Koopoffice365 Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat na 4 goede jaren niet meer wordt gereageerd op een vraag per email. Ook in de spam box geen reactie gevonden. Ze hebben mijn gegevens, dus contact zoeken kan altijd. Was altijd zeer... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

MS Office 2016 online gekocht en meteen gedownload. Het installeren lukte wel, maar ik vind dat het niet heel makkelijk ging en denk dat hier ruimte voor verbetering is. Met name de lange code mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij wat het even onduidelijk of er verschil zit in office 365 nieuw of verlengen. Gemaild en snel antwoord gekregen. Bij bestelling meteen nieuwe code gekregen, gekopieerde en in kan weer een ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb het Officepakket besteld en betaald. Ik kreeg keurig de code om te downloaden maar kon nergens vinden hoe en waar vandaan het pakket te downloaden was. Na telefonisch contact is alles keuri... Mehr ansehen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

184 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goedkoop en effectief

Mijn ervaringmet Koopoffice365 is uitstekend. De licentie voor "Microsoft Office Windows voor Thuisgebruik en Studenten NL 2016" was goedkoper dan welke andere leverancier dan ook. De code werd direct beschikbaar gemaakt zodat Office 2016 snel geïnstalleerd was. Uitstekende service!

18. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eenvoudig in aanschaf en installatie.

Koopoffice 365 heeft een duidelijke website met de juiste informatie per product. Dat alles maakt de aanschaf eenvoudig en de installatie is door de voorbereiding in de download link een fluitje van een cent.

10. August 2016

Top.

Voor de derde keer besteld en binnen vijf minuten is het geïnstalleerd. Prima prijs.

14. Juli 2016

Prima klantenservice

Ik heb een licentie gekocht voor Microsoft Office voor een zeer goede prijs maar de code bleek niet te werken
Binnen 1 dag was dit opgelost. TOP!

13. Juli 2016

mac onvriendelijk

Ik kreeg een mail met de verkeerde site waar ik office kon downloaden. Dat ging niet omdat ik een mac heb. Erg slordig dat er niet gevraagd wordt of iemand een windows of een mac heeft en nog slordiger is de verkeerde toewijzing. Een avond vol frustratie en boosheid tot gevolg.

18. Juni 2016

De start was rommelig

Ik heb plezierig tevoren contact gehad met een medewerker voor het maken van de juiste keuze (welke versie 365?). Vervolgens heb ik digitaal de aankoop gedaan. Als gebruikelijk ontving ik een aankoopbevestiging en mijn aankoopfactuur en voorts de mededeling dat mijn licentiecode kon worden gekopieerd, nodig om op de opgegeven office site mijn Office 365 voor een jaar te verlengen.
De licentiecode was nergens te vinden. Maar er was een knop om nogmaals de code op te vragen.
Ook dat had geen resultaat.
Vervolgens via de contactpagina mijn probleem aan de firma medegedeeld. Binnen 1,5 uur werd ik teruggebeld met de mededeling dat er bij de automatische verwerking van de code iets was misgegaan en dat deze handmatig in bedoeld bericht was geplaatst, zodat ik verder kon.
Zo gezegd zo gedaan met als resultaat een mededeling op de Oficce=site dat de code geen geldige licentiecode was. De berichtgeving gekopieerd en weer aan de firma aangeboden. Binnen 10 minuten kreeg ik een e-mail terug met verontschuldigingen dat er een fout in de code zat aanlevering van een nu juiste code. Deze werkte zonder slag of stoot.
Twee laptops waar Office 365 al opstond zijn automatisch een jaar verlengd. Een dezer dagen een installatieprocedure beginnen met een laptop waar Office 365 nog niet opstaat.
Al met al een paar problemen maar uitstekend door de leverancier opgelost.
De rommeligheid rond de opstart, de download en de verwerking daarvan belet mij om 5 sterren uit te delen, maar de verleende service bracht de prestatie op 4 sterren.

M

16. Mai 2016

simpel

je spreek toch met niemand invullen betalen klaar,das toch het leven van heden

13. Mai 2016
Koopoffice365-Logo

Antwort von Koopoffice365

Geachte heer/ mevrouw,

Wij begrijpen niet helemaal waarom u ons 3 sterren geeft terwijl u het bestel proces simpel, gemakkelijk en snel vindt.
Dit zijn juist onderdelen waar wij ons op richten en wij als positief zien.
Ook zijn wij goed bereikbaar wanneer u in dit proces tegen iets aan loopt.

Sybrand, Support

dit werkt heel goed

ik was zeer verbaast je krijgt een paar nummers toe gezonden tik ze in bij office en klaar is kees een minpuntje klein beetje duur
zeer te vreden

3. Mai 2016

SUPER

Prima bedrijf, snelle service en een overzichtelijke site.
Aan te bevelen.

26. April 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr