kleurmijninterieur Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vandaag bij Kleur Mijn Interieur in Eindhoven geweest met het plan om behang uit te zoeken voor een grote verbouwing. Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Geen begroeting of hulp bij bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op: Nemen geen retouren aan!!! behang besteld. Werd laat geleverd. Kleur bleek anders dan verwacht dus retour. Binnen 11 dagen. Retouren werden niet aangenomen!!! Zou maatwerk zijn. Maa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mooi assortiment maar de service is niet goed. Veel gedoe met Becé raamdecoratie. Niet kundig geadviseerd en vervolgens kreeg de fabrikant de schuld. Nu ook een garantiekwestie waarin we niet geholpen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden goed geholpen en geïnformeerd in de winkel over de verschillende soorten behang. Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben, vonden we snel een behang dat precies aansloot op wensen. Wij hadde... Mehr ansehen

1. Innenarchitekt
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Wohnmöbelgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kleurmijninterieur, de gróótste woonbeleving in behang en raamdecoratie. Bezoek onze showroom in Eindhoven. Onze stylisten voorzien u gratis van kleur en interieuradvies. Ook verzorgen wij advies aan huis in onze regio.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kleur van wat ik heb ontvangen wijkt…

De kleur van wat ik heb ontvangen wijkt ontzettend af van wat ik heb besteld. Retourneren kan niet want dan had je een knipstaal aan moeten vragen van tevoren.
Dit vind ik erg klantonvriendelijk. Een kleine afwijking, ok maar dit raakt kant noch wal. Daarbij komen de kosten voor aangetekend retourneren voor de klant. Dat weegt niet op tegen wat het kost dus laat je het maar.

10. Juli 2021

Niet hier kopen!

Ik heb begin maart gordijnen betaald en besteld bij kleurmijninterieur.nl.
De levertijd zou 3-4 weken zijn plus door Brexit.
Probeer nu begin mei het bedrijf te bereiken om te vragen naar de status van de bestelling.
Helaas e-mails worden niet beantwoord. Kantoor telefoon is afgesloten. Showroom telefoon wordt niet opgenomen of er opgegooid.
Beste mensen bestel niets bij dit bedrijf in ben bang dat ze (bijna) failliet zijn.

3. Mai 2021

Beste Frank Philipoom,

Het is inderdaad zo dat vanwege Brexit leveringen vanuit Groot Brittannië langer duren dan gemiddeld. In uitzonderlijke gevallen is de levertijd zelfs onbekend. Ook wij vinden dit heel vervelend. Voor ons is dit echter een situatie van overmacht.

Het is echter onjuist dat wij e-mails niet beantwoorden. Binnen 3 werkdagen hebben wij gereageerd op uw bericht. Omdat de levering nog veel langer duurt dan verwacht hebben wij u een compensatie aangeboden.

Ons kantoor is niet afgesloten maar vaak in gesprek omdat wij sinds covid-19 elke keer als de landelijke regels wijzigen nog eens extra overspoeld met vragen. Wij ontvangen vragen daarom bij voorkeur per e-mail. Dit geven wij ook aan op onze website.

Onze showroom is elke maandag gesloten.
Ook vandaag op maandag, vandaar dat daar niet wordt opgenomen.

Wat betreft uw laatste opmerking hoeft u zich geen zorgen te maken. In tegenstelling tot helaas vele andere branches verloopt het bij ons, op een enkele (Brexit) bestelling na, voorspoedig.
En ondanks dat het in sommige gevallen wat langer duurt dan gemiddeld waardeert men ons nog steeds met een 9- gemiddeld.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

zeer slechte service

Met groot enthousiasme een maand geleden 4 behang rollen hier besteld twv 700e.
Het ging al fout dat de bestelling zwaar beschadigd aankwam en ik het pakket heb geweigerd . Voor zo n duur pakket verwacht je een meer gepaste verpakking die wel tegen een postbezorging, kwam . Het moest opnieuw besteld worden op de 2 behangrollen na die opnieuw werden verstuurd door kleur mijn interieur . Dpd post had de foute postcode niet aangepast na telefonisch contact met mijn vriend en stuurde het pakket toch naar Delft , terwijl het pakket in Eindhoven geleverd moest worden . het werd een week geleden afgeleverd op een totaal andere postcode totaal andere stad en wij hebben huisnummer 4 en is afgeleverd bij huisnummer 198 die ervoor zou hebben getekend . we zijn inmiddels een week verder en mijn pakket van meer dan 500 e ligt nog steeds ergens in Delft . Kleur mijn interieur neemt totaal geen actie om hoe dan ook dat pakket naar Eindhoven te krijgen, het enige bericht dat we dagelijks moeten aanhoren is ‘afwachten wat DpD doet. Ik kreeg zelfs de schuld van de vrouw aan de telefoon ivm de foute postcode ipv dat ze Dpd de schuld gaf. Gelukkig heeft ze hier haar excuses voor aangeboden .Mijn vriend had maandag al gevraagd een nieuwe bestelling te doen zodat we een alsnog vlg week zouden binnen hebben, maar nee dat wilden ze niet . Onvriendelijkheid , niet klantgericht , niet naar gepaste oplossingen zoeken om een klant tevreden te houden en dat voor zo n groot bedrag. Het pakket is dus nu zoek, we hebben gevraagd dat kleur mijn interieur nu met een oplossing moet komen en opnieuw de rollen moet bestellen want anders kunnen we nog weken wachten eer dat pakket komt .
Enige reactie , we moeten afwachten wat Dpd maandag doet ! Het is niet te bevatten wat een slechte onvriendelijke service je hier krijgt . Fouten kunnen worden gemaakt , maar zorg wel dat de klant geholpen wordt en zorg voor een tussentijdse oplossing . mensen werken hard voor hun geld en geven het graag uit als ze met respect en waardering behandelt worden .Hoe dan ook en dat doet kleur mijn interieur niet. En dat voor 2 rollen ter waarde van 550 e ….niet te bevatten . Het eerste pakket was flink beschadigd, hier was zelfs een rol van verdwenen bij DpD. Van kleur mijn interieur kreeg ik te horen dat ze een vrouw aan de telefoon had gehad, die zei dat pakket bij haar stond en niet beschadigd zou zijn. Deze vrouw wilde het pakket met postnl terugsturen naar kleur mijn interieur, maar dat wilde ze daar niet. Bij DpD wordt gezegd dat er geen pakket op dat adres aanwezig is, terwijl een van hun bezorgers het daar afgelopen vrijdag zou hebben afgegeven. Al met al zeer vreemd, iemand liegt er. Wie?

13. November 2020

Beste Peter,

Omdat u een verkeerde postcode heeft ingegeven bij het plaatsen van uw bestelling is het pakket naar Delft verzonden i.p.v. Eindhoven.

Na uw melding over het 'verkeerd' leveren hebben wij DPD geïnformeerd over de situatie en zij zijn direct een onderzoek gestart. Het is heel normaal dat er eerst wordt geïnformeerd bij de bezorgdienst naar de situatie en welke oplossing zij kunnen bieden. Dat wij verder geen actie hebben ondernomen op korte zéér termijn is juist, dagelijks informeren bij DPD zal een onderzoek zeker niet bespoedigen.

Nadat wij van DPD het bericht hebben ontvangen dat het pakket helaas 'onvindbaar' bleek is het behang voor u opnieuw besteld in Frankrijk en na levering bij ons is het pakket persoonlijk door ons afgegeven op het adres in Eindhoven.

We vinden het heel vreemd dat u ons zeer negatief waardeert op meerdere sociale media platformen, dat u ons bestempeld als zeer slecht, onvriendelijk en niet klantgericht terwijl wij juist heel vriendelijk en transparant naar u zijn geweest en uiteindelijk een nieuwe bestelling persoonlijk hebben geleverd binnen 9 werkdagen na uw melding betreft de verkeerd ingegeven postcode,
en dat terwijl het in betreffende periode (covid / feestdagen) juist extreem druk was/is bij de bezorgdiensten.

Met vriendelijk groet,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op neemt geen retouren terug!!!

Pas op: Nemen geen retouren aan!!!

behang besteld. Werd laat geleverd.
Kleur bleek anders dan verwacht dus retour.
Binnen 11 dagen.
Retouren werden niet aangenomen!!!
Zou maatwerk zijn. Maatwerk???? Onzin.
Rol was standaard maat.
Rechtsbijstand nu ingeschakeld. Kleurmijnintereur houdt zich niet aan de wetgeving.
Nooit meer kleurmijninterieur.nl

26. September 2019

Beste Robert en Linda,

Het is onjuist dat wij geen retouren aannemen.

Ook is het onjuist dat uw order laat werd geleverd. De levertijd vermeld bij het product is 5-8 werkdagen. U heeft ons bevestigd dat u het behang, dat wij in uw opdracht hebben besteld in Frankrijk, op werkdag 6 is ontvangen. Dat is dus relatief snel en niet laat zoals u aangeeft.

Tevens suggereert u meerdere keren dat het wij het product niet in de juiste kleur zouden hebben geleverd. Het geleverde behang was zonder gebreken geleverd en in de juiste kleur, maar achteraf gaf u ons aan dat u de wand geverfd toch mooier vind.

Vervolgens geeft u ook meerdere keren aan dat wij niet klantvriendelijk zijn ?!
Wij bieden juist een 'gratis' knipstaal service om producten op voorhand goed te kunnen beoordelen op materiaal en kleur. Het was voor u ook voordeliger geweest wanneer u vooraf een knipstaal had besteld. Helaas heeft u dit niet gedaan.

kleurmijninterieur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een knipstaal plakfolie besteld voor…

Een knipstaal plakfolie besteld voor E1.25 dit s incl. verzendkosten hier moet dus geld bij als je het werk de staal en verzenden rekent
En de volgende dag al in huis!!
Super!!!!!!!!!!

22. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Luisteren niet naar wens klant

Luisteren niet naar wens klant. Verschuilen zich achter algemene voorwaarden. Nemen geen behang retour. Waardeloos bedrijf.

10. Juli 2018

Beste Johan en Carien van Weert,

Zoals in eerdere correspondentie duidelijk en uitgebreid aangegeven, hierbij nogmaals een korte versie:

U heeft tijdens uw bezoek in onze showroom 2 behang dessins besteld. Omdat het aanbrengen van het papieren dessin niet zo gemakkelijk is verlopen dan u zelf had verwacht, doordat het zoals u aangaf geen vlies behang is, wilt u uiteindelijk van beide dessins het geld terug.
Echter omdat het behang speciaal op uw verzoek is besteld nemen wij het niet retour. Dit is een heel normaal beleid welke wij duidelijk vermelden in onze showroom, alsmede op de aankoopbon maar ook online in onze algemene voorwaarden.

Ondanks dat er geen sprake is van een foutief product, hebben wij u toch een tegemoetkomend voorstel gedaan. Helaas heeft u ons voorstel beantwoord middels een brief met daarin een onterechte vordering, waarin u geld van ons eist. Van een vordering kan echter geen sprake zijn want betreffende producten zijn op u verzoek besteld en binnen enkele dagen geleverd zonder gebreken.

Wij vinden het dan ook spijtig te vernemen dat u ons als bedrijf negatief waardeert, op basis van onjuiste aannames.
Gelukkig denken de meeste consumenten hier heel anders over en waardeert men ons zeer hoog en maar zelden met een onvoldoende.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik wil nog graag even reageren op de…

Ik wil nog graag even reageren op de reactie van kleurmijninterieur naar aanleiding van mijn review.
Het klopt dat ik de maat van 1 raam op de tekening ben vergeten aan te geven en dat daarover telefonisch contact is geweest.
Er staan op de desbetreffende tekening 2 ramen getekend waarvan het tweede raam wel volledig is met betreft de maten.Over het tweede raam heb ik een mail gekregen of de maat (bv.1.30) van dat raam of het kozijn betrof.Per mail beantwoord dat dit de maat van het raam is.Plus heb ik navraag gedaan of ik als ik de maten zelf doorgaf nog ergens specifiek op moest Letten. Mij werd duidelijk verteld dat als ik wilde dat zij daar verantwoordelijk voor zouden zijn ik dit duidelijk moest vermelden,dit heb ik ook gedaan.Het tweede raam is ook 5 cm te kort,ondaniks de dus wel aangegeven maten en goede communicatie hierover.Aangezien het bij dit raam niet zo een ramp was omdat dit zelf goed op te lossen was heb ik hier niets van gemeld.Ik ben naar een advocaat geweest met al.mijn schrijven die ik heb betreft mijn bestelling,volgens de advocaal heb ik wel een zaak maar je kan pas stappen ondernemen boven de 45 euro.Het bedrag wat ik zou moeten betalen € 44.95.
Ik trek bij deze aan het kortste eind,wel jammer want in het werk wat ik zelf doe adviseerde ik klanten om bij kleur mijn interieur te gaan kijken en had ik zelf ook nog plannen voor mijn eigen woning.
Ach ja......

15. Juni 2018

Erg slechte afwikkeling!

Erg slechte afwikkeling van het retour sturen van een behangrol ( bakstenen look behang )!
De pagina waar ik op besteld heb stond een foto afgebeeld waar de bakstenen een realistische grote hadden. Bij ontvangst bleken de bakstenen onrealistisch vergroot te zijn.
Behangrol hebben we toen retour gestuurd om uiteindelijk te horen dat het een maat gemaakte rol is en niet retour gestuurd kan worden!
Op de betreffende pagina staat maar 1 maat om uit te kiezen ( dus niet op maat gemaakt ) en staat er niet bij vermeld dat je het niet kan retourneren. Na veelvoudig contact gooien ze het erop dat ik een pagina heb waar je alleen via een omweg komt en dat op de juiste pagina wel staat vermeld dat er meerdere maten zijn/de bakstenen zijn uitvergroot. En dat had ik maar de kleine letters in de algemene voorwaarden juist moeten lezen over retour sturen.
Dit had gewoon netjes transparant op de pagina zelf moeten staan!
Ongelofelijk hoe zij met klanten omgaan welke 100 euro betalen voor een rol behang! Ze houden vol dat het op maat gemaakt is en het geld wordt niet terug gestort.

12. September 2017

Beste Annika,

U heeft bij ons een bepaalde liggende foto (oude afgebrokkelde pleister muur) als fotobehang besteld in de afmeting 416x254cm. Op onze website staat bij het product duidelijk het volgende vermeld: "Het product wordt per bestelling geproduceerd in gekozen afmeting." Daarbij maakt het niet uit dat u niet wist dat dit dessin in meerdere afmetingen verkrijgbaar is of hoe u op onze website bent gekomen. Nagenoeg al onze producten (zeker met foto) worden geproduceerd per bestelling, is dus maatwerk in opdracht van de klant en kan derhalve niet retour.
Alle info betreft maatwerk en retourneren staat netjes vermeld op onze pagina retourneren en uiteraard staat alle info als maatwerk en retourneren nog eens samengevat in onze algemene voorwaarden.

We betreuren het dat u niet geheel content bent met uw aankoop.
Wij hebben nochtans ons best gedaan u vooraf zo goed mogelijk te informeren.

Fantastisk tapetbutik

Jeg fandt den type tapet jeg havde ledt efter i Danmark, hvor udvalget var småt og MEGET dyrt.
Det kostede væsentligt mindre end samme type tapet i Danmark, valgmulighederne var næsten uoverskuelige, forsendelse var hurtigt.

30. Oktober 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op: accepteert geen retouren!!!

Deze website houdt zich niet aan de wetgeving.
Produkten mogen niet retour gestuurd worden.
Voorwaarden voldoen niet aan wetgeving.
Zijn nergens bij aangesloten.

12. März 2013

Antwort von kleurmijninterieur

Producten uit voorraad kunnen uiteraard retour, zelfs ook een deel mocht u een rol teveel hebben. Een uitzondering op retouren zijn speciaal bestelde maatwerk producten. Door hun aard zijn deze niet wederverkoopbaar en kunnen dus ook niet geretourneerd worden.

mvg,
kleurmijninterieur.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr