Vandaag bij Kleur Mijn Interieur in Eindhoven geweest met het plan om behang uit te zoeken voor een grote verbouwing. Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Geen begroeting of hulp bij bi... Mehr ansehen
Pas op: Nemen geen retouren aan!!! behang besteld. Werd laat geleverd. Kleur bleek anders dan verwacht dus retour. Binnen 11 dagen. Retouren werden niet aangenomen!!! Zou maatwerk zijn. Maa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kleurmijninterieur, de gróótste woonbeleving in behang en raamdecoratie. Bezoek onze showroom in Eindhoven. Onze stylisten voorzien u gratis van kleur en interieuradvies. Ook verzorgen wij advies aan huis in onze regio.
Kanaaldijk-noord 13, 5613 DH, Eindhoven, Niederlande
- +31-40-2468417
- klantenservice@kleurmijninterieur.nl
- www.kleurmijninterieur.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vandaag bij Kleur Mijn Interieur in…
Geen begroeting of hulp bij binnenkomst, waardoor we zelf zijn gaan zoeken. Gelukkig had ik al wat opgeslagen dus was de boeken aan het verzamelen om ze vervolgens aan mijn partner te laten zien. Toen ik welgeteld drie behangboeken op de grond had gelegd om ze te bekijken, werd ik op een onvriendelijke manier aangesproken door een medewerkster met haar klant dat dit niet mocht vanwege struikelgevaar.
De boeken zijn ontzettend zwaar en om nu steeds 1 boek eruit te pakken en weer terug …
Dan hadden jullie ons moeten helpen maar geen woord toen we binnenkwamen.
De boodschap snap ik, maar de toon was allesbehalve klantvriendelijk. Ook ik was een klant die bij jullie binnen kwam.
Dit was voor mij reden om direct de winkel te verlaten. Hier zal ik mijn geld niet besteden.
Tweeëneenhalf uur binnengweest en…
Tweeëneenhalf uur binnengweest en niemand sprak ons aan/wilde helpen. Blijkbaar te druk met zichzelf. Jammer!
Oplichting
Beste lezer, ik had meerdere rollen besteld die niet op voorraad waren, die ik nodig had voor een project. Ik had 300 euro aanbetaald. Helaas waren de rollen nooit geleverd die ik nodig had tijdens het project. Na het project wordt ik nog een rekening gestuurd voor producten die nooit geleverd zijn. Kijk uit, oplichters
Mooiste behang winkel van Brabant
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Janine denkt mee en laat je nog meer mogelijkheden zien , zodat je met een weloverwogen keuze en prachtig behang de deur uitloopt, tegen een aanvaardbare prijs! Top winkel!
Super deskundig en meedenkend en klantvriendelijk
Vriendelijke en heel deskundige service. We kregen de ruimte om eerst zelf in de prachtige showroom te kijken. Vooraf hadden we gebeld en gevraagd of onze hond mee mocht komen, dat was heel fijn dat dit mocht. Toen ik een vraag had over behang hoefden we niet te wachten en kregen we eerlijk advies, werd goed geluisterd naar onze wensen. Smeerden absoluut niets aan en gaf zelfs een tip hoe we met mogelijk 1 rol minder toe zouden kunnen. We waren er zo aan uit, een aanrader! Er is voor iedereen qua smaak en prijsklasse keuze.
Online plakfolie die op voorraad was…
Online plakfolie die op voorraad was besteld. Blijkt niet op voorraad. Kunnen hem niet meer krijgen bij leverancier. Order wordt gecancelled. Mails worden niet beantwoord. Terugbetaling blijft al 2 maand uit. Absoluut geen aanrader.
Ik ben super goed geholpen door de…
Ik ben super goed geholpen door de medewerkers van kleur mijn interieur! Uiteindelijk hebben we samen een prachtig behang uitgekozen. Top!
Heel blij met mijn nieuwe behang
Heel blij met mijn nieuwe behang. De kleuren en print zijn gewaagd maar staan echt zo mooi....service was prima en kwaliteit van het behang is top.
Blij met het kleuradvies
Laatst een aantal rollen Arte behang en Esta home gekocht bij kleurmijninterieur. Heel fijn en vakkundig geholpen. Er werd berekend hoeveel rollen we nodig hadden en dit klopte ook. Er werd goed meegedacht met het interieur en de keuze van het behang wat het beste bij de sfeer past die wij mooi vinden. Echt heel blij met het kleuradvies. Het is super mooi geworden.
Leuk en professioneel geholpen
We zijn erg leuk en professioneel geholpen. De verkoopster dacht echt met ons mee, ze nam er ruim de tijd voor.
Goede hulp, ze weten waar ze het over hebben.
We werden goed geholpen en geïnformeerd in de winkel over de verschillende soorten behang. Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben, vonden we snel een behang dat precies aansloot op wensen. Wij hadden snel het behang nodig, omdat de behanger opeens onverwachts een plek vrij had. Meteen opgebeld en het behang werd direct besteld zodat het op tijd binnen was.
Mooie winkel en een ruim assortiment
Mooie winkel en een ruim assortiment. Ik ging voor advies voor Fotobehang en heb goed advies gekregen. Uiteindelijk nog geen keuze kunnen maken, maar ga zeker hier behang bestellen.
Slechte communicatie
Al meer dan een half jaar aan het sukkelen met Kleur mijn Interieur. Mega irritant. Communicatie bar slecht, service- en oplossingsgerichtheid slecht. Terugkoppelingen pas na een maand. Al met al vind ik het niet klantvriendelijk. Geven elkaar alleen maar de schuld. Schiet dus totaal niet op. Vandaag kwam er iemand langs maar die werkt niet meer voor KMI. En hij was heel prettig en dacht mee.
Ze haten hun klanten denk ik
Ze haten hun klanten denk ik. Niet alleen onaardig, maar ook onredelijk: drukfout in de rol behang en daar komen we tijdens het behangen (op zondag) achter natuurlijk. Bij de vraag hoe hiermee om te gaan, vragen ze me de eerste baan van de rol weer van de muur af te halen. "Omdat ze de gehele rol aan de fabrikant willen terugsturen". Alsof ze zelf geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor dit product. Moeten wij onze behangen wand naar de rattenpleuris helpen, om hun probleem op te lossen. Bizar.
Discussie is de moeite niet waard voor ons, want deze defensieve bloedhonden vechten voor elk dubbeltje. Triest eigenlijk
Niet servicegericht
De calculator van de website gaf aan dat ik met de ingevoerde afmeting 4 rollen nodig zou hebben. Uiteindelijk ruim 1,5 rol over, wat een waarde had van 120 euro. Na een hele discussie en het aanleveren van bewijs met foto's mocht ik 1 rol retourneren. Servicegerichtheid was hier ver te zoeken.
Daarbij zat er een rol bij waar een afwijking in het patroon zat. Dat heb ik meegenomen in mijn mail, maar reageerden ze niet op. Eenmaal in de winkel om de 4e rol te retoureren, kwam ik hierop terug. Antwoord was: als je de overige delen van de rol heb gebruikt, dan moet je die van de muur afhalen, want we moeten dan wel heel de rol terugkrijgen. Zeer onklantvriendelijk als je het mij vraagt. De volgende keer ga ik wel ergens anders heen.
Onkundig en niet service gericht.
Mooi assortiment maar de service is niet goed. Veel gedoe met Becé raamdecoratie. Niet kundig geadviseerd en vervolgens kreeg de fabrikant de schuld. Nu ook een garantiekwestie waarin we niet geholpen worden. Sinds eind juni mee bezig en het is nu medio september. Ga het wel via de fabrikant proberen want after sales en service zijn onbekende termen voor deze winkel.
Oplossingsgericht en klantvriendelijk
Wegens fout op de website helaas verkeerd uitgekomen wat berekening behang betreft, na telefonisch contact is er zeer behulpzaam en spoedig gereageerd om het met ons op te lossen, uiteindelijk tot een erg nette oplossing gekomen. Goede ervaring!
WAT EEN ELLENDE!!
Het is dat ik een ster moet geven, want anders gaf ik er geen! De after-sales is ronduit verschrikkelijk. Zij maken een fout in de berekening voor de lengte van onze gordijnen en deze wordt in onze schoenen geschoven. Na een aantal mails heen en weer wordt het contact overgenomen door een zeer onaardige dame die absoluut geen klantvriendelijkheid en tact bezit en dus ook geen passende oplossing wil bedenken. Als je zo met je klanten omgaat, moet je niet op een sales-afdeling werken. Ik zet niet snel een review op internet, maar als je zo behandeld wordt, wil ik een ander daar graag voor behoeden
Zaak om snel te vergeten.
In April 2022 een monsterstukje van een behang besteld en betaald maar tot op de dag van vandaag 23 juni 2022 niets gehoord of gekregen. Meerdere mails gestuurd waar niet op gereageerd wordt, en telefonisch niet te bereiken.
Een zaak om snel te vergeten en zeker geen zaken mee te doen.
Tevreden klant
Al eerder behang besteld hier. Netjes verpakt, geleverd volgens de aangegeven levertijd. En ook nog behang set en lijm erbij!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.