Fantastisk service og hjertet på rette sted! Så en mindre fejl, gjorde at jeg fik den forkerte udgave, af det legetøj som jeg havde bestilt. Jeg orienterede mig ikke ordentligt og pakkede hurti... Mehr ansehen
Hurtig og god kundeservice! Vi var så heldige at få foræret en ældre lille per seng uden at kende model eller alder. Jeg skrev og vedhæftede billeder af sengen for at forhøre mig om model, således j... Mehr ansehen
Jeg bestilte en madras til Juno-sengen inkl. lagner, der blev leveret efter 1-2 dage. Madrassen passer perfekt. Desuden var der en sød lille hilsen med i pakken og et par babysokker. Eneste minus... Mehr ansehen
Jeg bestilte en ordre torsdag morgen, allerede inden middagstid havde de pakket ordren og den havde fået et sporingsnr. Lørdag morgen var pakken klar til afhentning. Det kan ikke gøres hurtigere, så... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lille Per Seng er vores hjertebarn og vi har et ønske om at være leveringsdygtige i alle nødvendige reservedele til den gode gamle Junoseng fra 1940`erne, således at den kan gå i arv mange år endnu.
Sildestrup Øvej 2A, 4872, Idestrup, Dänemark
- mail@lars-hansen.dk
- www.lille-per-seng.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og nemt
Leveringen var hurtigt, selvom at det var op til helligdage. Nemt og sagerne var i orden.
En af varerne var godt nok ikke på lager, som der stod da jeg bestilte den, men fik hurtigt en mail omkring det. Fik det tilsendt hurtigt og det levede helt op til mine forventninger :) godt sted at handle.
Alt var som det skulle være dog var jeg overrasket over at skulle betale for levering når jeg bestiller for 1700 kr. men ellers rigtig fin service.
Fin service!
God hjemmeside, god behandling - men nogle af varerne på hjemmesiden var udsolgt.
Hurtig levering og lille overraskelse 😀
Hurtig levering! Fik de fineste hjemmestrikkede strømper og et sødt kort med. Jeg er en meget tilfreds kunde 😀
FANTASTISK
Bestilte en madras der ankom yderst hurtigt. Hertil med en lille personlig gave :-)
Super fin service og så med en lille ekstra gave ved bestillingen👍
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering:)
Godt udvalg af varer og god service
Det er altid rart at handle med et sted hvor tingene bare fungerer fra det tidspunkt man leder efter en vare, til man bestiller og betaler, og til man modtager pakken. Jeg vil klart anbefale Lille Per-seng til andre og vil også gerne handle der igen.
Hurtig levering, men mangelfuld indpakning..
Fra jeg bestilte to tremmesider til jeg fik dem, gik der kort tid. Men da jeg fik min pakke var den virkelig dårligt pakket ind, og den ene tremmeside "hang ud" af pap-indpakningen. Heldigvis var indholdet intakt - men det modsatte kunne sagtens have været tilfældet..
God oplevelse
Hurtig ekspedition, god hjemmeside, god madras og lækre lagener, og fik endda en fin lille gave med og en personlig hilsen. Fik et smil på læben.
Servicemindede og fleksible
Det har været en rigtig god oplevelse at handle med Lille Per-seng. Jeg fik de reservedele til min gamle Juno-seng, som jeg havde brug for, og ikke aner, hvordan jeg ellers skulle have skaffet. Så nu får sengen snart nyt liv igen - med en lille ny i den.
Hanne
Fantastisk kundeservice og hurtig levering
Jeg købte en babymadras hos Lille Per-seng. Jeg oplevede en rigtig god kundeservice, og varen blev leveret inden for få dage. Jeg kan varmt anbefale dem!
God reel og hurtig ekspedition.
Jeg købte et gavekort hos Lille Per seng som vagte glæde hos modtagerne. God reel og hurtig ekspedition.
Rigtigt godt sted at handle !
Super lækre ting. Super hurtig levering. Super service. Super flot pakket ind. Super søde mennesker at handle med !
Hurtig levering og fantastisk kundeservice
Varen virkede ikke efter et par dage. Virksomheden sendte mig en ny vare samt en returlabel samme dag, så jeg fragtfrit kunne sende den defekte vare retur.
Heilt FANTASTISK butikk! / A fantastic store!
Denne butikken yter særdeles god service og har mye flott å by på!
Jeg kan anbefale denne på det varmeste!
(This store has an exceptionally good service and alot of nice things to offer. I absolutely recommend this store!)
Personlig service
Jeg havde en simpel og god oplevelse i forbindelse med min handel hos Lille Per Seng. Jeg var specielt positivt overrasket over at få en personlig besked med min ordrebekræftelse i stedet for en standard systemgenereret e-mail. Butikken kan klart anbefales.
Uovertruffen service og imødekommenhed
Et super professionelt sted jeg varmt kan anbefale andre. Varm og venlig service fra først til sidst, både over mail og telefon. Hurtig levering, konkurrencedygtige priser, fantastisk udvalg.
hurtigt og nemt. og er super glad for min pusletaske.
Bestilte en søndag. Og fik min pakke om onsdagen☺
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.