze hechte groep.

4. August 2026

Antwort von Jongerentravel

Superveel gelachen in een hechte groep, met Amber en Nore die alles nog beter maakten, dat verdient die wens voor toekomstige reizigers zeker! 😄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De moni’s waren super leuk en hebben…

De moni’s waren super leuk en hebben goed voor ons gezorgd. Nore en Amber hebben er ook voor gezorgd dat de groep 1 werd te samen en we hebben ons goed geamuseerd met hun. Ze hadden leuke spelen voorzien. En het was een top kamp met hun

Antwort von Jongerentravel

Een hechte groep smeden en er zelf volop bij zijn met toffe spelen, dat is precies wat een top kamp maakt! We laten Nore en Amber dit zeker weten.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cherso

We verbleven in cherso en het was een heel leuke vakantie en heel leuke mensen maar het enige wat minder was de regeling van onze activiteiten maar voor de rest was het echt een heel goede ervaring zou het zeker wel aanraden!

10. August 2026

Antwort von Jongerentravel

Fijn dat het over het algemeen een heel goede ervaring was in Chersonissos, met leuke mensen als kers op de taart! De regeling van de activiteiten pakken we mee als aandachtspunt voor de toekomst. Bedankt en tot volgend jaar!

Maximale trip

Dit was echt de beste trip van mijn leven!! Cherso laat je likken whoeehoeew!! De boat trip was echt het aller aller leukste!! En angeleke , marli, en Laure-Anne waren echt mijn faaaavsss!! Hopelijk volgend jaar nog is 🥰🥰

Antwort von Jongerentravel

De boat trip als absolute topper en dan nog eens Angeleke, Marli en Laure-Anne als favorieten, dat is een compliment vol energie! 🥰 Hopelijk zien we je volgend jaar terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Babette en yassine hebben onze week…

Babette en yassine hebben onze week super leuk gemaakt door iedereen er altijd proberen te proberen bijnemen en hun leuke activiteiten

6. August 2026

Antwort von Jongerentravel

Iedereen actief proberen betrekken bij de activiteiten, dat is precies wat Babette en Yassine zo waardevol maakte! We laten hen dit zeker weten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door aagje hadden we een super leuke…

Door aagje hadden we een super leuke vakantie. Ze was altijd heel vrolijk en zorgde ervoor dat iedereen een fijne vakantie had.Hopelijk zien we haar volgend jaar terug!

5. August 2026

Antwort von Jongerentravel

Bedankt voor deze leuke woorden Sara! Hopelijk zien we jou ook volgend jaar terug!

Superleuke vakantie !!!

Mijn reis naar Calella was echt superleuk! Babette en Yassine waren echt de leukste monitoren en maakten de reis nog leuker.

Antwort von Jongerentravel

Geweldig! Zo hoort het natuurlijk.

Team Jongerentavel

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een zeer mooie en leuke ervaring

Een zeer mooie en leuke ervaring
Goede uitleg
Altijd bereikbaar indien nodig
De monitoren zorgen voor een zeer mooie en leuke groepssfeer
So naar marli

Antwort von Jongerentravel

Fijn dat de duidelijke uitleg en bereikbaarheid van de monitoren, samen met die mooie groepssfeer, zo positief overkwamen! Shoutout doorgegeven aan Marli 🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was echt een super leuke vakantie…

Het was echt een super leuke vakantie en goed georganiseerd met de leukste moni’s Jinghui, Noor en Tristan die het echt heel goed hebben gedaan samen. Ik heb er heel hard van genoten

Antwort von Jongerentravel

Jinghui, Noor en Tristan die samen zo'n sterk team vormden, dat compliment geven we graag door! Fijn dat je er zo van genoten hebt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Letterlijk de trip van je leven!!

Letterlijk de trip van je leven, ik en mijn vriendinnen gingen naar Malgrat de Mar en genoten er enorm van! Onze leuke monis hebben ervoor gezorgd dat alles soepel en tof verliep🤗💗 Een vakantie en nieuwe vriendschappen om nooit te vergeten. Volgend jaar zeker opnieuw!

Antwort von Jongerentravel

"De trip van je leven", met monitoren die alles soepel lieten verlopen en nieuwe vriendschappen als bonus, dat is precies waar we naar streven! 🤗 Fijn dat je nu al zeker bent van volgend jaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een super leuke vakantie

Het was een super leuke vakantie. De monis (Yassine en Babette) waren ook echt megaaa tof.

Antwort von Jongerentravel

Mega tof, dat lezen we graag! Yassine en Babette krijgen dit compliment met plezier doorgespeeld.

Team Jongerentravel

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr