God service og kommunikation hele vejen igennem processen. Produktet er i god kvalitet, og er blevet over alle forventninger. Er ovenud tilfreds med produktet og servicen.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lito Byg A/S - Bedste kvalitet i udestuer, vinterhaver, carporte, garager og tilbygninger samt boligforbedring.
Frejasvej 35, 4100, Ringsted, Dänemark
- info@litobyg.dk
- www.litobyg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og produkt kvalitet
Er ovenud tilfreds med produktet og servicen.
En dejlig vinterhave model Berlin fra…
En dejlig vinterhave model Berlin fra Lito Byg i Ringsted.
Vi startede egentlig med planer om et lille drivhus til tomater.
Sådanne planer udvikler sig hurtigt over større drivhus, orangeri, tilbygning og andre planer.
En dag kikkede vi så på hinanden og blev enige om at bygge den lækre udestuer som vi jo egentlig havde ønsket os i mere end tyve år.
Rundt og kikke på udestuer hos mange firmaer, indtil vi en dag fandt en såkaldt vinterhave model Berlin med en karnap hos Lito byg i Ringsted.
Den faldt vi simpelthen for og med stor hjælp fra Anders fra Lito Byg tog projektet hurtigt form.
Vi fik tilføjet en dør i midten i forhold til den oprindelige model med karnap og endte på 27 m2 vinterhave med glas hele vejen på tre sider bygget på sydsiden af vores 1981 parcelhus.
Under hele processen fik vi god hjælp og vejledning fra Anders, og ofte om ting vi ikke lige selv havde tænkt over, så som at den nye terrasse selvfølgelig burde anlægges hvor der var eftermiddagssol.
Vi endte med at have to gode vinduer i den ene ende, en almindelig lidt smallere dør i midten og to store skydedøre som åbner hele det ene hjørne op. Til sammen godt 27 rigtig gode m2.
Hele tiden med gode kompetente håndværkere, og selv om det blev lavet hen over sommerferien 2025 med skybrud og industriferie blev projektet gennemført i rigtig god tid.
Gravefolk var dygtige og kom med gode forslag til at få brugt overskudsjord, så vi kunne bruge alt jord på grunden.
Tømreren som byggede vinterhaven ene mand var utrolig dygtig til sit arbejde.
De småting der kan komme undervejs med sådan et byggeri, blev løst hurtigt og kompetent af Anders.
Vi kan helt klart anbefale Lito Byg.
LitoByg har byggede vores ønske projekt…
LitoByg har til fulde opfyldt vores drømme om at få integreret et skur i vores nybyggede hus. Udover skuret der skulle bygges ind i det eksisterende valmtag ønskede vi også at der kom en integreret overdækning af vores indgangsdør. I dag har vi det smukkeste skur integreret i taget og med naturlig integration til overdækningen til indgangen. Opgaven er løst 100% som vi havde tænkt med professionel rådgivning, tegninger og tryghed hele vejen igennem projektet. Jacob har stået for projektet med kreativ tilgang til opgaverne. Økonomien holdt hele vejen igennem. Resultatet står så ingen kan se at vi har fået en tilbygning. Vi kan på det varmeste anbefale LitoByg.
” LITO BYG A/S har for os netop opført…
” LITO BYG A/S har for os netop opført en udestue i tilslutning til vores parcelhus. Et stor tak til LITO og Anders Heide. Resultatet er blevet endog meget godt, og er lige, hvad vi havde ønsket os. Anders har i hele processen fra overvejelserne om udestuens udformning til vejledning under byggeprocessen været en meget stor og kvalificeret hjælp. Han har med sikker hånd vejledt os i alle beslutninger. Det er også et stort plus, at den af LITO og Anders valgte tømrer, der stod for udestuens fysiske opførelse, var meget dygtig.
Tak for fin rådgivning og fint arbejde i hele processen.”
Vild Sommerhus tilbygning
Vi fandt Litobyg via Solarlux som vi havde fundet da de havde mange lækre ting som vi kunne forestille os i vores sommerhus-udbygning. Efter møde med Anders Heide fra Litobyg, hvor Anders i den grad vendte vores udbygning fra god til fantastisk. Kæmpe Vinuespartier til vandet og kvalitet i hver en m2. Lito fik ordren og har bygget os et Sommerhus til tiden, til prisen og til vores store og fulde tilfredshed. En drøm at bo i, tak Anders, tak Litobyg
Professionel med LITOBYG
Professionel med LITOBYG
Det har været en fornøjelse at have valgt LITOBYG til at bygge vores garage. Professionel rådgivning, detailliert planlægning og en rigtig god byggefase... vi er super tilfreds med hele projekt:-) TAK til Litobyg
Super service og slutresultat
Lito Byg har hjulpet os med at få skiftet et stort vinduesparti ud med lækre foldedøre i vores lejlighed på Vesterbro, København. Anders fra Lito Byg var super løsningsorienteret og professionel gennem hele processen. Resultatet blev præcist som ønsket. De bedste anbefalinger herfra.
Elegante foldedøre
I forbindelse med vores nybyg projekt, faldt vi over nogle super lækre foldedøre, som skulle forbinde inde og ude på en enkelt og funktionel måde. Litobyg var virkelig god til at vejlede os og utrolig hjælpsomme gennem hele processen.
Det eneste minus var lidt udfordringer med leveringen.
Udskift af tag i udestue
Vi fik LITObyg til at stå for udskiftning af tag i vores udestue. Vi blev grundigt vejledt i hvilken type tag, der gav bedst mening for os og vi havde generelt en god dialog.
Taget blev skiftet af to erfarne og meget profesionelle og service mindede tømrere.
En varm anbefaling herfra.
Med kompetent og professionel hjælp fra…
Med kompetent og professionel hjælp fra Litobyg har vi fået projekteret, opført og nu ”indtaget” vores dejlige Solarlux SDL Avantgarde vinterhave, med træ indvendigt / aluprofiler udvendigt.
Inden vi kom i mål, er der dog gået en rum tid fra vores første indledende ideudvekslingsmøde med Anders i Litobygs udstillingslokaler i Ringsted forsommeren 2021 til vi for nylig kunne holde det afsluttende afleve-ringsmøde med Anders. Følgevirkning af corona har medført ekstraordinære udfordringer undervejs med lange leveringstider på elementerne til vinterhaven og perioder med ventetider på de travle håndværkere der skulle udføre de forskellige delopgaver i vores byggeproces.
Men trods disse ekstraordinære udfordringer har vi hele vejen igennem følt os særdeles godt behandlet af Anders fra Litobyg. Udover megen god inspiration og vejledning til forskellige til- og fravalg i projekterings-fasen, har Anders hele tiden været lydhør, fulgt op og altid ringet hurtigt tilbage på både stort som småt, vi har henvendt os om. Og hvis Anders enkelte gange ikke lige var til stede, har vi fået lige så kvalificeret hjælp af Jacob hos Litobyg.
Desuden vil vi gerne fremhæve, at alle de aftalte priser i det oprindelige tilbud holdt og at vi undervejs aldrig modtog fakturaer før de enkelte delopgaver var udført / materialer var leveret på vores matrikel.
De håndværkere Litobyg samarbejder med, som har udført de forskellige delelementer i byggeriet, har alle været gode til deres håndværk, men også til at komme med konstruktive løsninger på de udfordringer der selvfølgelig opstår i en større byggeproces, hvor et ældre hus skal ”flettes sammen” med en ny vinterhave. Til sidst trak afslutningen af byggeriet noget ud, da der dels var nogle smådele i restordre som manglede / skulle eftermonteres og dels var behov for et par konsulentbesøg af en særlig Solarlux montør, der skulle efterse nogle konstruktionsdetaljer. Men alt er endt med at blive løst på bedste vis 😊😊
Så selvom hele processen har taget en del længere tid end alle parter havde regnet med, er vi kommet i mål 100 % tilfredse med vores nye vinterhave. Vi kan derfor kun give Litobyg vore aller bedste anbefalinger.
Gunhild og Christian
Søborg
Da den 40år gamle udestue skulle…
Da den 40år gamle udestue skulle udskiftes ,startede en rundtur til de forskellige firmaer på marked. Det blev endnu engang LITO BYG der skulle stå for byggeriet.
Nedtagning af gammel udestue, støbning o.s.v.
Grundet corona var der forsinkelser på døre og vinduer, hvilket jeg på forhånd var orienteret om kunne være en mulighed. Blev hele tiden opdateret og alle aftaler blev overholdt.
Dygtige og professionelle håndværkere og god dialog.
Efter 5 mdr. blev vinterhaven færdig, super godt arbejde. Vil til en hver tid anbefale LITO BYG.
Byggeri af stor muret garage
Jeg er yderst tilfreds med det gennemførte byggeri af 50 m2 muret garage. Planlægningen og projektets gennemførelse er på meget høj fagligt niveau, hvor kun solide og dygtige håndværkere benyttes. Som et yderligere stort plus er, at der svares og reageres hurtigt på enhver henvendelse i forløbet, så det endelige resultat bliver som det skal være og til ens tilfredsstillelse. Mine varmeste anbefalinger!
Helt igennem en god oplevelse
Vores gamle udestue var udtjent, og vi besøgte flere leverandører, hvor valget faldt på LitoByg.
Der skulle bruges 3 facader - med skydedør og vinduer - og vi ville selv lave taget, som skulle flettes sammen med taget på huset.
Vi kom med vores forslag til udseendet, og Jacob kom efterfølgende ned til os og foretog den endelige opmåling, og efter et par enkelte tilrettelser, blev bestillingen afgivet.
Alle elementer kom med fragtmand fra Tyskland på det aftalte tidspunkt. Stort cadeau til både LitoByg, den tyske chauffør og den tyske virksomhed, for der manglede ikke så meget som en eneste skrue, og der var ingen fragtskader. Det hårdeste job var at tage alle ruderne ud inden opsætning for derefter at sætte dem igen. Men alt passede sammen.
Vi kan klart anbefale LitoByg, for vi har fået den udestue, vi ønskede os.
Den rigtige partner - når man er uerfaren
Var kommet væk fra det - men jeg skylder en rigtig god anmeldelse til teamet (Anders og Anders) i Lito byg - og deres samarbejdspartnere.
Vi har fået opført en 30 KVM Akzent Plus vinterhave fra Solarlux, som blev færdig i 2021.
Vi blev fra starten vejledt rigtig godt af Anders Heide i deres showroom - men det blev endnu bedre da vi kom igang og der kom overraskelser.
Vi troede at vi skulle opføre en ny vinterhave på fundamentet af en gammel udestue - men fundamentet viste sig ikke at være i orden. Så vi bad Anders Heide og makker Anders Christiansen om at komme med et oplæg til hvordan de ville bygge den hvis vi skulle starte forfra. De fik designet en langt bedre løsning som falder naturligt ind i husets arkitektur.
Lito byg foreslog at tage boreprøver for at sikre at der var det rigtige grundlag at bygge på - da det gamle fundament havde sat sig. Det viste sig at der skulle piloteres - hvilket var en sur nyhed - men Lito fandt en særdeles fornuftig løsning og pris - og delte alle kvitteringer fra underleverandører på jordundersøgelser og pilotering), som vi betalte kr. for kr. (fuld transparens og en meget rimelig løsning) - det skaber tillid.
I det hele taget har Lito med Anders og Anders gjort deres yderste for at tage os sikkert og tillidsfuldt igennem et projekt, som grundet udefrakommende omstændigheder blev udfordret flere gange - men de viste hver gang at de kunne finde gode løsninger på alle problemerne.
Udestuen blev et andet og dyrere projekt end vi først havde forestillet os - men hvert et tilvalg vi har gjort er taget fuldt oplyst (vi har valgt alle forslag til undtagen et dyrt gulv, som vi ikke tror på at vi kan holde pænt). Der er ikke nogen omkostninger, der har sneget sig ind undervejs. Vi har fået et resultat som vi er meget glade for og som har en helt anden kvalitet end vi havde forestillet os.
Alle de samarbejdspartnere som Lito byg har sendt ud til os for at klargøre fundament og opføre udestuen har været dygtige - behagelige og service mindede. Småfejl er blevet rettet uden problemer og diskussion.
Så hvad har man brug for i et byggeprojekt når man er uerfaren - en tillidsskabende samarbejdspartner som kan hjælpe en med at foretage de bedste valg og der kan levere til det aftalte, samt løse enhvert problem på vejen. Det synes vi at vi fik i samarbejdet med Lito byg. Så de allerbedste anbefalinger herfra.
Fantastisk firma
Så blev vores tilbygning færdig. Et projekt vi var nervøse ved - at lave et 5 år gammelt hus om. Men fra starten af har Lito (Jacob), kørt processen top professionelt med skarp rettidig info. Han har opdateret os hele vejen igennem. ALLE aftaler er overholdt til punkt og prikke. Forsinkede vinduer fra leverandøren ødelagde hele planen. Det klarede Jacob og tømrefirma ved at arbejde ekstra hurtigt på et andet projekt, så vi fik et minimum af forsinkelse. SUPER håndværkere hele vejen igennem, vi er chokeret over deres service & kommunikation. Det fungerer bare! MEGA god oplevelse - og de mest sympatiske håndværkere vi har haft med at gøre nogensinde. KÆMPE anbefalig herfra! Tak for en fed tilbygning Jacob!
Carport med funderet skur.
Vi fik bygget carport med funderet skur på ialt 50 m2. Er super-tilfredse med processen, lige fra projekt-start til færdiggørelse. Firmaet er seriøse og professionelle, og er oprigtig interesseret i et godt produkt for kunden. Dette selv om corona-tiden har udfordret hele byggefasen. Især design samt materiale- og bygge-kvalitet er ting vi vil fremhæve. Tømreren var aldeles outstanding. En så skøn og lækker carport giver en rigtig ejerglæde.
Foldedør fra Litobyg
Efter at have afsøgt markedet for en foldedør, faldt valget på Solarlux leveret af Litobyg. Litobyg har igennem hele forløbet, fra første kontakt, rådgivning til levering ageret hurtigt og imødekommende. Montagen blev ligeledes udført smertefrit og kompetent. Kan helt klar anbefale produktet og Litobyg.
Var bare den hurtigste levering og…
Var bare den hurtigste levering og super forklaring af hvordan alt skal monteres havde 1 plade der var transport skade på men blev byttet på 3 dage
Vinterhave
Stor ros til Litobyg Ringsted og deres medarbejdere.
Bestilte en Vinterhave og de ordnede det hele fra A til Z, byggetilladelse, færdigmelding til kommunen og da den stod færdig var alt perfekt. En rigtig god oplevelse, så jeg kan varmt anbefale at handle hos Litobyg
Du er i trygge hænder hos Litobyg
Vi har købt en 30 m2 stor udestue/vinterhave hos Litobyg og er super tilfredse med både produkt og proces.
Når Litobyg siger de står for totalentreprisen, så mener de det. De har stået for alt fra byggeansøgning hos kommunen til kontakt til håndværkere og leverandører og alt har spillet max.
Har der så slet ikke været nogle udfordringer? Jo, selvfølgelig, det er jo et byggeri ;) 3 dage før byggeriet var færdigt sætte vintervejret ind med frost og store mængder nedbør og satte hele processen på hold i 2 måneder. Træls, men ingen bestemmer over vejret. Jacob holdt os løbende orienteret og sørgede for håndværkerne stod her igen, så snart vejret var til det. En af materialeleverandørerne leverede ikke materialerne i haven som aftalt, men på vores meget lille smalle vej, men det var ikke vores problem, heller ikke da de havde for tralvt til at komme tilbage og løfte dem ind, Jacob tog sig af det og inden dagen var omme havde han skaffet nogle andre til at komme, så vi ikke blev generet. Det samme galt, da firmaet, der leverede glaselementerne ikke kom og hentede stativerne bla. pga. de havde svært ved at komme ind i landet grundet Corona: Det var ikke vores problem: Jacob ringede igen og igen til de kom og hentede dem. Jacob har i det hele taget holdt os meget velinformerede om alle trin i processen og svaret hurtigt når vi havde spørgsmål. Vi har i den grad følt os trygge og virkelig rart Litobyg tog ansvaret for det hele, da vi selv var i gang med en ombygningen indenfor. Vi har også været glade for de håndværkere der er kommet hos os, de har været flinke og ordentlige, så alt i alt en virkelig god oplevelse at handle med Litobyg.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.