LabTech Data A/S Bewertungen 1 131

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik lavet en aftale i weekenden med butikken i Helsingør, at jeg kan komme onsdag og få repareret telefonen, da man skal bestille reservedele . Får besked, at reservedelen er kommet og møder op i but... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ejer nu en toptunet gamer pc, for under det halve af hvad jeg havde udsigt til, på nettet. SUPER professionel, venlig vejledning - super gode priser. " Hvorfor købe nyt kabinet, når det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts. Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En positiv oplevelse fra start til slut. God orientering gennem mails frem til afhentningen i kiosken i Larslejsstræde. Positivt også at pengene ikke blev trukket før "varen" var i hus. Venlig hilsen... Mehr ansehen

1. Computergeschäft
  2. Computerreparaturdienst
  3. Telefonreparaturdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

I Labtech Datas 17 butikker rundt om i landet finder du kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe med reparation af PC, MacBook, iPhone og iPad samt rådgivning om bl.a. software, hardware, gamingudstyr, printere, opgradering af computere og meget andet. Vores butikker er fordelt over hele landet, og du kan altid tjekke på vores hjemmeside, hvor din nærmeste Labtech Data butik er.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

1131 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fået leveret gamle flasker

Har fået leveret gamle flasker og blev tilbudt selv at kører til Hørsholm og aflevere dem - virkelig dårlig service.
Jeg måtte også selv kontakte dem pr. Telefon da jeg ikke fik svar på den mail jeg havde sendt. Vil bestemt ikke anbefale dem.

31. Juli 2025
LabTech Data A/S-Logo

Antwort von LabTech Data A/S

Hej Susanne,

Jamen jeg er da ked af at du har givet os en 1-stjernet bedømmelse.

Jeg kan se vi har sendt flere mails til dig indenfor den sidste uge. Prøv evt. at tjekke din spam/uønsket post?

Jeg har også forsøgt at ringe til dig i går, men telefonen blev ikke taget.

Vi har haft problemer med et parti flasker, som har vist sig at være udløbet og da problemet berører et par kunder, så er alle bestillingerne blot blevet krediteret og hvis du kigger på din konto, så burde du faktisk allerede have fået pengene tilbage.
Det er den information vi har forsøgt at få frem til dig.

Jeg har forsøgt at sende dig endnu en mail nu og du får også forklaringen her - Men om ikke andet, så har du fået pengene tilbage og du behøver ikke sende flaskerne retur, den kasserer du bare.

Men jeg så selvfølgelig ked af at du går med følelsen af at vi ikke har vendt retur på dit problem - for vi har virkelig forsøgt!

Mvh. Labtech

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik i Hørsholm oplyst flere forskellige…

Fik i Hørsholm oplyst flere forskellige reparationspriser, de ville undersøge sagen og vende tilbage det gjorde de ikke -efter nye rykkere oplyste de at de ikke kan få reservedele. Prisen var ca 1500kr højere end andre steder hvor reservedel kunne skaffes. Uforståelig dårlig service.

9. Juli 2025

Labtech Helsingør:

Labtech Helsingør:
For et par år siden havde vi en virkelig dårlig oplevelse af Helsingørs-afdelingens håndtering af vores computer-køb/rep. Skrev anmeldelse her og talte efterfølgende med øverste chef Frank. Det var fint nok, ikke at problemet blev fjernet af den grund, men han var lydhør. Valgte så at give forretningen en chance mere for at se, om de så havde lært noget.....NEJ, er konklusionen: afleverede for 13 dage siden computer til enten rep eller udskiftning. Vi enedes om at køb ny pga den meget høje pris for rep. Fik at vide, at vi kunne forvente den nye computer klar fredag den 13.6. Det skete så ikke. Lørdag 14.6 ringer vi til forretningen, og (lige som sidste gang) var der mange forklaringer på, hvorfor man så ikke lige have fået bestilt div komponenter hjem. Bliver så lovet, at computeren skulle være klar først i den følgende uge. Dette skete så heller ikke, og vi kontakter igen forretningen onsdag 18.6. Der få vi at vide, at de lover at den skal være færdig til torsdag 19.6, og at de vil ringe til os så snart den er klar. Tror I så at vi bliver kontaktet torsdag 19.6? Nej! ringer igen fredag 20.6, og bliver (man gider jo nærmest ikke at høre mere på deres løfter) lovet, at de vil ringe til os inden kl 14, hvor vi nu har sat som deadline for deres sløseri. Hører vi noget???? Nej! Så kære Chef Frank, det med at du sådan ønskede at jeg ville give forretningen en chance.....den er så hermed forspildt. At være så useriøs er bare ikke ok. I hvert fald den sikre opskrift på at miste kunder.

Opdatering 1.8.25:
Chef Frank fra Ålborg tog over og fik ordnet sagen. Tak til dig, Frank, for at du lige som første gang der var problemer, tog over. Vi er meget glade og tilfredse med den måde du fik det løst på. Dog ærgeligt at helt simple ting ikke kan løses uden at skulle op på chef-niveau for at få det ordnet. Kom nu, LabTech Helsingør, vi vil så gerne handle lokalt, og der er plads til forbedring! Igen tak til Frank fra Ålborg!

20. Juni 2025

Segway p65

Lad vær med at handle der. Købt el løbehjul som kan køre 65km på en opladning, efter 10mdr kan den kun køre max 10km. De vil ikke reparere den og siger at det er forventeligt efter mere end et år brug, altså der er kun gået 10 mdr. Den er kun blevet brugt i godt vejr og passet godt på. Den kostede 7500kr. De laver ikke andet end at lyve. Hold jer væk.

13. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At være presset med en arbejds PC

At være presset med en arbejds PC, der er gået ned, og så indenfor en time få det løst af Lars fra Labtech Data, er service og kvalitet.

Jeg er så lettet og glad.

Får du nogensinde problemer, så gå til Labtech Data. Kundeservice, erfaring, viden m.v. er helt i top.

20. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro…

Købte IPhone 12 mini hos Labtech Hobro 18. marts.
Jeg besøgte firmaet igen dagen efter, da jeg havde lidt begynderproblemer. Under dette besøg nævnte jeg, at batteriet var for svagt, og at jeg tilsyneladende var nødt til at oplade dagligt. Dette blev "slået hen" af medarbejderen. Var efterfølgende på en lille ferie, hvor jeg to eftermiddage var ude for, at telefonen gik helt "død". Meget ærgerligt, da telefonen bruges til at holde øje med mit helbred. Besøgte igen butikken og fik nu en professionel behandling og et nyt batteri monteret af VICTOR. Han fortjener et STORT 10tal som kundemedarbejder.

29. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en cpu og en køler til men…

Jeg bestilte en cpu og en køler til men var lidt for hurtig da jeg trykkede på hjemmesiden og fik taget en der ikke passede til den cpu så dagen efter jeg havde bestilt ringede de til og sms fordi jeg ikke tog telefonen og spurgte mig om det var bevidst eller en fejl. Det var fantastisk service og i telefonen hjalp en virkelig flink medarbejder mig med at finde den helt rigtige til mit build. Jeg kommer til at købe alle mine dele herfra

29. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet svarer ikke, ikke fungerende aktiveringskode

Jeg fik tilsendt en aktiveringskode til et VPN-program som var fra 2017...det stod på etiket på indpakningen. Koden virker ikke da den skal være købt hos TDC eller hos F-Secure selv (får man at vide når man prøver at aktivere VPN-appen). Jeg har intet hørt fra LabTech, som jeg har skrevet til, men da de nu for anden gang beder om en anmeldelse på Trustpilot, så er den hermed kommet.

7. April 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr