Kobæk Strand Hotel & Konference Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en helt fantastisk oplevelse hos Kobæk Strand i forbindelse med vores Alumni Event med over 50 deltagere hos Helix Lab. Det, der virkelig gjorde forskellen, var personalets indstillin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Venligt personale og heller ikke noget at udsætte på stedet og omgivelserne. Men, man blev til aftensmaden bedt om at forudbestille drikkevarer og tidspunkt for spisning. Drikkevarerne stod klar på... Mehr ansehen

1. Kongresszentrum
  2. Tagungsraum
  3. Strandresort
  4. Business-Hotel
  5. Unterricht
  6. Tagungshotel

Vom Unternehmen geschrieben

Kobæk Strand Hotel & Konference - Konferencecenter på Sjælland. Din destination for forretning & fornøjelse. Perfekte rammer til møder og konferencer Skal du afholde møde, konference eller event? Hos Kobæk Strand Hotel & Konference får du en professionel oplevelse i naturskønne omgivelser - lige ud til Storebælt. Vores unikke beliggenhed på en 43.000 m² stor grund giver ro, frisk luft og masser af plads til både fordybelse og nye idéer. Her er der højt til loftet - både inde og ude. Vi har mere end 50 års erfaring med møder og konferencer og ved, hvad der skal til for at skabe et vellykket arrangement fra start til slut. Moderne faciliteter og fleksible løsninger: Vi tilbyder 19 lyse og fleksible konferencelokaler med plads til op til 250 deltagere. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, så dit arrangement forløber gnidningsfrit. Har du brug for overnatning, råder vi over 123 komfortable værelser - de fleste med smuk udsigt over havet. Det giver dine gæster mulighed for at slappe af og lade op efter en dag med møder. En samarbejdspartner du kan stole på Både private virksomheder og offentlige organisationer vælger os igen og igen - ikke kun for vores beliggenhed, men især for vores service og fleksibilitet. Vi tilpasser altid løsningen til dine behov og står klar til at hjælpe dig hele vejen. Vi glæder os til at byde dig velkommen Book nemt online, eller kontakt os, hvis du har særlige ønsker. Vi gør os umage for, at dit arrangement bliver en succes: https://kobaek-strand.dk/

4,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kobæk Strand udgjorde rammen for en…

Kobæk Strand udgjorde rammen for en kombineret temadag og lederseminar for vores afdeling og det gjorde de fantastisk. Rammerne, betjeningen og forplejningen var uovertruffen og udsigten og beliggenheden kan man bestemt ikke klage over. Hele kommunikations- og planlægningsdelen op til med et arrangement over to dage med deltagere, der skulle komme og gå på skift, foregik fuldstændig uproblematisk. Stor anbefaling herfra!

7. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe ja-hat og fleksibilitet, selv til store arrangementer

Det, der virkelig gjorde forskellen, var personalets indstilling. Der var en enorm fleksibilitet og en ægte lyst til at få vores arrangement til at lykkes. Ikke bare inden for deres rammer, men ved faktisk at tilpasse rammerne til os. Det er ikke noget, man oplever alle steder.
Hos Kobæk Strand blev vi mødt med en stor ja-hat og en imødekommenhed, som gjorde, at vi kunne skabe præcis det arrangement, vi havde i tankerne.

Derudover er omgivelserne jo bare noget helt særligt. Vi fik både brugt de fine lokaler, nydt udsigten, badet i vandet og løbet langs stranden. Vi havde egentlig planlagt forskellige aktiviteter til pauserne, men det blev slet ikke nødvendigt. Stedet i sig selv skabte rammerne for nærvær og fællesskab.

En kæmpe anbefaling herfra.

1. Mai 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Kære Nanna - tusind tak for den fantastiske anmeldelse - det varmer kan du tro!

Det glæder os virkelig at høre, at jeres Alumni Event blev så vellykket, og at I oplevede både fleksibilitet og en imødekommende tilgang hos Kobæk Strand. Vi gør os umage for at tilpasse rammerne til vores gæster, så det er skønt, at det blev mærkbart hos jer.

Ud fra jeres flotte billeder, I har delt, kan vi se, at I virkelig har fået fuldt udbytte af både faciliteterne og naturen - præcis som vi håber. At stedet kunne bidrage til nærvær og fællesskab, betyder meget for os.

Tusind tak for anbefalingen - vi håber at byde jer velkommen igen :)

Team Kobæk Strand

Bedste faglige dag for 80 mennesker

Vi var 80 mennesker til en faglig dag i Kobæk Strand Hotels fine rammer. Det er mange mennesker og mange ting skal klappe og gribes. Det skete i den grad. Både i forberedelserne og på selve dagen var der forståelse og lydhørhed - og en positiv imødekommenhed hele vejen rundt. Det fik hele dagen til at løfte sig.

22. April 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Kære Karen. Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at vælge Kobæk Strand.

Det glæder os meget, at både planlægning og afvikling levede op til jeres forventninger - især med så mange deltagere. Vi sætter stor pris på ordene og håber at byde jer velkommen igen.

Nyd dagen - ønskes du af hele temaet! :)

Uovertruffen service.

Uovertruffen service.
Ved første kig, ser det ikke ud af meget, hvis du nøgternt kigger på de lidt ældre bygninger.
Men det, der giver liv, er det helt fantastiske personale. De er personlige, hilser, er nærværende og forudser altid det, du har brug for.
Og så gør det jo heller ikke noget, at det ligger stort set på stranden med en fantastisk udsigt og virkelig lækker mad i restauranten.
Alt sammen godt - men det, der efterlader det største indtryk, er uden tvivl det imødekommende personale.

8. Jänner 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Hej Nikolaj - mange gange TAK for din ærlige og flotte anmeldelse!
Det glæder os meget, at du fremhæver vores personale - det er netop deres nærvær og engagement, vi er allermest stolte af. Vi er også glade for, at både beliggenheden tæt på stranden og maden i restauranten har bidraget til oplevelsen. Hos os handler det om helheden - hvor service, atmosfære og omgivelser går op i en højere enhed.

Vi glæder os til næste gang I kigger forbi Kobæk Strand :)

Rigtig god dag til dig - ønskes du af hele temaet!

Vi kommer igen!

Vi har netop for andet år i træk afholdt et seminar på Kobæk Strand med deltagelse af ca. 60 medarbejdere og ledere.

Som offentlig institution er vi underlagt statslige aftaler og visse økonomiske begrænsninger, men igen i år leverede Kobæk Strand en sublim oplevelse. Der var fra start styr på alle de indgåede aftaler, vi blev mødt med smil af medarbejdere, der havde helt styr på, hvem vi var, og hvor vi skulle hen. Når vi fik pludselige indskydelser og fx havde behov for at afholde musikquiz om eftermiddagen, var Kobæk Strand omstillingsparate og særdeles imødekommende og fik gjort plads til os.

Udsigten fås næppe bedre end fra den store sal med træer på den ene side og havet til den anden, og der er god plads til både stolerækker og bordopstilling. Stedet tekniker stod klar fra start med at hjælpe med teknikken, der derfra kørte perfekt, og ellers havde vi fået udleveret det direkte nummer til teknikeren.

Maden var lækker, veltillavet og i rigelige mængder, vinen var god og drinksene var endnu bedre.

En helt særlig tak til personalet, der simpelthen er så søde, imødekommende og hjælpsomme. Man føler sig hjemme fra start til slut!

I evalueringen har flere nævnt, at de håber, vi fremadrettet benytter stedet – også selvom det for nogen betyder en lang transporttid.

Så på baggrund af vores besøg over de seneste to år kan vi kun give Kobæk Strand en kæmpe anbefaling!

15. April 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Kære Martin - tusind TAK for jeres meget flotte og grundige anmeldelse - og for jeres tillid gennem flere år! Det glæder os enormt, at I igen har haft et vellykket seminar hos os, og at både planlægning, fleksibilitet og afvikling har fungeret så godt - også når der opstår nye idéer undervejs.

Vi er stolte af at kunne tilbyde rammer, hvor både natur, udsigt, teknik og forplejning spiller sammen og understøtter jeres arrangement bedst muligt - og ikke mindst at vores personale får jer til at føle jer hjemme fra start til slut.

Tak for jeres varme anbefaling.
Vi ser meget frem til at byde jer velkommen igen på Kobæk Strand!

Rigtig god dag til dig herfra teamet ved vandkanten :)

Fantastisk oplevelse på Kobæk Strand til vores lederseminar

Vi har netop afholdt vores lederseminar på Kobæk Strand, og oplevelsen har været helt i top. Servicen har været fremragende, både i planlægningsfasen før arrangementet, under selve konferencen og fra både restaurant- og receptionspersonalet. Maden var virkelig god, og vores interne evaluering viser også stor tilfredshed på alle parametre.
Vi kan klart anbefale Kobæk Strand til andre, der overvejer at holde møde eller seminar i professionelle og imødekommende rammer.

18. März 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Hej Ane - mange tak for jeres fine tilbagemelding!
Det glæder os meget, at jeres lederseminar blev en god oplevelse fra start til slut. Vi sætter stor pris på, at både planlægning, service og mad har levet op til jeres forventninger - og at jeres evaluering afspejler det.

Tak for anbefalingen, og vi vil glæde os til at se jer igen på Kobæk Strand.

Du ønskes en rigtig god dag.
Mange hilsner fra temaet i vandkanten :)

Gå i baren

Vi var en gruppe afsted på teambuilding. Fine værelser med udsigt og dør ud til det fri. Rent og pænt. God mad. Og helt fantastisk service fra personalet, som satte prikken over i'et på en dejlig overnatning. Jeg vil fremhæve baren og deres cocktails. Fantastisk hjemmelavet rabarbersirup til drinksne.

20. März 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Hej Signe - mange tak for jeres skønne feedback!
Det glæder os virkelig, at I nød både værelserne, maden og den samlede oplevelse hos os. Vi er især glade for, at servicen og baroplevelsen - inklusive vores hjemmelavede rabarbersirup - gjorde et ekstra godt indtryk. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på Kobæk Strand.

Vi ønsker dig en pragtfuld dag.
Mange hilsner fra teamet i vandkanten :)

Kolleger på pædagogisk weekend

Vi var 23 kolleger afsted på pædagogisk weekend, og oplevelsen var helt i top. Vi blev serviceret til perfektion af et sødt, imødekommende og altid smilende personale. Samtidig var de meget dygtige til at løse opgaverne effektivt og professionelt, og deres fleksibilitet i forhold til planlægningen gjorde hele forløbet nemt og problemfrit. En klar anbefaling herfra!

20. März 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Kære Dorthe - tusind tak for den skønne anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at jeres pædagogiske weekend blev en god oplevelse, og at både service, fleksibilitet og planlægning fungerede så godt. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber at byde jer velkommen igen på Kobæk Strand.

Du ønskes en dejlig dag.
Mange solrige hilsner fra hele teamet :)

afholdelse af generalforsamling

Vi afholdte vores generalforsamling på Kobæk Strand og konference og var yderst tilfredse.
Kommunikation i forbindelse med planlægning forløb på en meget god, venlig og professionel måde. Ligeså selve forløbet var vel tilrettelagt og alt var klar til os, da vi ankom.

7. März 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

TAK, Erna for jeres fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at både planlægningen og afviklingen af jeres generalforsamling forløb professionelt og gnidningsfrit. Vi sætter stor pris på jeres ord og håber at byde jer velkommen igen på Kobæk Strand. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service i min verden er...

Carl Ras har haft et rigtig godt samarbejde med Kobæk Strand Hotel & Konference i planlægningen af 9 kursushold á 20 personer hen over foråret 2026.
Alle medarbejdere møder os med nærvær, smil og fantastisk service.
God service i min verden er, når man får mere end man forventer – og det formår Kobæk Strand.
Forplejningen er i top med stor variation i pauserne.
Køkkenet forkæler os til frokost og middag med smage fra hele verden, noget som man sjældent oplever på konference steder.

12. März 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Hej Belina - mange tak for den flotte anmeldelse og det gode samarbejde!
Det betyder meget for os at høre, at både planlægningen, servicen og forplejningen lever op til – og endda overgår – jeres forventninger. Vi sætter stor pris på tilliden fra Carl Ras og glæder os til at byde jer velkommen igen på Kobæk Strand. :)

Det unikke kursusophold

Kursus- og konference-hoteller har dannet rammen om min undervisning i mere end 25 år og jeg og mine kursister er forvænt med en god service. Kobæk Strand leverede en af de bedste oplevelser nogen sinde med personalets unikke service og indlevelse i netop vores kursus-ophold. Både jeg og mine kursister ser derfor meget frem til de kommende 2x3 dages oplevelser på Kobæk Stand og jeg ser frem til at bruge stedet mange år fremover.

9. März 2026

Antwort von Kobæk Strand Hotel & Konference

Kære Poul - tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at både du og dine kursister har haft en særlig oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde jer velkommen igen til flere gode kursusdage her ved vandkanten. :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst experience ever

I have arrived at 21:00 to the hotel and no personal was there ,tried to call +4558194515 on this i understood that i have to call +4523831651 which i did but no success.Second atempt this phone number was switched off .This only describes the cave man mentality which they handle their customers from east europe .I had to search for other hotel after 12 hours of travel.
Absolutelly not recomend if you want to have a strees free travel .

6. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som helhed kan jeg kun give 5 stjerner…

Som helhed kan jeg kun give 5 stjerner *****

Fantastisk og professionelt personale helt fra første til sidste henvendelse.

Under opholdet oplevede vi kun høflige, smilende og hjælpsomme medarbejdere!

Maden var af god kvalitet og der var taget højde for alle kosthensyn, der var oplyst inden opholdet.

Værelserne være fine og rene ved ankomst.

Til sidst skal badebroen også nævnes. Den er både voksen, børne og handicapvenlig! Absolut den bedste badebro jeg har oplevet i Danmark.

10. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Firmafest med overnatning

Vores årlige firmafest gik til Kobæk Strand. Generelt et ok arrangement.
Dog gik det lidt hurtigt mellem retterne, forret - hovedret, og igen 2. omgang af hovedret, fadene kom ind mens vi stadig var i fuld gang med 1. omgang. Og når man skriver at det er, marinerede bær til desserten, på menuen der ligger på bordet ( og bestilt i fest menuen) Så er det ikke ok det er friske bær på tallerkenen. Forret (bagt laks) og Hovedret (Braiserede svinekæber) smagte virkelig godt!!
Værelserne, specielt badeværelset, kunne godt trænge til en renovation, men for os skulle vi jo bare have en seng og sove i, og sengene er fine.
Fantastiske natur omgivelser, og den bedste badebro.
Alt i alt er vi ok tilfredse med vores arrangement.

13. September 2024

Teambuilding i verdensklasse

Kobæk Strand dannede rammer om en 2 dages teambuilding sammen med 110 kollegaer. Rammerne var fantastiske, servicen i top og maden rigtig god. Før og under arrangement var Konbæk strand behjælpelige med næsten alt.

6. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk beligenhed, kort til badebro og strand

Vi har besøgt Kobæk Hotel 3 gange, det er et dejligt sted, god mad , lækker morgenmad og personalet er søde og hjælpsomme.Badeværelserne trænger til renovering , især fugerne i bruse nichen.jeg sov udmærket i en ekstra opredning.

1. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut ikke pengene værd

Absolut ikke pengene værd. Ventede på maden og man må sige, at når først en 3 retters meny bliver overgået af den simple natmad ja så har man i mine øjne erklæret fallit. Tjeneren spildte vin stort set ved hver eneste opskænkning. Og fordi vi kommenterede den lange ventetid mellem hvert måltid, som igen var blevet koldt sagde tjeneren at vi gjorde dem utrygge.... så gør dog dit arbejde ordentligt. Sørgeligt at se så gammelt og dejligt et sted gå til spilde i en form for deres egen mening om at vi jo gør det så godt vi kan.... hvis det er det bedste i kan præstere, så burde i nok kaste jer over noget andet og lukke.... og værelset vi fik var tydeligtvis et enkel værelse man så havde valgt at sætte en sovesofa ind i for at tage ca 1200 kr for som var det et dobbelværelse.... kan kun sige find et andet sted at sove, ja selv et iglo telt ville være bedre, og bestil pizza istedet for.... hold jer væk herfra

8. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi havde den tvivlsomme fornøjelse at…

Vi havde den tvivlsomme fornøjelse at overnatte fra 8-10 juli. Værelse 312.
Værelset var såmænd fint nok; det syntes alle myrerne også.. Vi havde været væk under en time, og efterladt et glas på bordet: Ved hjemkomst var glasset blevet levende og bordet myldrede med myrer.
Henvendelse i receptionen gav kun besked om at alt var optaget.
Og så var der lige maden:
Fredags buffeten var nogenlunde til at overskue: 2 ting at vælge i mellem, og de lækre salater kom først efter at vi havde spist.
Buffeten var anbragt så smart, at vi havde en kø langs vores bord, næsten under hele middagen.
Lørdags maden var en katastrofe:
Igen kun 2 forskellige kødretter at vælge imellem; begge blot lune ( altså ikke varme som forventet ).
Kartoflerne kunne man ikke brænde sig på, og pomfritterne var også kolde, og det på trods af, at den ene af os sprang forretten over.
Det var en skuffelse af rang, da maden under et ferieophold næsten er det vigtigste.

Hvad angår de førstnævnte myrer, var det en fornøjelse at se hvordan de legede med en død flue i vindueskammen, men denne flue lå der stadig som underholdning efter at værelset var blevet rengjort om lørdagen.
Vi nænnede dog ikke at fjerne myrernes legetøj af frygt for at de ville forgribe sig på noget af vores medbragte guf.
Så det var den oplevelse.
Katja Sommer / Jesper Ricardo Damgaard.

13. Juli 2022

Super godt ophold. Kan anbefales

Vi har lige været på et 3 dages ophold. Vi er yderst tilfredse hvad angår både værelse og det meget servicemindede og venlige personale. Både morgenmad og den 2 retters middag alle 3 dage var bare super gode. Værelset var rent og med pænt interiør og i tilgift en fantastisk udsigt over havet. Det er ikke sidste gang vi har været der.

12. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr