Letbanen Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Konceptet med en letbane er jo faktisk meget fin. Driften derimod er jeg målløs over kan fungere så ringe. Tog der aflyses, signalfejl, manglende information fra tavler og chauffører, tog der kører... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Letbanen kommer alt for tit for sent. Sommetider kan den endda udeblive med kort varsel. Det sker for tit. Det sagt, fungerer den rigtig fint, når den rent faktisk følger tidsplanen. Om vinterhalvåret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når den kør er alt fint men konstante forsinkelser og pludselig aflysninger gør den ubrugelig. Skiftet mellem L1 og L2 I Lystrup ender ofte med 30 minutters ventetid i vinden da den ene kør samtidig m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På vej mod Grenå fredag eftermiddag nåede jeg kun at få min barnevogn ud af døren før dørene var ved at lukke og jeg af ren refleks trak min arm til mig. Virkelig heldigt jeg havde baby på armen og h... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altid aflyst

Altid aflyst, kører folk ned hele tiden inklusiv mig selv. I burde lukkes ned !!

18. April 2023

Letbanen ryster og slingrer

Letbanen ryster, slingrer fra side til side ujævn kørsel. Samt unødvendige hårde opbremsninger.
Ikke behageligt for passagererne.
Desværre kommer det nok an på hvilken chauffør der kører.
For der er forskel på turene.
Det var ønskværdigt om man havde fokus på at turen skal være en behagelig oplevelse for dem der rejser med let banen.
Det var meget slemt tirsdag den 14. Marts kl.15.28 fra Aarhus H mod Hornslet
En tur med letbanen kan slet ikke sammenlignes med f.eks. en tur med et Arriva tog, som er meget mere behageligt.

14. März 2023

Larmer og forsinkelse…

Ikke nok med letbanen larmer afsindigt meget så er den altid forsinket eller ihvertfald utrolig tit. Ikke til at planlægge noget når der er letbane transport involveret. Tag bussen istedet.

9. März 2023

Jyllands største skuffelse

Jeg har familie omkring Århus og kommer derfor ofte fra København og tager letbanen videre til Lystrup eller Grenaa. Det er nu blevet en fast rutine at lave om på rejseplaner da letbanen simpelthen ikke dukker op eller er aflyst i sidste minut eller så sent som i dag slet ikke aflyst men bare dukker ikke op uden en forklaring. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan de lokale lever med så dårlig service. Selv når jeg boede i Milano hvor der jævnligt var strejke, var det mere mønster i kørslen. Det er virkelig utrygt ikke at kunne regne (bare nogenlunde) med køreplanen. Midttrafik skulle have investeret i bedre busforbindelser i stedet for en "lige som vinden blæser" letbane.

17. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke andet end forsinkelser og aflysninger

Kommer over en halv time for sent. Så ved jeg godt, at man skal tage afsted i god tid, da der kan forekomme forsinkelser. Men over en halv time. Nu må det holde. Man skulle tro den var købt fra wish. Spild af penge

31. Oktober 2022

Vanvittig larm

Vanvittig larm, og man får konstant at vide det bliver "bedre". går kun den helt forkerte vej. Det er ulideligt. På ingen måde nogle forbedringer, men konstant de samme undskyldninger.

27. Oktober 2022

Jeg H A D E R letbanen

Jeg H A D E R letbanen.

1. Den er utilregnelig - endeløse aflysninger og forsinkelser

2. Den larmer afsindigt meget. Når den kommer op i fart ude på land-strækningerne mellem Lystrup og Grenå hyler og piber den, med decibel helt op omkring 100 (j.f. Decibel måler app “soundmeter”). Det gør decideret ONDT i ørerne, og gør det umuligt at læse, høre musik eller den man evt. taler i tlf med.

3. Der er ingen toilet. Det kan være rigtig svært for gravide eller aldrene borgere, at holde sig de 5 kvarter det tager fra Århus til Grenå.

4. Der er ingen kupeer eller borde! Det gør det rigtig svært for pendlere at udnytte tiden til at arbejde, da man konstant sidder i larm, både fra letbanen selv, og fra børn og folk der snakker og afspiller musik.

5. Det var meningen, at letbanen skulle bidrage til grøn, bæredygtig transport, men I stedet har mange der satsede på letbanen været nødt til at købe egen bil, for at være sikker på at nå frem til tiden, eller fordi de ikke kunne udholde de ovennævnte ubekvemmeligheder.

Helt enkelt: letbanen er en KÆMPE nedgradering fra det fine regionaltog der kørte før i tiden, som havde kupeer, borde, toiletter, OG var tilregneligt! Samtidig har Letbanen kostet os en formue!

Jeg håber I politikere indser, at Letbanen er en kæmpe fiasko, der ikke egner sig til lange strækninger. Indrøm, at den var en fejl, nedlæg den og giv os regionaltoget tilbage.

11. September 2022

Talentløse lortetog

Talentløse lortetog.

Nu har sporskiftet været ødelagt ved Torsøvej i to uger, med daglige forsinkelser og aflysninger som følge (altså mere end i altid har været), ofte op til ti minutter eller mere, som gør det fuldstændigt værdiløst som transportmiddel, da ingen skole eller arbejdsgiver vil (eller burde) acceptere så hyppige forsinkelser. Godt vi fik smadret busnettet for at investere i jeres klamphuggeri.

Så når i hverken kan finde ud af at levere regelmæssigt eller grænsende til pålidelig letbanedrift — hverken forår, sommer, efterår eller vinter — begynder man at overveje om i har valgt forkert i livet. Jeg håber fanme i er gode til at passe haven eller har nogle andre kvaliteter.

YOU HAD ONE JOB - AND YOU SUCK AT IT!

24. August 2022

Tag bussen

Det er simpelthen for ringe. Jeg er fuldstændig og aldeles i chok og den larm det her lårte tog kan producere uden for byen. Det kører forhelvede kun 80 km/t i timen. Jeg hører tog i Japan kører 350 km/t, kan slet ikke forstille mig den larm de må producerer eller måske vi bare fuc***** skulle købe nogle bedre tog

Plus bussen er hurtigere

17. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tag hellere bussen, eller cyklen :)

LETBANEN ER NOGET LÅRT!
Selv min lillebror på 5år ku have produceret et langt bedre letbanesystem end en tumper som tror de kan bygge fordi de går hjemme og laver havearbejde, og bygger lidt i minecraft, det totalt håbløst..
Ringe service!
Jeg mistede mit job idag pga det var 4 gang på en måned, at letbanen gjorde at jeg ikke ku møde op på arb til tiden!!
ODENSE LETBANE!

13. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne i ikke lave nogen flere stik…

Kunne i ikke lave nogen flere stik kontakter i vente rummet mens man venter på lang turs busser så flere kunne lade deres telefon op der kunne godt have været stik kontakter i bænkene og i væggen ved siden af bænken der er kun en stik kontakt.

6. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr