Letbanen Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Konceptet med en letbane er jo faktisk meget fin. Driften derimod er jeg målløs over kan fungere så ringe. Tog der aflyses, signalfejl, manglende information fra tavler og chauffører, tog der kører... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Letbanen kommer alt for tit for sent. Sommetider kan den endda udeblive med kort varsel. Det sker for tit. Det sagt, fungerer den rigtig fint, når den rent faktisk følger tidsplanen. Om vinterhalvåret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når den kør er alt fint men konstante forsinkelser og pludselig aflysninger gør den ubrugelig. Skiftet mellem L1 og L2 I Lystrup ender ofte med 30 minutters ventetid i vinden da den ene kør samtidig m... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dårligste rejsemiddel nogensinde..

Nu har jeg i snart 7 uger rejst til og fra Århus og Grenå hver dag, altså rejst 2 gange om dagen, og jeg bliver nødt til at sige, hvad fan den er alle de milliarder gået til?

Det er en absolut elendig oplevelse hver gang..

1. Sæderne er nok mit største problem.. de er stenhårde at sidde på, så hvis man har en flad mås som mig, så har man decideret ondt i måsen bagefter man har siddet en time på de sæder.. nakkestøtten er ok, men rygstøtten er nærmest lige så dårlig som sædet..

2. Lyset... når du rejser med letbanen klokken tidligt om morgenen og det er mørkt udenfor og du så kommer ind i letbanen, så bliver du ramt med midterlyset i gangene som er et spotlight i dit ansigt.. jeg ved at de kan slukkes eller dimmes, da det sker når det bliver lyst udenfor, men hvorfor man skal blændes når det stadig er nat udenfor, det forstår jeg intet af..

3. Larmen.. hold nu kæft hvor larmer det meget indenfor.. og jeg snakker ikke menneskerne, men selve toget og hjulene på skinnerne.. der er ingen isolering og toget er ret lavt i forhold til f.eks. dsb tog, der gør at lyden af hjulene mod skinner i opfart især, skærer en i ørene.. jeg bliver nødt til at ødelægge min hørelse ved at skrue op for lyden på mit musik, bare for at lukke lidt af støjen ude, men det går stadig igennem..
Det er som hvis du stiller dit imellem de gamle dobbelt togvogne ved dsb, hvor det larmer helt vildt ude, fordi det gummi halløj er så lidt isoleret..
Hvorfor har man ikke sat døre op for at afskærme for lyd og kulde??

4. Det bringer mig til næste punkt nemlig kulde.. dørene åbner konstant ved hver station, så der flyver gennemtræk gennem toget, hvilket er virkeligt koldt en mørk vintermorgen.. dér ville et par afskærmene døre hjælpe meget..
Man kan så sætte sig ca. midt imellem dørene, men så sidder du ved det gummi halløj hvor vognene hænger sammen, hvor det larmer ekstra meget...
Og mht. kulde, så blæser de nogen gange kold luft ud af ventilationen, OM VINTEREN I MINUSGRADER UDENFOR!! Så man kan sidde og fryse sin mås i laser med vinterjakke, hue, handsker, halsterklæde og lange underbukser på.. altså hvad fa***n??

5. Rystelserne.. ved ikke om skinnerne er lagt dårligt eller selve vognens design er dårligt, men det ryster konstant og er tydeligt at mærke.. nogen gange pisker du frem og tilbage i sædet næsten.. ved godt der er rystelser normalt, men ved dsb føles det slet ikke så slemt..

6. Nogen gange er det aflyst, uden der står på tavlerne eller midttrafik live at der er aflyst (rettere har oplevet det én gang under stormen fredag morgen), men stadig noget jeg synes jeg bør nævne..

Man kan da håbe de ændre noget snart, da man jo desværre er tvunget til at bruge det, hvis man vil i skole eller på arbejde..

Så ja, alt i alt en virkelig dårlig oplevelse at pendle med toget.. dårligere end en bybus, og det siger ikke så lidt da..

5. März 2024

Tit forsinket

Er nød til at tage letbane til og fra skole dagligt og det er pinligt hvor tit jeg ikke når den bus jeg skal med efter fordi den er forsinket så tit

30. Jänner 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Letbanen ryster & ingen strøm

Letbanen ryster en god del, så det er lige før man for kvalme, også selv om jeg aldrig har haft kvalme selv ude på det store vand. Og så virker ingen af deres strømstik længere, gik gennem næsten halvdelen af hele toget og ikke en eneste af dem gav strøm selv med forskellige stik og kabler.
Og så bliver luften hurtig tør og ubehagelig. Kunne være godt med lidt A/C.

7. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synes de ret dårlige letbane chauffør.

Synes de ret dårlige letbane chauffør.. de lukker døren lig på næsen af dig. Du skal nærmest skubbe folk ind, får at nå at komme ind inden de lukker. Hvad med at tag hensyn og lade folk gå ind, der også ældre der benytter sig af letbanen. Det kan i godt gøre bedre.

24. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt for dårlig og uoverskuelig information om aflysninger

Information om hvor og hvornår letbanen kører og ikke kører. Opdater for den da informationerne på Rejseplanen og Midttrafiks app i stedet fir alle mulige forvirrrnde beskeder. Letbanen et håbløst projekt. Lad os nu se til efteråret/venter, om samme problem som de foregående år dukker op, med Frost på køreledninger, og de ikke er forberedte på det som foregående år🙄

24. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nåede kun at få barnevognen ud

På vej mod Grenå fredag eftermiddag nåede jeg kun at få min barnevogn ud af døren før dørene var ved at lukke og jeg af ren refleks trak min arm til mig. Virkelig heldigt jeg havde baby på armen og han ikke lå i vognen for toget kørte videre og jeg måtte gå tilbage til min barnevogn hvor min telefon og andre værdigenstande lå. Forsøgte at trykke på nødknappen men fik ikke anden hjælp end at vide jeg måtte tage det næste tog tilbage.
Der var flere efter mig, som også skulle have været af.

22. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klemmer dørerne i omkring barnevogn

Ved ikke lige hvad der sker men letbanechaufførerne er bare total ligeglad med man er på vej ud med en barnevogn og klemmer dørerne i, hvor barnevogn bliver mast og bliver ved med at klemme sammen om os, i istedet for at åbne dørerne igen automatisk. Det er desværre ikke første gang vi har oplevet dette selvom jeg har været opmærksom og trykket på knappen for længere udstigning. Folk måtte hjælpe mig med at presse dørerne tilbage for jeg kunne komme fri igen.

Det er så farligt og en meget meget ubehagelig situation at stå i. Vi vil prøve at undgå letbanen fra nu af…

23. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har været med letbanen fra Århus til…

Har været med letbanen fra Århus til Grenå, og tilbage et par dage senere.
Var en virkelig stor skuffelse. Føjer med dårlig postatra, og derfor var det bare en stor kamp, da der jo ikke findes bare et lille toilet på toget.
Det samme syntes et ægtepar med en lille baby, der skulle have været skiftet.
Forstod godt de ikke ville gøre det på det møj beskidte gulv, og der ikke lige var mulighed for at gøre det på sæderne

20. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service, gider ikke en gang at åbne døren for kunderne

Ville ikke en gang give 1 stjerne, letbanen er tit forsinket eller kører slet ikke. Det sidste, som vi har oplevet at toget som kører, ikke åbner dørene. Vi ville tage toget d.12.06 kl. 18.56 fra Løgten til Århus. Toget kom, men kører alt for lang frem på perron, at vi skulle løbe hurtigt frem, men døren var låst. Vi løb til næste vogn med det samme succes, så løb vi igen til den næste vogn og det var det samme. Det er uforskammet, fordi han så os at vi har prøvet at komme ind. Oveni kom der en person ud af toget og så lukkede han døren. Det er simpelthen uden ord. Jeg Undrer mig ikke, at folk ikke gider at tage det lo.... Det var i hvert fald sidste gang at vi prøver at tage letbanen. Vi mangler simpelthen ord.

12. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et ellers godt offentlig…

Et ellers godt offentlig transportmiddel bliver ødelagt af larm.
Jeg har taget letbanen en del gange fra Odder til Århus de seneste måneder. Letbanen larmer desværre så meget at man bliver træt i hovedet, det er svært at føre en almindelig samtale med den du sidder ved siden af. Jeg har lavet en dB måling der viser at der i gennemsnit støjer med 77 dB og højeste måling er på 87,8 dB, på den tur jeg var med tirsdag morgen. Så pas på ørene.

6. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Letbanen lig med høreskader!

Jeg tager sjældent letbanen til min mor på Djursland (Aarhus - Grenå)
Foretrækker klart bussen. Letbanen larmer så meget at jeg ind i mellem bliver bekymret for at jeg får høreskader. Du kan faktisk ikke føre en almindelig samtale.
Rystelserne kan også være ret kraftige og jeg vil nærmet advare folk med dårlig ryg at benytte letbanen.
Italiensk design når det er værst.
Nul stjerner fra mig!

3. Juni 2023

Letbane kører 3 minutter før tid

Jeg står og venter i lyskrydset ved Nørreport og letbanen står til at køre kl 17:37. Jeg ser letbanen komme og der stadig rødt for fodgængere. Jeg kigger på uret og klokken er 17:34 og tænker alt er okay, men letbanen kører med det samme, 3 minutter før tid og jeg må så vente til 18:07 til næste letbane. Upålidelig som altid..

24. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr