Fantastisk service og hjertet på rette sted! Så en mindre fejl, gjorde at jeg fik den forkerte udgave, af det legetøj som jeg havde bestilt. Jeg orienterede mig ikke ordentligt og pakkede hurti... Mehr ansehen
Hurtig og god kundeservice! Vi var så heldige at få foræret en ældre lille per seng uden at kende model eller alder. Jeg skrev og vedhæftede billeder af sengen for at forhøre mig om model, således j... Mehr ansehen
Jeg bestilte en madras til Juno-sengen inkl. lagner, der blev leveret efter 1-2 dage. Madrassen passer perfekt. Desuden var der en sød lille hilsen med i pakken og et par babysokker. Eneste minus... Mehr ansehen
Jeg bestilte en ordre torsdag morgen, allerede inden middagstid havde de pakket ordren og den havde fået et sporingsnr. Lørdag morgen var pakken klar til afhentning. Det kan ikke gøres hurtigere, så... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Lille Per Seng er vores hjertebarn og vi har et ønske om at være leveringsdygtige i alle nødvendige reservedele til den gode gamle Junoseng fra 1940`erne, således at den kan gå i arv mange år endnu.
Sildestrup Øvej 2A, 4872, Idestrup, Dänemark
- mail@lars-hansen.dk
- www.lille-per-seng.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god oplevelse
Det var super nemt at bestille varerne og de blev leveret allerede næste dag.
I kassen med varerne lå der er en håndskrevet seddel og nogle små hjemmestrikkede strømper, en rigtig sød og hyggelig gestus :)
Inklusiv ekstra gaver i kassen...........
Jeg bestilte en gynge hos Lille-Per-Seng, og den kom som forventet frem ret hurtigt. Dog havde den taget gæster med - kassen indeholdt flere edderkopper og stankelben. Af ren venlighed valgte jeg at informere dem om det, da jeg regner med at det er en lille virksomhed som har brug for glade anmeldelser og jeg ville give dem chancen for at pakke deres ting bedre. Jeg ved ikke om dyrene var der da de sendte pakken, eller om de er kommet ind senere, men pakken var ikke tapet ordentligt til, så jeg tænkte at det måske var grunden. Derfor informerede jeg dem. Jeg forventede ikke noget til gengæld, bortset fra måske et lille tak. Det jeg fik var en relativt ubehøvlet mail, hvor de skrev at det efter deres mening ikke ville hjælpe at tape kassen bedre, da edderkopper altid kan komme ind.
De sendte mig et fint produkt, men jeg skal ikke handle der mere.
Bestilte et misioo boldbassin med bolde …
Bestilte et misioo boldbassin med bolde i tirsdags. Torsdag morgen kl 7 blev det leveret. Super service. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der 👍💪
Alt gik som efter en snor
Alt gik som efter en snor. Kan varmt anbefales
Super kvalitet
Super kvalitet, hurtig og venlig ekspedition. Vil bestemt handle der igen!
Fik vores vare leveret hurtigt og …
Fik vores vare leveret hurtigt og problemfrit👍
Den er ikke kommet i brug endnu, men ser fin ud🎅
Har haft en positiv oplevelse køber …g
Har haft en positiv oplevelse køber gerne der igen :)
Super - alt fungerede
Jeg bestilte varen, fik ordrebekræftelse, fik besked om afsendelse og fik besked, da varen var klar til afhentning. Bedre kan det ikke fungere, så derfor 5 stjerner - andet kan det ikke være. Så .... Lille Per-seng kan anbefales.
Nemt at bestille og super god service …
Nemt at bestille og super god service og informationer
Nemt og hurtigt
Hurtig service
Fik hurtigt en ordrebekræftelse
Fik hurtigt en ordrebekræftelse, men det tog 3 uger før leveringen kom, uden forklaring. Ved ikke om det var rykker-mailen der gjorde at der kom skub i ordren.
Lækkert produkt, da det kom :)

Antwort von Lille Per-seng
Hurtig levering.
De varer jeg skulle bruge var desværre ikke på lager, men valgte så at få besked når de kom igen. Fra jeg fik beskederne, til det var bestilt og modtaget, gik der ikke længe og jeg kan nu reparere min søns seng. Perfekt og hurtigt levering😊
Har handlet på siden et par gange og …
Har handlet på siden et par gange og det kommer jeg også nok til igen 👍🏼 Fin service
Styr på både produkter og kunder.
Bestilte en forlængelse af madrassen til vores seng og fik en bekræftelse med en lille tekst om at det var dejligt at vores søn voksede så meget.
Dejligt med et firma der har styr på deres kunder og deres produkter.
Mvh.
John
alt var bare som det skulle være
alt var bare som det skulle være, flot pusletaske , hurtig levering
Meget tilfreds
Meget tilfreds med min handle
Og hurtig levering 👍🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.