Jammer dat na 4 goede jaren niet meer wordt gereageerd op een vraag per email. Ook in de spam box geen reactie gevonden. Ze hebben mijn gegevens, dus contact zoeken kan altijd. Was altijd zeer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
MS Office 2016 online gekocht en meteen gedownload. Het installeren lukte wel, maar ik vind dat het niet heel makkelijk ging en denk dat hier ruimte voor verbetering is. Met name de lange code mo... Mehr ansehen
Voor mij wat het even onduidelijk of er verschil zit in office 365 nieuw of verlengen. Gemaild en snel antwoord gekregen. Bij bestelling meteen nieuwe code gekregen, gekopieerde en in kan weer een ja... Mehr ansehen
Ik heb het Officepakket besteld en betaald. Ik kreeg keurig de code om te downloaden maar kon nergens vinden hoe en waar vandaan het pakket te downloaden was. Na telefonisch contact is alles keuri... Mehr ansehen
Handelsweg 30-32, 9482 WE, Tynaarlo, Niederlande
Ze hebben mijn gegevens, dus contact zoeken kan altijd.
Was altijd zeer tevreden.

Overzichtelijke website
Zeer scherpe prijzen
Supersnelle levering
Kom hier zeker terug voor een aankoop van een volgend product
Moest uiteindelijk 3x bellen om het voor elkaar te krijgen.
Gewoon goed. Was sceptisch, want zoveel goedkoper. Toch erop gewaagd, en het werkt gewoon prima. Licentie code ingevoerd bij de op mijn laptop voorgeinstalleerde office2016, binnen een minuut klaar. Het enige was dat ik geen email na mijn aankoop kreeg. Pas na bellen en best lang wachten werd mij verteld dat mijn code klaar stond als ik inlogde op mijn account
Lekker goedkoop en direct kunnen activeren
Office besteld maar email verificatie gekregen. Heb de mensen gecontacteerd en geld is netjes terug gestort zoals het hoort. Spijtig van de mail die ik niet heb gekregen maar goede ervaring met de support achter aankoop!

Antwort von Koopoffice365
prima. Ik had alleen problemen met het installeren.
Snell en zelfs voor een digibeet als ik, zo geinstalleerd!
Wat mij tegenviel van Koopoffice365 is dat je na het bestellen niet meteen doorgaat naar het bestelformulier met ordernummer. Nu gebeurt er niets als je op bestellen klikt. Dus je weet niet of het wel goed doorgekomen is. Pas de volgende dag was er een mail met het overzicht van de bestelling met ordernummer. Omdat er al betaald was aan Wayne Retail zonder vermelding van het ordernummer moest ik 2 keer een mail aan support sturen voordat ik eindelijk de code onder de klantgegevens kon vinden. Dat er na het klikken op bestellen geen bevestiging komt, vind ik zeer onduidelijk en klantonvriendelijk.

Antwort von Koopoffice365
Bestelling gedaan inclusief betaling, maar niks ontvangen. Geen bevestigingsmail terwijl aangegeven wordt dat bestelling binnen 5 minuten via account te downloaden is. Account is ook niet aan te maken, want ook daar komt geen bevestigingsmail van binnen. Heb gemaild naar klantenservice, waar staat dat ze meestal binnen 3 uur reageren. Helaas moet dat nog gebeuren en ook op tweede mail naar ander adres nog geen enkele reactie.
Alles gaat razend snel. Binnen een paar minuten had ik een nieuwe registratie voor een goede prijs.
Op 14 juni 2016 heb ik Microsoft Office Mac voor Thuisgebruik en Studenten 2016 aangeschaft, aangezien Office 2011 gebreken begon te vertonen. Voor het registreren/activeren van dit pakket heb ik volgens de aanwijzingen een account aangemaakt bij Microsoft/live.nl, dat ook geactiveerd is. Office 2016 is opgenomen in mijn live-account. Echter, ondanks herhaaldelijke pogingen slaagt Office 2016 er niet in om de productcode te herkennen/activeren. Koopoffice365 verwees me voor dit probleem naar Microsoft, dat er - ondanks diverse pogingen (geheel nieuwe installatie, geheel nieuwe registratiecode) - niet in is geslaagd het pakket te activeren. Ik begrijp dat activeren van deze applicatie buiten de verantwoordelijkheid van Koopoffice365 ligt, maar ik vind verkoop zonder nazorg iets te gemakkelijk.
-----
Update 18 juli 2017: Via diverse omwegen ben ik er via Microsoft helpdesk achter gekomen dat Outlook, dat weliswaar is opgenomen in het installatiepakket, geen deel uitmaakt van de thuisgebruik/student - licentie. Blijkbaar gaat Microsoft er van uit dat studenten nooit mailen of agenda's bijhouden. Het is alsof je een nieuwe auto koopt met airco die je niet aan kan zetten.
Tenslotte lijkt het me te zot voor woorden, dat nergens in het activeringsproces een begrijpelijke melding verschijnt dat activering van Outlook in dit pakket niet mogelijk is.
Supersnel en betrouwbaar. Nu voor de 2e keer een verlening voor office 365 besteld. Kreeg direct de code na betaling. Blijft ook bewaard in je account mocht je hem nodig hebben.
Code bij Office365 ingevoerd zonder problemen.
Zeker voor een volgende keer.
Vlug gedownload. Simpel in gebruik.
Het werkt fantastisch.
Ruim aanbod van Office pakketten voor lagere tarieven dan Microsoft. Ook prima aftersales!
Maak al een paar jaar gebruik van uw diensten. 100% Tevreden.
Het installeren gaatn makkelijk, nu nog op de andere computers
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.